Jump to content
Dogomania

INGA o pięknych oczach . Psie utrapienie ! Nieśpiesznie szukamy domu ...

Recommended Posts

Posted

Naturalnie że na wczasy...
Kochana [B]ona03[/B] jak zwykle niezawodna ,choc wiem że tego lata nie ma głowy do wczasowania [B]Lolusia.[/B]

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='togaa']Nie wpadną bo balangują....
To fakt, na Lolkowym by mnie zjadły, dlatego tu sie wyżalam....

[B]Lolito[/B] prawie że spakowany... Nie z powodu [B]Iguni[/B], wszystko planowo...
Serce mi sie sciska jak na Niego patrzę....Cudo moje nieznośne, kochane...
[/QUOTE]

Wpadłam, w przerwie w balandze, odwiedzić Ingunię i co tu widzę:razz:
Lolciu przyszła taka mała i co:mad:

Ingunia ślicznoto zdrowiej:lol:

Posted

[QUOTE]Lolciu przyszła taka mała i co[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_mad.gif[/IMG]

[/QUOTE]

Tak czułam że z pałą [B]Lolkowe[/B] przylecą....;) Nawet sie człowiek poużalać nie może...

Posted

[quote name='togaa']Tak czułam że z pałą [B]Lolkowe[/B] przylecą....;) Nawet sie człowiek poużalać nie może...[/QUOTE]

No może;) ale ledwo przyszła i co:cool3:już chłopaczka z domu wygryzła:diabloti:

Śliczna ta biedulka, oj Togaa masz WIELKIE serce:loveu:

Posted

Czuję ,że togaa zakochała się w małej na amen i już mi nie oddam jej pod opiekę.Zaklepałam więc małą bidulkę ze schroniska w Radysach koło Białej Piskiej, gdzie w szczerym polu przebywa ok.1000 !!!! psów.
Będę szukać transportu stamtąd do Wrocławia, może być przez Warszawę , a nawet przez Rzym byle dotarła.

Posted

masz wanne do rehabilitacji małej?
Kurczę, wczoraj wylałam wodę z basenu bo mojego tymczasowiacza skończyłam rehabilitować i wysłałam do DS.
a tak to bym zaprosiła. Na kawę i ciastko i do basenu.

Posted

[QUOTE]masz wanne do rehabilitacji małej?
[/QUOTE][B]necianeta[/B] Słońce ! Własnie kombinujemy co tu zrobic z ta wanną ?
Mam swiadomosć że dla małej to najlepsza rehabilit.

Sunia nadal nie obciaża łapy. Tylko w porywach kica jak zając.

A jak Ty sobie poradziłaś ?

Posted

[QUOTE]Czuję ,że togaa zakochała się w małej na amen i już mi nie oddam jej pod opiekę[/QUOTE]

Przepraszam, przeoczyłam...
Dzięki wielkie za zrozumienie. Jestem cała głupia....

Tym bardziej Cię podziwiam i kłaniam sie nisko, bo teraz rozumiem co to znaczy 'tymczasować"?
To skazywanie sie na ból rozstania...
Bardzo trudne!

Posted

Togusiu, zmień tytuł:-) Ja ci mówiłam co ta mała robi z człowiekiem:-) My nadal zakochani po uszy, dobrze , że Colinek nam troszke pozwala zapomnieć o tej malutkiej.
Skoro Lolek spkowany na wczasy to i mała musi pojechać do cioci ihabe:-)

Posted

Mój miał zwichnięcie stawu łokciowego. Przez 2 miesiące miał gips, zanik mięśni totalny. Byliśmy u Pani rehabilitantki w BB, laserowała go, miał tor przeszkód, rozciągał się na piłce. Ale w domu bardzo dużo pracowaliśmy. Głównie pływaliśmy, bo to daje najlepsze efekty. Po ok 2 tyg pracy chłopak zaczął normalnie chodzić, biegać itp. Więc podstawą jest woda! Ja nie mam wanny, tylko prysznic, więc zainstalowałam w ogrodzie basen. Ale mój tymczas w pt pojechał do DS więc wczoraj poskładaliśmy basen. Gdybym tu trafiła wcześniej zaraz bym do mnie zawołała. Mała pewnie jest lekka więc wystarczyło by nawet w brodziku pod prysznicem nalać wody i trzymać ją nad wodą, tak żeby łapki były zamoczone. Bo ona automatycznie powinna łapkami przebierać. No i tak jak przeczytałam gdzieś. Mała powinna chodzić pod górkę i z górki. Możesz ją też łapać za przednie łapki i rzeczy szła za tobą na 2 tylnich. Warto też pomyśleć o umówieniu się na wizyte u specjalisty. Coś doradzi... napewno!

Posted

[quote name='togaa']Przepraszam, przeoczyłam...
Dzięki wielkie za zrozumienie. Jestem cała głupia....
To skazywanie sie na ból rozstania...
[/QUOTE]
Doskonale rozumiem Twoje uczucia.Każde rozstanie jest dla nas wielkim przeżyciem. Ale nauczyliśmy się opanowywać "BÓL ROZSTANIA" jak to trafnie ujęłaś po to , by pomagać następnym potrzebującym.Najlepsza jest metoda klina, ale i tak ciągle wspominamy"nasze"psiaczki. Z jednej strony zabrały kawałek naszego serca ze sobą ,a z drugiej zagościły w naszych sercach na zawsze.

Może Ingusi faktycznie wystarczy brodzik albo większa miska czy wanienka dla niemowlaków? Będzie przebierać łapkami nad wodą.

Posted

[quote name='Poker'](...) Może Ingusi faktycznie wystarczy brodzik albo większa miska czy wanienka dla niemowlaków? Będzie przebierać łapkami nad wodą.[/QUOTE]

Myślę, że w zupełności powinna wystarczyć. Ponad to trzeba pamiętać, że woda nie może być zimna.

W ogóle, niestety psiaki które dostały jakiegoś urazu ciągle to pamiętają i nie używają połamanych kończyn. Mój tymczas wrócił do pełni sił, ale mimo wszystko kuluje bo nadal uważa, że z łapką było coś nie tak.
Łatwiej do pełnego zdrowia wrócić kotowi... niż psu.

Posted

wreszcie banerek podlinkowany to znalazłam księżniczkę - no pozy do zdjęć na idealne na TOP MODEL:cool3:
[B]togaa[/B], nie wiem czy czytałaś u mojego Paluszka - ale po operacji też nie chodził na łapinę i wsadziłam go do basenu - tak się ratował, że na drugi dzień zaczął chodzić.

Lecę też do Lolciowych ciotek - czytać co one na to wszystko co tu się dzieje:crazyeye:

Posted

[quote name='togaa']

Jak kompletnie nie wiem co ja mam zrobić ? Kocham Ją jak głupia....:placz:[/QUOTE]

[B]Acha!!! No to wpadłaś[/B] :evil_lol::evil_lol:

Posted

Togaa, zamorduję Cię przy innej okazji. Czemu jeszcze mnie nie zaprosiłaś tu??? Do mojej imienniczki!!!
Malutka, jak każda Inga, jest piękna.
Jutro może mi uda się przeczytać wątek.
Na razie wpisuję się

Posted

[B]Inga[/B] !Naprawdę o Tobie myslałam, zakładając watek. Czy aby nie poczujesz sie dotknięta, ?
To imię mała przyniosła ze sobą ze schronuo i tak zostało bo ładne...
[QUOTE]Togusiu, zmień tytuł[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/213469-Kaleka-INGA-o-pięknych-oczach-.-Ihabe-ma-kolejna-biedę…/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [/QUOTE]
[B]Iwonko[/B], dzięki Tobie wszystko tak składnie poszło. Przyjełas malutką bez wahania mimo że był to dla Ciebie wyjatkowo nieodpowiedni moment na zajmowanie sie chorym psem. Tym bardziej, dzieki !!!

A naszą blondi gdzie dzisiaj zastałam, jak wróciłam wieczorkiem do domu?:razz: W łóżku pana, oczywiście.;)!!!

Posted

[quote name='togaa'][B
A naszą blondi gdzie dzisiaj zastałam, jak wróciłam wieczorkiem do domu?:razz: W łóżku pana, oczywiście.;)!!![/QUOTE]
Chyba będziesz miała kłopot ze znalezieniem domu dla niej ;)

Posted

[quote name='togaa']
A naszą blondi gdzie dzisiaj zastałam, jak wróciłam wieczorkiem do domu?:razz: W łóżku pana, oczywiście.;)!!![/QUOTE]

[B]Uważaj, bo Cię wygryzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

dopiero dziś przebiegłam przez temat.
Zdjęcia są cudowne.
W mojej [B][I][URL="http://www.dogomania.pl/threads/214505-robi-si%C4%99-galeria-psich-portret%C3%B3w"][FONT=Book Antiqua][COLOR=magenta][B][SIZE=3][I]galerii psich portretów - bazarek na psie długi [/I][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/URL]
[/I][/B]jest taka fajna grafika wykonana białą pastelą. Tak jakby Ingunia pozowała....[B][/B]