Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Drzagodha']Ciachnięty?[/QUOTE]

jutro rano ma kastracje, a potem jedzie do DS. ale Viva zabrała już dziś :)

[quote name='[email protected]']no to się ciesz bierzesz kolejną biedę czy odpoczywasz ?A mój tymczasowicz co miał przyjechac zaginął:placz:[/QUOTE]

narazie nie biorę, może jeszcze jakaś grzywka wpadnie

Posted

[quote name='Nikaragua']też juz się nad tym zastanawiałam, trzeba tylko date urodzenia dziecka podać[/QUOTE]

U mnie nie wiem, czy tyle się dogomaniaków uzbiera, ale mogę po znajomych popytać ;)

Posted

[quote name='kasumi']a tak z innej beczki, to jest tu ktoś do napisania tekstu do ogłoszeń właśnie dla tej kruszyny, co siedzi u mojej znajomej? zwykły tekst, bez wymysłów, opowiadań, czy nie wiadomo czego....[/QUOTE]
Zwykły mogę napisać, ale potrzebuję info o psie, może być w punktach.

Posted

No na siebie to juz dawno zamawiałam próbki (na ciocie itp) tez ;) - ale nie wpadłam na pomysł poproszenia cioteczek dogowych.... kurcze a mi się każda jedna pieluszka przyda przy tej mojej lejce ukochanej.

Posted

[quote name='ulvhedinn']No na siebie to juz dawno zamawiałam próbki (na ciocie itp) tez ;) - ale nie wpadłam na pomysł poproszenia cioteczek dogowych.... kurcze a mi się każda jedna pieluszka przyda przy tej mojej lejce ukochanej.[/QUOTE]

tylko czy te spoza Wrocławia nie zapłacą więcej za przesyłkę od siebie do Ciebie niż wynosi koszt 1 pieluchy?
Może na wątku wrocławskich spacerów jeszcze rzuć hasło

Posted

Można wysłac pojedynczą zwykłym listem, a jakby się zebrało kilka pieluszek w jednym miescie- to wogóle super i niestety opłaca sie bardzo. Te pieluszki są okropnie drogie- paczka (9 szt) kosztuje od 32 do 50 zł.... a jednoczśnie są idealne, bo mają szerokie gumy z boku zamiast taśm- i ani nie spadaja Krze w ruchu, ani nie obcierają jej pachwin.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Można wysłac pojedynczą zwykłym listem, a jakby się zebrało kilka pieluszek w jednym miescie- to wogóle super i niestety opłaca sie bardzo. Te pieluszki są okropnie drogie- paczka (9 szt) kosztuje od 32 do 50 zł.... a jednoczśnie są idealne, bo mają szerokie gumy z boku zamiast taśm- i ani nie spadaja Krze w ruchu, ani nie obcierają jej pachwin.[/QUOTE]

na allegro są po 30zł/10szt [url]http://allegro.pl/majteczki-drynites-dziewczynki-4-7-lat-i2020805915.html[/url] (wysyłka gratis)

Posted

[quote name='Nikaragua']na allegro są po 30zł/10szt [url]http://allegro.pl/majteczki-drynites-dziewczynki-4-7-lat-i2020805915.html[/url] (wysyłka gratis)[/QUOTE]
no i taką paczkę chyba zamówię, bo mam kasę od koleżanki Ilonki na psie cele :) dała mi kasę, którą zaoszczędziła ponieważ schron nie policzył jej za nocleg uciekiniera Snoopiego :D

Posted (edited)

