J_ulia Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Vlk napisał(a):nie znacie pieska, któremu mogłaby się przydać miękka kołdra? Koleżanka skądś wytrzasnęła z myślą o schronisku ale w schroniskach kołder nie chcą (chyba ze względu na to, że fajnie się rozszarpuje a potem nadzienie wszędzie furga?) najlepiej gdyby był z okolic sosnowca, bo kołdrę wysyłać trochę ciężko ;) a Emir ma jakiś oddział chyba w Sosnowcu? Vlk oddział w Sosnowcu został zlikwidowany ;) zostałam tylko ja... Nie wiem czy kojarzysz, ale to z moim Nordusiem Twoja Yrsa tydzień temu biegał przy rowerku .... Świat jest mały ;) Quote
Alicja Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='ANETTTA']wynik biopsji drobnoigłowej węzła chłonnego wyklucza zmiany nowotworowe. cudnie wieści !!! :bigcool::bigcool: Quote
Isadora7 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 CZWORONOŻNYM PRZYJACIOŁOM BĘDĄCYM ZA TĘCZOWYM MOSTEM [FONT=georgia]Pieśń o suce Rankiem w żytniej stodole, Gdzie rogoże się złotem mienią, Urodziła siedmioro suka, Rudych, siedmioro szczeniąt. Do wieczora szczenięta pieściła, Językiem je przylizywała, I topił się śnieg powolutku, Gdy brzuchem swoim je grzała. A gdy na grzędy siadają kury I zbliża się wieczoru pora, Wyszedł właściciel ponury, wszystkie zgarnął do wora. Przez zaspy starała się biec, co sił próbowała za nim gnać... I długo, długo drżała, Niezamarzniętej wody gładź. A gdy wracając , powoli się wlokla Liżąc swe boki od potu, Wydał się jej księżyc nad chatą, Jednym ze szczeniąt z jej miotu. W ciemnej nocy otchłań suka patrzyła, i przeciągłym wyciem swą rozpacz koiła Aż cienka księżyca tarcza, Za pagórkiem na polu się skryła. W tej ciszy, jak jałmużnę, miast chleba Rzucali jej kamień dla śmiechu, Potoczyły się szybko psie oczy, I utkwiły gwiazdami w śniegu. Siergiej Jesienin tłum. Krystyna Sroczyńska [/FONT][video=youtube;lV3SHBFyDZM]http://www.youtube.com/watch?v=lV3SHBFyDZM[/video] [FONT=georgia] [/FONT] Dodane p Quote
Beatkaa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pieśń..niesamowita...wzrusza do granic.. :( Quote
J_ulia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 CZY KTOŚ PODJĄŁBY SIĘ ZROBIENIA BAZARKU? Mam fanty , tylko nie mam czasu ich wystawienie :( Leczenie Tessy cały czas pochłania dużo pieniędzy , których ostatnio brakuje :( Quote
Isadora7 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='J_ulia']CZY KTOŚ PODJĄŁBY SIĘ ZROBIENIA BAZARKU? Mam fanty , tylko nie mam czasu ich wystawienie :( Leczenie Tessy cały czas pochłania dużo pieniędzy , których ostatnio brakuje :( I ja mam fanty tylko tez potzrebna osoba do bazarkowania. TEssunia powiedziała zę osobiscie wypisze podziękowania dla kogoś kto pomożę. Ja mogę fanty wraz z fotami przesłać. Quote
inga.mm Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zapraszam wszystkich Tessolubnych na ŚWIĄTECZNY BAZAREK na sierotki Ingi.mm (14.11.-21.00) Quote
ANETTTA Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ja moge zrobic bazarek tylko mam problem z wrzucaniem fotem na wątek !!!!wiec tu mi musi ktos pomóc Quote
zuanna Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 a co będzie na bazarku? może i ja bym coś wygrzebała :hmmmm: Quote
inga.mm Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ANETTTA napisał(a):ja moge zrobic bazarek tylko mam problem z wrzucaniem fotem na wątek !!!!wiec tu mi musi ktos pomóc wysłać Ci instrukcję bazarkową dla Blondi? Quote
Isadora7 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ja na bazarek mam rzeczy któe cześciowo sa wstawione tutaj http://emir.eev.pl/viewtopic.php?t=1181 ale to nie wszystko zapewne w weekend pouaktualniam (np ksiązki "U kresu tęczy. Zima" zostało tylko 3 egzemplarze na allegro sprzedaje sie po 30-35 zł) i dołoże rzeczy któe jeszcze doszły. Uporam sie najpierw z tym co już poszło na allegro. Zwróćic waro uwagę na rzeczy dla małej elegantki. Jest piękna suknia, do niej jest tez bizuteria (cacko) torebka i buty, oczywiście mozna zakupić osobno. I inne śliczności, zdjecia w trakcie, a i tak beą umieszczane rzeczy w wątku rozliczeniowym wskazanym wyzej. Ja już nie przerabiam tymbardziej ze robie duży projekt. Dzisiaj przyszłam połozyłam sie na drzemkę i... włąsnie wstałam nieprzytomna i chyba z dzisiejszych zadań gucio będzie. Quote
