malawaszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 a teraz poprosimy fotkę CAŁEGO Kocyka :grins: Quote
JankaBezZiemii Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='malawaszka']a teraz poprosimy fotkę CAŁEGO Kocyka :grins:[/QUOTE] nie ma CAŁEGO Kocyka :shake: on ma tylko głowę i jak widzimy ma też kawałek grzbietu :diabloti: Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Budę mamy na działce,trochę mała ale powinien sie wcisnąć. Quote
JankaBezZiemii Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='wilczy zew']Budę mamy na działce,trochę mała ale powinien sie wcisnąć.[/QUOTE] jak dobrze kijem popędzisz to wlezie:diabloti: Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Jak do nas przyjechał,to się do niej przymierzał ale został zaproszony na salony. Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Jak duża powinna byc ta klatka? Mordziasta ma 50cm w kłebie. Przyznaję,że chciałam cichaczem zapytać o to Zerduszko,bo Malawaszka to pewnie każe kupić jak na dobermana a ja nie mam takich przestrzeni. Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 A do czego Ci ta klatka? Do uspokajania czy też chcesz zamykać ją Ciebie nie będzie? Myślę, że taka jak moja ok. 76cm najdłuższy bok. Swiss miał ją idealną http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/Swiss/Sylwester001.jpg.html http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/k065.jpg.html Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Tylko do uspokajania,przed nami strzelanina i ona chce się gdzieś zakopać. Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 No to spokojnie taka lub parę cm mniejsza nawet. Moja jest dog III chyba i nie polecam , bo jest w diabły ciężka. Ale za to ciężko psu ją zdewastować, bo ma grube pręty. Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Tak patrze,że trochę mniejsza aby psica miała ciaśniej. Dziewczyny,nie mogłam się powstrzymać aby Was nie wkręcic w ten łańcuch :-) Własnie wczoraj smycz przyszła z dogo i nie wiedziałam czy bedzie dla Mordziastej czy Kocyka. Quote
JankaBezZiemii Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='wilczy zew']Tak patrze,że trochę mniejsza aby psica miała ciaśniej. Dziewczyny,nie mogłam się powstrzymać aby Was nie wkręcic w ten łańcuch :-) Własnie wczoraj smycz przyszła z dogo i nie wiedziałam czy bedzie dla Mordziastej czy Kocyka.[/QUOTE] foty pokaż, no pokaż, pokaż, pokaż... CAŁEGO Kocyka i Mordziastą tyż... Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Tylko mniejszą to masz albo parę cm, albo cały rozmiar - a to będzie za mała. Swiss na tych fotach jest zwinięty w kłębek i chyba był ciut niższy od Mordziastej. Tak wyglądają moje maluchy w niej http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/K002.jpg.html Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Mordziasta przez te drzwiczki się nie przecisnie :placz: Quote
Margi Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Jejku jak rozpaczliwie wygląda Bolcik w tej klatce. Quote
jaanka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Wz chciałam sie dowiedzieć jak i skąd Mordziasta trafiła do Ciebie. Zajrzałam na początek wątku i nadal nie wiem.:shake: Za to napisałaś że coś takiego przez wiele lat miałaś za oknem. Jajo i kurczaczek z nożem w pleckach leżały tam kilka lat? :crazyeye::evil_lol: Quote
Saththa Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']foty pokaż, no pokaż, pokaż, pokaż... CAŁEGO Kocyka i Mordziastą tyż...[/QUOTE] Zapomnij.... :) Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='jaanka'] Jajo i kurczaczek z nożem w pleckach leżały tam kilka lat? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] aahahahaha umarłam ze smiechu :roflt: komu zapisać w testamencie sznupy i rudą????? Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='malawaszka']Mordziasta przez te drzwiczki się nie przecisnie :placz:[/QUOTE] Mówisz o drzwiczkach klatki chomika z mojego filmiku? :eviltong: [quote name='Margi']Jejku jak rozpaczliwie wygląda Bolcik w tej klatce.[/QUOTE] Też byś miała taka minę, jakbyś Cię ktoś z sukami zamknął w klatce :evil_lol: Quote
Recommended Posts