[quote name='zerduszko']Zwykły mogę napisać, ale potrzebuję info o psie, może być w punktach.[/QUOTE]

suuuper! wielkie dzięki :) mam już wykupiony pakiecik, więc zaraz będzie w necie :)

to ona ma ok. 2/3 lat,
spokojna, była w boksie ze szczeniakami (podrostkami) i nie dopuszczały ją do jedzenia (jak dostała kawałek mięska, to zabrała z michy i pobiegła w kąt :( ),
jest jeszcze chuda,
micro psiak, obecnie waży z 5kg.,
suczka,
na razie nie jest ciachnięta, ale jest to warunek adopcji,
myślę, że powinna zaprzyjaźnić się z innymi psami (z psem ponad kolano, samcem, obwąchała się i był spokój)
ładnie chodzi na smyczy
mieszka w domu tymczasowym
kontakt do mnie: Kinga - 511-732-514, [email][email protected][/email]

potrzebujesz jeszcze czegoś?

edit:
ja też pozbieram trochę tych próbek i wyślę :)

Edited by kasumi
Posted

[quote name='ulvhedinn']Można wysłac pojedynczą zwykłym listem, a jakby się zebrało kilka pieluszek w jednym miescie- to wogóle super i niestety opłaca sie bardzo. Te pieluszki są okropnie drogie- paczka (9 szt) kosztuje od 32 do 50 zł.... a jednoczśnie są idealne, bo mają szerokie gumy z boku zamiast taśm- i ani nie spadaja Krze w ruchu, ani nie obcierają jej pachwin.[/QUOTE]
Ciotka, póki jesteś zerknij na wsteczny, napisz czego potrzebujesz :)

Posted

[quote name='necianeta89']kurczę, też chciałam zamówić kilka próbek. ale cholerka, nie mogę zamówić z tego samego komputera, mimo iż jest inny mail i inny adres, ale pokombinuje :)[/QUOTE]

nie da rady z tego samego komputera? (tzn. chodzi o komputer, czy adres IP?) bo ja mam więcej niż jeden komputer, ale adres na wszystkich ten sam....

Posted

[quote name='kasumi']
potrzebujesz jeszcze czegoś?
[/QUOTE]
To na co ludzie zwracają szczególną uwagę: czystość, czy niszczy, jak zostaje sama w domu, czy nadaje się do miasta (np. nie boi się schodów i ruchu ulicznego), jaki ma stosunek do dorosłych/dzieci. Jest spokojna czy energiczna? Grzeczna czy diabełek? Ciachnięta będzie przed adopcją czy już w DS? Odrobaczona/szczepiona/zdrowa?
Poka jej zdjęcie jak masz, łatwiej coś wyduakć ;)

Posted

[quote name='kasumi']nie da rady z tego samego komputera? (tzn. chodzi o komputer, czy adres IP?) bo ja mam więcej niż jeden komputer, ale adres na wszystkich ten sam....[/QUOTE]

nie próbowałam z innych komputerów bo wszyscy śpią, nie będę im teraz przeszkadzać ;)

Posted

[quote name='zerduszko']To na co ludzie zwracają szczególną uwagę: czystość, czy niszczy, jak zostaje sama w domu, czy nadaje się do miasta (np. nie boi się schodów i ruchu ulicznego), jaki ma stosunek do dorosłych/dzieci. Jest spokojna czy energiczna? Grzeczna czy diabełek? Ciachnięta będzie przed adopcją czy już w DS? Odrobaczona/szczepiona/zdrowa?
Poka jej zdjęcie jak masz, łatwiej coś wyduakć ;)[/QUOTE]

żebym ja to wszystko wiedziała.... :D

przywieziona dzisiaj dokładnie o 14.40 :D jutro odpowiem na to, co będę wiedziała (przy okazji chyba sama zostanie w domu, to podpytam, czy nie rozniosła mieszkania :p )

Posted

[quote name='kasumi']żebym ja to wszystko wiedziała.... :D

przywieziona dzisiaj dokładnie o 14.40 :D jutro odpowiem na to, co będę wiedziała (przy okazji chyba sama zostanie w domu, to podpytam, czy nie rozniosła mieszkania :p )[/QUOTE]
Aaaaa, takie buty. Ja mam tymczasa od 2 dni i na razie nie ogłuszam, żeby poznać go lepiej. To czekam do jutra.