Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam i poszłam spać.
Zaczełam od najtrudniejszych kawałków,uszy ma trudne do zrobienia,zrobiłam prawie całe podwozie i trzy łapy(przednie zaczeły się filcować) została tylna,bo Kocyk miał już dosyć. Dzisiaj skończymy.

Posted

[quote name='malawaszka']wilcza ale ja nie mogę wstawić tego zdjęcia bo mi Viki kabel zjadła a nowego nie mam jeszcze[/QUOTE]

Oooooooa Wasia dostała dowód obecności Kocyka :lol:

Wilcza gol go gol niech juz mu lepiej będzie ;)

Posted

[quote name='Pink']Taka watowata siersc jest okropna. Moj Floyd byl hamerykaniec i jakos sie do tego ciaglego czesania, rozczesywania i pielegnacji przyzwyczailam ale jak byl Felix, to dopiero zobaczylam jaki luz-blus jest przy szorstkiej, prostej siersci ... normalnie rewelacja. Hippo bedzie wlasnie taki szczeciniasty i bardzo dobrze, bo wystarczy tej waty na Oskarze.[/QUOTE]

bo taką powinny mieć,przecież to psy urzytkowe,już widzę jak w przeszłości je czeszą i strzygą,taką ma Mordziasta-nie musi być strzyżona

Posted

[quote name='Saththa']Wasiuuuu a to zdjęcie to z dzisiejsza gazeta było?? :lol::siara:[/QUOTE]

uhaha to było zdjęcie w stylu wz - dwie łapy Kocyka - jedna ogolona, druga zapuszczona :mad:

[quote name='zerduszko']To się nazywa sztuka motywacji :lol:[/QUOTE]

:grins:

Posted

Jeszcze tej brody nie dokończyłam. Jutro pójdziemy na szczepienie i będzie jaaaazda :roll:

Dzisiaj jak wstałam to otworzyłam balkon od zachodu-Mordziasta bardzo lubi wychodzić. Kocyk-golasek tylko wyjrzał i szybciutko wrócił na wdrsalkę :-)

Posted

Oskar jest Taki zmarzluch jak Kocyk - jak polata troche po ogrodku, to jak przybiegnie to laduje sie pod grzejnik. Stoi tak blisko i sie grzeje hihi.

Posted

Kocyk nie jest zmazkuch tylko jest łysiutki i to dlatego :-)

Wąsy rozczesałam i przyciełam je oraz resztki brody,bo takie przeżedzone,to lepiej wygląda krótsze.

Jutro postaram się zrobić foty.

Posted

[quote name='Saththa']

Przeziębi? Jestem potworem i umówiłam chłopaków za miesiąc do fryza :lol: na zero :evil_lol:[/QUOTE]

tylko Kocyk miał wielkie futro a dzisiaj baaardzo wieje,za dwa dni to juz nie będzie problemu

Posted

[quote name='ulana']Wilcza - Ty naprawdę tego Kocyka masz? Bo ja to go chyba nie widziałam jeszcze. Albo tak dawno, że już nie wiem kiedy. ;)[/QUOTE]

Pewnie Mordziasta go zeżarła ;P