wilczy zew Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Napisałam i poszłam spać. Zaczełam od najtrudniejszych kawałków,uszy ma trudne do zrobienia,zrobiłam prawie całe podwozie i trzy łapy(przednie zaczeły się filcować) została tylna,bo Kocyk miał już dosyć. Dzisiaj skończymy. Quote
malawaszka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Saththa']to kogo ogoliła? :razz:[/QUOTE] a kto ją tam wie :hmmmm: Quote
malawaszka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 wilcza ale ja nie mogę wstawić tego zdjęcia bo mi Viki kabel zjadła a nowego nie mam jeszcze Quote
Saththa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='malawaszka']wilcza ale ja nie mogę wstawić tego zdjęcia bo mi Viki kabel zjadła a nowego nie mam jeszcze[/QUOTE] Oooooooa Wasia dostała dowód obecności Kocyka :lol: Wilcza gol go gol niech juz mu lepiej będzie ;) Quote
wilczy zew Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Jeszcze musze rozczesać brodę (wygląda jak zapałki powtykane w g...) i wąsy,przyciąć brewki ale trzeba odpocząć. Dzisiaj skończymy. Ale go chlasnęłam: uda od środka ma łyse. Quote
wilczy zew Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='Pink']Taka watowata siersc jest okropna. Moj Floyd byl hamerykaniec i jakos sie do tego ciaglego czesania, rozczesywania i pielegnacji przyzwyczailam ale jak byl Felix, to dopiero zobaczylam jaki luz-blus jest przy szorstkiej, prostej siersci ... normalnie rewelacja. Hippo bedzie wlasnie taki szczeciniasty i bardzo dobrze, bo wystarczy tej waty na Oskarze.[/QUOTE] bo taką powinny mieć,przecież to psy urzytkowe,już widzę jak w przeszłości je czeszą i strzygą,taką ma Mordziasta-nie musi być strzyżona Quote
AnkaG Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ano część sznupów to takich pudelkowatych jest :) Quote
Saththa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Wasiuuuu a to zdjęcie to z dzisiejsza gazeta było?? :lol::siara: Quote
malawaszka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Saththa']Wasiuuuu a to zdjęcie to z dzisiejsza gazeta było?? :lol::siara:[/QUOTE] uhaha to było zdjęcie w stylu wz - dwie łapy Kocyka - jedna ogolona, druga zapuszczona :mad: [quote name='zerduszko']To się nazywa sztuka motywacji :lol:[/QUOTE] :grins: Quote
AnkaG Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 No nie fukaj tylko foty daj :) Plisss ładnie :) Quote
wilczy zew Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Jeszcze tej brody nie dokończyłam. Jutro pójdziemy na szczepienie i będzie jaaaazda :roll: Dzisiaj jak wstałam to otworzyłam balkon od zachodu-Mordziasta bardzo lubi wychodzić. Kocyk-golasek tylko wyjrzał i szybciutko wrócił na wdrsalkę :-) Quote
Pink Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Oskar jest Taki zmarzluch jak Kocyk - jak polata troche po ogrodku, to jak przybiegnie to laduje sie pod grzejnik. Stoi tak blisko i sie grzeje hihi. Quote
wilczy zew Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Kocyk nie jest zmazkuch tylko jest łysiutki i to dlatego :-) Wąsy rozczesałam i przyciełam je oraz resztki brody,bo takie przeżedzone,to lepiej wygląda krótsze. Jutro postaram się zrobić foty. Quote
wilczy zew Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 W nocy padało a teraz jest buro i mnie głowa boli :-( Wieje wiatr,więc nie bedziemy się szczepić,bo świerzo upieczony golasek mógłby się przeziębić idąc spokojnie przy nodze. Quote
Saththa Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 O ja durna myślałam, ze moze zdjęcia... Przeziębi? Jestem potworem i umówiłam chłopaków za miesiąc do fryza :lol: na zero :evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Moje już po fryzjerku ale moje stare i nie może być im zimno.... Quote
wilczy zew Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Saththa'] Przeziębi? Jestem potworem i umówiłam chłopaków za miesiąc do fryza :lol: na zero :evil_lol:[/QUOTE] tylko Kocyk miał wielkie futro a dzisiaj baaardzo wieje,za dwa dni to juz nie będzie problemu Quote
ulana Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Wilcza - Ty naprawdę tego Kocyka masz? Bo ja to go chyba nie widziałam jeszcze. Albo tak dawno, że już nie wiem kiedy. ;) Quote
WATACHA Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='ulana']Wilcza - Ty naprawdę tego Kocyka masz? Bo ja to go chyba nie widziałam jeszcze. Albo tak dawno, że już nie wiem kiedy. ;)[/QUOTE] Pewnie Mordziasta go zeżarła ;P Quote
ania0112 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Też zaglądam ale jak nie ma fot to nawet pisać mi się nie chce .. bo co? znowu krzyczeć ze chcemy dowodu życia kocyka? ja też go nie widziałam... Quote
Recommended Posts