motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Drzagodha']Ciachnięty?[/QUOTE] jutro rano ma kastracje, a potem jedzie do DS. ale Viva zabrała już dziś :) [quote name='[email protected]']no to się ciesz bierzesz kolejną biedę czy odpoczywasz ?A mój tymczasowicz co miał przyjechac zaginął:placz:[/QUOTE] narazie nie biorę, może jeszcze jakaś grzywka wpadnie Quote
ataK Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Nikaragua']też juz się nad tym zastanawiałam, trzeba tylko date urodzenia dziecka podać[/QUOTE] U mnie nie wiem, czy tyle się dogomaniaków uzbiera, ale mogę po znajomych popytać ;) Quote
NikaEla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='terierfanka']ja właśnie zamówiłam jedną :) nawet datę urodzenia dziecka wymyśliłam ;)[/QUOTE] ja też :) i zaznaczyłam, że to dziewczynka :) Quote
ataK Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Nikaragua']ja też :) i zaznaczyłam, że to dziewczynka :)[/QUOTE] Tam się płaci za przesyłkę? Quote
zerduszko Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='kasumi']a tak z innej beczki, to jest tu ktoś do napisania tekstu do ogłoszeń właśnie dla tej kruszyny, co siedzi u mojej znajomej? zwykły tekst, bez wymysłów, opowiadań, czy nie wiadomo czego....[/QUOTE] Zwykły mogę napisać, ale potrzebuję info o psie, może być w punktach. Quote
NikaEla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='ataK']Jaki rozmiar tych gatek trzeba wpisać?[/QUOTE] 4-7 lat chyba Quote
ulvhedinn Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 No na siebie to juz dawno zamawiałam próbki (na ciocie itp) tez ;) - ale nie wpadłam na pomysł poproszenia cioteczek dogowych.... kurcze a mi się każda jedna pieluszka przyda przy tej mojej lejce ukochanej. Quote
NikaEla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='ulvhedinn']No na siebie to juz dawno zamawiałam próbki (na ciocie itp) tez ;) - ale nie wpadłam na pomysł poproszenia cioteczek dogowych.... kurcze a mi się każda jedna pieluszka przyda przy tej mojej lejce ukochanej.[/QUOTE] tylko czy te spoza Wrocławia nie zapłacą więcej za przesyłkę od siebie do Ciebie niż wynosi koszt 1 pieluchy? Może na wątku wrocławskich spacerów jeszcze rzuć hasło Quote
ulvhedinn Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Można wysłac pojedynczą zwykłym listem, a jakby się zebrało kilka pieluszek w jednym miescie- to wogóle super i niestety opłaca sie bardzo. Te pieluszki są okropnie drogie- paczka (9 szt) kosztuje od 32 do 50 zł.... a jednoczśnie są idealne, bo mają szerokie gumy z boku zamiast taśm- i ani nie spadaja Krze w ruchu, ani nie obcierają jej pachwin. Quote
ataK Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Spróbuję namówić znajomych, żeby się zebrało więcej. Jak od 4-7 lat, to mogę autentyczną córkę wpisać ;) Quote
NikaEla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='ulvhedinn']Można wysłac pojedynczą zwykłym listem, a jakby się zebrało kilka pieluszek w jednym miescie- to wogóle super i niestety opłaca sie bardzo. Te pieluszki są okropnie drogie- paczka (9 szt) kosztuje od 32 do 50 zł.... a jednoczśnie są idealne, bo mają szerokie gumy z boku zamiast taśm- i ani nie spadaja Krze w ruchu, ani nie obcierają jej pachwin.[/QUOTE] na allegro są po 30zł/10szt [url]http://allegro.pl/majteczki-drynites-dziewczynki-4-7-lat-i2020805915.html[/url] (wysyłka gratis) Quote
terierfanka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Nikaragua']na allegro są po 30zł/10szt [url]http://allegro.pl/majteczki-drynites-dziewczynki-4-7-lat-i2020805915.html[/url] (wysyłka gratis)[/QUOTE] no i taką paczkę chyba zamówię, bo mam kasę od koleżanki Ilonki na psie cele :) dała mi kasę, którą zaoszczędziła ponieważ schron nie policzył jej za nocleg uciekiniera Snoopiego :D Quote
kasumi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) [quote name='zerduszko']Zwykły mogę napisać, ale potrzebuję info o psie, może być w punktach.[/QUOTE] suuuper! wielkie dzięki :) mam już wykupiony pakiecik, więc zaraz będzie w necie :) to ona ma ok. 2/3 lat, spokojna, była w boksie ze szczeniakami (podrostkami) i nie dopuszczały ją do jedzenia (jak dostała kawałek mięska, to zabrała z michy i pobiegła w kąt :( ), jest jeszcze chuda, micro psiak, obecnie waży z 5kg., suczka, na razie nie jest ciachnięta, ale jest to warunek adopcji, myślę, że powinna zaprzyjaźnić się z innymi psami (z psem ponad kolano, samcem, obwąchała się i był spokój) ładnie chodzi na smyczy mieszka w domu tymczasowym kontakt do mnie: Kinga - 511-732-514, [email][email protected][/email] potrzebujesz jeszcze czegoś? edit: ja też pozbieram trochę tych próbek i wyślę :) Edited January 8, 2012 by kasumi Quote
majowa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Postaram się ludzi z pracy mojej i TZta namówic na zamówienie próbek :) może sie troche uzbiera Quote
mmd Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='ulvhedinn']Można wysłac pojedynczą zwykłym listem, a jakby się zebrało kilka pieluszek w jednym miescie- to wogóle super i niestety opłaca sie bardzo. Te pieluszki są okropnie drogie- paczka (9 szt) kosztuje od 32 do 50 zł.... a jednoczśnie są idealne, bo mają szerokie gumy z boku zamiast taśm- i ani nie spadaja Krze w ruchu, ani nie obcierają jej pachwin.[/QUOTE] Ciotka, póki jesteś zerknij na wsteczny, napisz czego potrzebujesz :) Quote
necianeta89 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 kurczę, też chciałam zamówić kilka próbek. ale cholerka, nie mogę zamówić z tego samego komputera, mimo iż jest inny mail i inny adres, ale pokombinuje :) Quote
kasumi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='necianeta89']kurczę, też chciałam zamówić kilka próbek. ale cholerka, nie mogę zamówić z tego samego komputera, mimo iż jest inny mail i inny adres, ale pokombinuje :)[/QUOTE] nie da rady z tego samego komputera? (tzn. chodzi o komputer, czy adres IP?) bo ja mam więcej niż jeden komputer, ale adres na wszystkich ten sam.... Quote
zerduszko Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='kasumi'] potrzebujesz jeszcze czegoś? [/QUOTE] To na co ludzie zwracają szczególną uwagę: czystość, czy niszczy, jak zostaje sama w domu, czy nadaje się do miasta (np. nie boi się schodów i ruchu ulicznego), jaki ma stosunek do dorosłych/dzieci. Jest spokojna czy energiczna? Grzeczna czy diabełek? Ciachnięta będzie przed adopcją czy już w DS? Odrobaczona/szczepiona/zdrowa? Poka jej zdjęcie jak masz, łatwiej coś wyduakć ;) Quote
necianeta89 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='kasumi']nie da rady z tego samego komputera? (tzn. chodzi o komputer, czy adres IP?) bo ja mam więcej niż jeden komputer, ale adres na wszystkich ten sam....[/QUOTE] nie próbowałam z innych komputerów bo wszyscy śpią, nie będę im teraz przeszkadzać ;) Quote
Wadercia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 jedna pieluszka zamowiona. Poprosze znajomych co by sie zebralo ich troche :) Quote
kasumi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='zerduszko']To na co ludzie zwracają szczególną uwagę: czystość, czy niszczy, jak zostaje sama w domu, czy nadaje się do miasta (np. nie boi się schodów i ruchu ulicznego), jaki ma stosunek do dorosłych/dzieci. Jest spokojna czy energiczna? Grzeczna czy diabełek? Ciachnięta będzie przed adopcją czy już w DS? Odrobaczona/szczepiona/zdrowa? Poka jej zdjęcie jak masz, łatwiej coś wyduakć ;)[/QUOTE] żebym ja to wszystko wiedziała.... :D przywieziona dzisiaj dokładnie o 14.40 :D jutro odpowiem na to, co będę wiedziała (przy okazji chyba sama zostanie w domu, to podpytam, czy nie rozniosła mieszkania :p ) Quote
zerduszko Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='kasumi']żebym ja to wszystko wiedziała.... :D przywieziona dzisiaj dokładnie o 14.40 :D jutro odpowiem na to, co będę wiedziała (przy okazji chyba sama zostanie w domu, to podpytam, czy nie rozniosła mieszkania :p )[/QUOTE] Aaaaa, takie buty. Ja mam tymczasa od 2 dni i na razie nie ogłuszam, żeby poznać go lepiej. To czekam do jutra. Quote
ulvhedinn Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='mmd']Ciotka, póki jesteś zerknij na wsteczny, napisz czego potrzebujesz :)[/QUOTE] Że co...? .......? :oops: Quote
Recommended Posts