Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']Każdy ma jakieś dobre wieści, a kiedy ja upchnę jakiegoś potwora w nowym domu? Ratunkuuuuuu:diabloti:[/QUOTE]
Carmen w domu ale moj drugi tymczasowicz Grafit nadal u mnie i przez jego wielkosc i AHADe kiepsko bedzie z domem ..wiec tak do konca to szczesciara nie jestem ;)

Posted

[quote name='ataK'] A Nikaragua właściwie powinna być w klubie, bo pomaga jego członkom - ostatnio zrobiła bazarek na moje tymczasiki, a wcześniej bazarek na Milkę.[/QUOTE]

Ja też uprzejmie donoszę ,ze Nikaragua zrobiła bazarek na moje tymczasy i allegro :)

Posted

To ja się też pochwalę, moja Natka bezogonka poszła do DS- tym samym mam[I] tylko[/I] 5 psów i 11 kotów ;)

A Nikaraguę to należałoby jakos szczególnie uhonorować, bo to jest super-baloniarka :)

Posted

[quote name='ataK']U mnie też... Pojemny ten wózek...[/QUOTE]
Baaaardzo............. U mnnie na 2 tymczasowiczki i tyle ogłoszeń - 1 (słownie jeden) mejl - dziś pani z wizytą u Kropki i zobaczymy..........

Posted

[quote name='malagos']Baaaardzo............. U mnnie na 2 tymczasowiczki i tyle ogłoszeń - 1 (słownie jeden) mejl - dziś pani z wizytą u Kropki i zobaczymy..........[/QUOTE]

Kochana ciesz się ;) w sprawie mojej Negritki od długiego czasu pojawiło się ZERO zapytań ;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']A Nikaraguę to należałoby jakos szczególnie uhonorować, bo to jest super-baloniarka :)[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']A Nikaragua to nasza Dobra Wróżka jest! :)[/QUOTE]

Zgadzam się z przedmówczyniami :)

Posted

[quote name='wegielkowa']DzińDybry:lol:
Powiedzcie mi proszę, czy jest jakaś szansa, żeby Ktoś z okolic Wwy pojechał do Jabłonnej na wizytę przedadopcyjną dla ONka z Kielc?[/QUOTE]

Napisz do Kociabanda2

Guest kasia mierzejewska
Posted

Przepraszam za off, ale baaardzo serdecznie (i rozpaczliwie) zapraszam na bazarek dla suni Belli z Pułtuska:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219945-Dla-Belli-uwaga-yogini-a-także-biżu-i-inne-super-fanty-do-6.01.2012#top[/URL]

Posted

[quote name='Igiełka']Nikaragua wystąp przed szereg Baloniar :eviltong:[/QUOTE]

stoję na baczność :)
mam się przedstawić?

[quote name='ulvhedinn']
A Nikaraguę to należałoby jakos szczególnie uhonorować, bo to jest super-baloniarka :)[/QUOTE]

dziękuję Madziu :) akcja na spłatę długu to były moje początki na dogo ;)

Posted

[quote name='Nikaragua']stoję na baczność :)
mam się przedstawić?[/QUOTE]

Lampką po oczach świecić nie będziemy ;-)

[quote name='Nikaragua']dziękuję Madziu :smile: akcja na spłatę długu to były moje początki na dogo ;-)[/QUOTE]

I poczyniłaś znaczne postępy od tamtego czasu :)

Posted

[quote name='Nikaragua']stoję na baczność :)
mam się przedstawić? [/QUOTE]

wpisz się oficjalnie i spocznij :)
a z przyjemnością dodam do listy Baloniar tylko to droga w jedną stronę :evil_lol:

Posted

[quote name='Igiełka']wpisz się oficjalnie i spocznij :)
a z przyjemnością dodam do listy Baloniar tylko to droga w jedną stronę :evil_lol:[/QUOTE]

1. Nikaragua, woj dolnośląskie, Wrocław
2. Mogę czasem robić bazarki, wizyty PA (Wrocław-Gaj, Tarnogaj, Wojszyce), ogłoszenia na allegro
3. pomysły to tak na bieżąco czasem jakieś mam

Posted

[quote name='Nikaragua']1. Nikaragua, woj dolnośląskie, Wrocław
2. Mogę czasem robić bazarki, wizyty PA (Wrocław-Gaj, Tarnogaj, Wojszyce), ogłoszenia na allegro
3. pomysły to tak na bieżąco czasem jakieś mam[/QUOTE]

Serdecznie Witamy :multi: