ZZPON Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Tesiulec powala na kolana. Piękności :) Quote
inga.mm Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 tak się zastanawiam czy Tessa jest po kaukazie? Quote
Isadora7 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 AKTUALIZACJA WPŁYWÓW wpływy 1.11 – 16.11 50,- Katarzyna K. –W-wa 203,- Justyna W. – Sosnowiec (martika@aischa) 20,- Adam P. – Bystra 50,- Małgorzata K. – Tomaszów Lub. 20,- Karina J.R.- Czerwionak – Laszczyny 15,-Bożena N. – Sosnowiec 50,- Urszula K. – Żywiec 50,- Dorota E.M.- Serock 100,-Dorota Z. – W-wa 25,- Anna E. I. – Lublin 50,- Diana K. – Czechowixce-Dziedzice 30,- Szymon G. – Bydgoszcz 50,- Magdalena D. – W-wa ______________ = 713,- z przen. 11.284,04 ______________ saldo 11.997,04 Quote
abra43 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czy jest po kaukazie czy nie ale jest piękna hoopaj do domku Tesuniu Quote
rita60 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Wpadam z wizyta do naszej ksiezniczki...co tam u ciebie mała ? Quote
Isadora7 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 rita60 napisał(a):Wpadam z wizyta do naszej ksiezniczki...co tam u ciebie mała ? Mała ale się uśmiałam, mała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
arabiansaneta Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 inga.mm napisał(a):tak się zastanawiam czy Tessa jest po kaukazie? W pierwszych postach była mowa o leonbergerze. Gdyby miała normalne uszy, wiadomo byłoby bardziej, co przypomina. Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Co porabia i jak sie czuje Pieknotka?.....:):) Quote
inga.mm Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 przepraszam, ale potrzebuję pomocy, przerasta mnie to kolejna moja sieropsinka Dziadek do domu opieki, Fuga do schronu? POMOCY!!!! Quote
Isadora7 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Musiłam trochę ogarnąc inne tematy, postaram sie jutro zrobić megawpis. Quote
Isadora7 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 90 Badania kontrolne: sierść porasta; brak oznak nawrotu nużeńca, poziom tarczycy – w normie- utrzymujemy podawanie leku w tej samej dawce ogólny stan fizyczny psa – dobry stan psychiczny – dobry socjalizacja – dobra Kolejne ( mamy nadzieję ostatnie ) usg, diagnostyczne badanie krwi i zeskrobiny – koniec stycznia 2012 r. Następnie sterylizacja i.....szukamy domu dla pannicy. Po 90 dniach walki o życie psa- po dniach lęku i niepewności -mogę zatem powiedzieć, z wielką radością i niemałą satysfakcją TESSĘ URATOWALIŚMY. Dziękuję za pomoc i wsparcie Wszystkim znanym i nieznanym Przyjaciołom, których los Tessy tak bardzo poruszył. Wszystkim, którzy swoją wiarą dodawali nam otuchy, wspierali finansowo. Szczęśliwe pyszczydlo Tessy i jej pełne radości oczy – to jest nasze wspólne zwycięstwo! Dziękuję Krystyna Sroczyńska Quote
abra43 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 :sweetCyb::sweetCyb:Tak się cieszę Tesunia trzymaj tak dalej i życzę ci wspaniałego domku bo na to zasługujesz Quote
mtf zalesie Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 nie udalo sie odnalezc wspanialych wlascicieli ktorzy tak dbali o psa- pewnie wzieli nastepnego Quote
ANETTTA Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Isadora7 napisał(a):TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 90 Badania kontrolne: sierść porasta; brak oznak nawrotu nużeńca, poziom tarczycy – w normie- utrzymujemy podawanie leku w tej samej dawce ogólny stan fizyczny psa – dobry stan psychiczny – dobry socjalizacja – dobra Kolejne ( mamy nadzieję ostatnie ) usg, diagnostyczne badanie krwi i zeskrobiny – koniec stycznia 2012 r. Następnie sterylizacja i.....szukamy domu dla pannicy. Po 90 dniach walki o życie psa- po dniach lęku i niepewności -mogę zatem powiedzieć, z wielką radością i niemałą satysfakcją TESSĘ URATOWALIŚMY. Dziękuję za pomoc i wsparcie Wszystkim znanym i nieznanym Przyjaciołom, których los Tessy tak bardzo poruszył. Wszystkim, którzy swoją wiarą dodawali nam otuchy, wspierali finansowo. Szczęśliwe pyszczydlo Tessy i jej pełne radości oczy – to jest nasze wspólne zwycięstwo! Dziękuję Krystyna Sroczyńska to my dziekujemy serdecznie .............. Quote
Karina R Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za WSPANIAŁĄ OPIEKĘ nad Tessunią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
haliza Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Kiedy patrzę na pierwsze zdjęcia.....i dzisiejsze, to wcale nie jestem pewna czy do końca wierzyłam, że uda się Wam ją uratować :shake:, bo wiadomo, że serce jedno a rozum drugie. Ale cieszę się, że jednak wiara czyni cuda a Wasza opieka nad nią i jej efekty to taki cud :loveu:. Jak dobrze, że możemy powiedzieć, że Tessa uratowana. Oby reszta planów względem niej poszły w dobrym kierunku :loveu: Quote
Incia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Wiara, nadzieja, miłość. Kurczę, to naprawdę działa! Quote
Isadora7 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Przeżyjmy to jeszcze raz, bo teraz przed nami kolejny etap - poszukiwanie domu dla Tessy. [FONT=verdana]TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 90[/FONT] [FONT=verdana]Badania kontrolne: sierść porasta; brak oznak nawrotu nużeńca, poziom tarczycy – w normie [/FONT][FONT=verdana]–[/FONT][FONT=verdana] utrzymujemy podawanie leku w tej samej dawce ogólny stan fizyczny psa – dobry stan psychiczny – dobry socjalizacja – dobra Kolejne (mamy nadzieję ostatnie) usg, diagnostyczne badanie krwi i zeskrobiny – koniec stycznia 2012r. Następnie sterylizacja i... szukamy domu dla pannicy.[/FONT] [FONT=georgia]Po 90 dniach walki o życie psa- po dniach lęku i niepewności –mogę zatem powiedzieć, z wielką radością i niemałą satysfakcją TESSĘ URATOWALIŚMY. Dziękuję za pomoc i wsparcie Wszystkim znanym i nieznanym Przyjaciołom, których los Tessy tak bardzo poruszył. Wszystkim, którzy swoją wiarą dodawali nam otuchy, wspierali finansowo. Szczęśliwe pyszczydlo Tessy i jej pełne radości oczy – to jest nasze wspólne zwycięstwo! Dziękuję Krystyna Sroczyńska [/FONT] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cudownie patrzeć na Tess:loveu: Aż się łezka w oku kręci... Quote
Recommended Posts