nicolaczek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ahahaha ale się uśmiałam z podpisów przy fotkach :D:D Ktoś tu się chyba minął z komediowym powołaniem;) a Tessa wygląda przecudnie! :) Quote
Isadora7 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Aktualizacja (bez kosztów czekamy na faktury) wpływy 4.10 – 31.10 20,- 4.10.- Urszula D. – Głuchołazy 200,- 4.10. – Anna K. Poznań 30,- 4.10. – Karina J. R – Czerwionka- Leszczyny 20,- 4.10.- Aleksandra J. – Lublin 100,- 5.10.- Katarzyna J. – W-wa 10,- 5.10 – Marta M.K.- Lublin 50,- 5.10.- Tomasz C. ( elinka-ec) Bartoszyce 30,- 5.10 – Marzena A.M – Gdańsk 50,- 5.10.- Renata G. ( od Keksa)- W-wa 30,- 6.10 – Joanna J. – Brzeziny 5,-6.10.- Marta Z. – W-wa 70,- 7.10- Krzysztof K. ( forum owczarek.pl0 – Kraków 100,- 7.10. – Janusz Ch. – Wilków Osiedle 50,- 10.10 – Joanna W. ( melua32) – W-wa 50,-11.10- Tatiana M. – Kraków 20,-12.10 – Oktawia P. – Będzin 50,- 19.10 – Małgorzata U. – W-wa 50,- 24.10 – Joanna R. (res-empta) – W-wa 20,- 26.10 – Grzegorz S. ( od Agi i G rzesia) – Szczecin 50,- 31.10 – Katarzyna E. J – W-wa _______________ = 1.005,- saldo 10.279,04 dary rzeczowe c.d. karma Trovet 12.5 kg - Marta K. tutaj jeszcze będzie jutro aktualizacja Quote
Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Wieści cudowne ...dziewczynka nam zdrowieje :lol::lol::lol: A ja w końcu mogę rozliczyć bazarek Tessuni bo dziś dostałam ostatnią wpłatę z naddatkiem od cioteczki Isadory ;) Zatem Tessunia dostanie 173 zł :lol: bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/213368-ROZLICZAMY!!!-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-ratunek-Tessie-....31.08.-godz.-20.00?p=17894705#post17894705 Pięknie poproszę o numerek konta na PW. Dziękuję. Ponieważ ciocia Isadora dopłaciła kolejne 30 zł z bazarku łącznie poleciała kwota 203 zł. Powinna już być na koncie. Czekam cierpliwie na potwierdzenie. A Tessuni przesyłam mizianko :* Quote
Isadora7 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 AKTUALIZACJA KOSZTY koszty 1-31.10.11 28,- Bioprotect 350,- antybiotyk ( 14 dni) 94,- badanie krwi kontrolne 40,- kurier 156,- usg kontrolne 160,- dojazd 185,- badanie histopatologiczne 40,- kurier 220,- badanie kontrolne mykologiczne i bakteriologiczne 1.216,- dojazdy ( 16x2x38) 105,- kurczaki 25,- warzywa 45,- ryż 14,- jaja _________________ = 2.678,- saldo 8.314,70 _________________ razem 10.992,70 Quote
Isadora7 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Ponieważ ciocia Isadora dopłaciła kolejne 30 zł z bazarku łącznie poleciała kwota 203 zł. Powinna już być na koncie. Czekam cierpliwie na potwierdzenie. A Tessuni przesyłam mizianko :* Potwierdze jak tylko dojdą i sie dowiem. Tessa serdecznie dziękuje. Quote
Karina R Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Co porabia nasza PIEKNOŚĆ ? Może by się tak do kompika dorwała i nam coś skrobnęła? Quote
Vlk Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 J_ulia: tak mi się właśnie zdawało ;) ale fajnie razem biegły, chociaż mały lubił się pooglądać za haskaczami :D tak czy siak jak kojarzycie pieska z okolic to dajcie znać, bo też te kołdry nie mogą leżeć do wiosny, bo nie ma tyle miejsca ;) a koleżanka je dostała gratis z ciucholandu, z myślą o psach właśnie... nie wiedziała ino, że w schroniskach nie chcą kołder ;) Quote
Isadora7 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ewu napisał(a):Jak tam Tessunia, pięknieje w oczach:)) ? danavas napisał(a):kochana lalunia:) rita60 napisał(a):Witam cie poniedziałkowo malenka:lol: Karina R napisał(a):Co porabia nasza PIEKNOŚĆ ? Może by się tak do kompika dorwała i nam coś skrobnęła? Kocurek napisał(a):no...fajnie by bylo:) Helooo! To ja Wasza Tessa. Tyle sie dzieje ostatnio, zę nawet nie mam sumienia podkradać sie do komputera Doroty. Jest Mikuś, jest Loluś - spaniel z wypalonymi żrąca substancja oczami nie wspomne o pozostałych mieszkańcach EmirLandu. A Dorota dzisiaj wrzuciła na luz, bo zmęczenie ją przerosło. także ja tylko nocką sie zakradłam. Pipisże wiecej w łyKeNdZiK :) Wasza Tessa Quote
rita60 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Czekamy z utęsknieniem ;) Na łykendzik;) i wiadomosci od ciebie:lol: Quote
Recommended Posts