Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WZ tak mi przykro :( :( :(
Trzymaj się jakoś...
Jakbyś czegoś potrzebowała - jakiegoś wsparcia finansowego, poszukania leków czy nie wiem czego w tej mojej mieścinie, to pisz bez oporów.
Ściskam Was obie :calus:

Posted

[quote name='wilczy zew']Dzieki dziewczyny!
Nie wiem jeszcze jakie leki beda nam potrzebne.
Pożyczylam kasę.[/QUOTE]

jak będziesz wiedziała to napisz ....

napisz tu albo na maila .... razem coś wymyslimy oby było wszystko co potrzebne i żeby zmartwień nie było więcej ...

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']a jaki to rodzaj? może wyślesz mi te papiery mailem i jak chcesz to polecę z tym do dżurgi? co?

może on jak z groszkiem zdziała jakiś cud?[/QUOTE]

Dzieki!
Nie mam papierow z badania plynu,wynik wet podal mi telefonicznie. Po pierwszej informacji polowy nie zrozumialam. Najwieksze pradopodobienstwo,to nowotwór nablonka(?) oskrzeli.

Posted

[quote name='wilczy zew']Dzieki!
Nie mam papierow z badania plynu,wynik wet podal mi telefonicznie. Po pierwszej informacji polowy nie zrozumialam. Najwieksze pradopodobienstwo,to nowotwór nablonka(?) oskrzeli.[/QUOTE]

to jak będziesz miała i chcesz to wysyłaj a ja pojadę na konsultację!

Posted

Tak pomyślałam,że to oskrzelowy,bo na zdjęciu późno daje się dostrzec.Zwykle przysłania go sylwetka serca.
Pisz,pisz koniecznie co wam będzie potrzeba.

Posted

[quote name='WATACHA']Trzymajcie się.Może da się coś jeszcze zrobić, nie można tak przekreślać, nie można![/QUOTE]

Nie moge tez pozwolić jej cierpieć. Jej życie musi być wzglednie komfortowe!!

Posted

[quote name='wilczy zew']Nie moge tez pozwolić jej cierpieć. Jej życie musi być wzglednie komfortowe!![/QUOTE]

A kto mówi o cierpieniu?Do pewnego momentu można jednak zawalczyć, przynajmniej ja bym tak zrobiła.

Posted

o kurde.... przykro mi bardzo, wyściskaj Mordziastą ode mnie!

Trzymaj się :glaszcze:
Jak będziesz mieć wyniki moze faktycznie lepiej skonsultowac i dobrac leczenie odpowiednie, a nuż mordziasta w względne dobrej formie jeszcze zlot zaliczy :)