wilczy zew Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Mordziasta zjadła coś na spacerze :mad: powiedziałam jej że jeślk się rozchoruje to przywiążę ja w lesie do drzewa :mad: Quote
Pink Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Dobrze, ze juz lepiej a z tym zarciem, to cos okropnego jest. Ja musze na Hippo ciagle uwazac, bo on glodny wiecznie jest i bierze w pysk wszystko co znajdzie. Narazie jeszcze przynosi pokazac i biegnie zadowolony do mnie .... tyle ze pozniej nie chce oddac i trzeba mu z pyska wydrzec. Z jednej strony nie chce tego robic, bo moze przestac przynosic i bedzie zzeral na poczekaniu a z drugiej nie chce mi oddac dobrowolnie nawet jak chce sie na smaka wymienic wrrr No to wyrywam mu z dzioba i odrazu pakuje w niego smakosy. Quote
WATACHA Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='wilczy zew']Mordziasta zjadła coś na spacerze :mad: powiedziałam jej że jeślk się rozchoruje to przywiążę ja w lesie do drzewa :mad:[/QUOTE] A jednak chcesz porzucić:shake:, wiedziałam :p Quote
Pink Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ale to jeszcze nie powiedziane z tym porzuceniem, bo jak przywiaze i bedzie mieszkac obok w namiocie, to porzucenia nie bedzie. Jedynie pod "uwiazanie" mozna bylo by podciagnac :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Jakie porzucenie,to stare metody leczenia. Quote
WATACHA Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='wilczy zew']Jakie porzucenie,to stare metody leczenia.[/QUOTE] Powodzenia:lol: Quote
ulana Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 No i co - zadziałała tradycyjna metoda lecznicza? :) Quote
WATACHA Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Chyba się nie zgubiły w tym lesie:placz: Quote
wilczy zew Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='ulana']No i co - zadziałała tradycyjna metoda lecznicza? :)[/QUOTE] Nie była potrzebna. [quote name='WATACHA']Chyba się nie zgubiły w tym lesie:placz:[/QUOTE] Nie bylam w lesie :-( Quote
ulana Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='wilczy zew']Nie była potrzebna.[/QUOTE] Mądry piesek - wie co można zjeść. :) Quote
wilczy zew Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [url]http://pogoda.interia.pl/wiadomosci/news-niesamowite-zjawisko-na-niebie-chmury-soczewkowate-nad-opols,nId,1056072[/url] Quote
wilczy zew Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Mam wyrzuty sumienia,że Kocykowi poświęcam za mało uwagi :shake: :oops: Ciężko mi z dwoma psami....:-( Quote
WATACHA Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='wilczy zew']Mam wyrzuty sumienia,że Kocykowi poświęcam za mało uwagi :shake: :oops: Ciężko mi z dwoma psami....:-([/QUOTE] Zawsze tak jest przy większej ilości psów. Quote
malawaszka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Saththa']się trzeba dzielić na pół :)[/QUOTE] albo na fefnaście :D Quote
wilczy zew Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Adidasy mam dopiero trzy miesiące i jeden się leje-przeciełam podeszwę czy cuś :placz: Quote
malawaszka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='wilczy zew']Mam wyrzuty sumienia,że Kocykowi poświęcam za mało uwagi :shake: :oops: Ciężko mi z dwoma psami....:-([/QUOTE] [quote name='wilczy zew']Adidasy mam dopiero trzy miesiące i jeden się leje-przeciełam podeszwę czy cuś :placz:[/QUOTE] Wilcza coś Cię jakaś dolina ogarnęła chyba co???? wygrzebuj się szybko bo śnieg zasypie!!! Quote
wilczy zew Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Taaa....jeszcze drukarkę reperowałam.... Dolina...... Quote
zerduszko Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 A mi tam z dwom psami łatwiej, bo się sobą zajmują :eviltong: Quote
ania0112 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 a mi z dwoma psami łatwiej..... niż z trzema :eviltong: Quote
zerduszko Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ano, mi tez z dwoma psami łatwiej niż z trzema i sześcioma kotami :diabloti: Waszka, dawaj więcej :lol: Quote
malawaszka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='zerduszko']Ano, mi tez z dwoma psami łatwiej niż z trzema i sześcioma kotami :diabloti: Waszka, dawaj więcej :lol:[/QUOTE] BUUAHAHA mnie kiedyś było łatwiej z jednym psem i bez kotów :errrr: ale to było dawno więc mogę nie pamiętać czy aby na pewno :D Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='zerduszko']A mi tam z dwom psami łatwiej, bo się sobą zajmują :eviltong:[/QUOTE] Oooooo mam tak samo wąłsnie :0 Jak ja sobie pomyslę co by mi Fix robił jakby nie miał Tazza :eek2: Quote
Recommended Posts