ataK Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='kaja69']Jedziemy na tym samym wózku:( u mnie też cisza w adopcjach....[/QUOTE] U mnie też... Pojemny ten wózek... Quote
kkasiiiar Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='mestudio']Każdy ma jakieś dobre wieści, a kiedy ja upchnę jakiegoś potwora w nowym domu? Ratunkuuuuuu:diabloti:[/QUOTE] Carmen w domu ale moj drugi tymczasowicz Grafit nadal u mnie i przez jego wielkosc i AHADe kiepsko bedzie z domem ..wiec tak do konca to szczesciara nie jestem ;) Quote
kaja69 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='ataK'] A Nikaragua właściwie powinna być w klubie, bo pomaga jego członkom - ostatnio zrobiła bazarek na moje tymczasiki, a wcześniej bazarek na Milkę.[/QUOTE] Ja też uprzejmie donoszę ,ze Nikaragua zrobiła bazarek na moje tymczasy i allegro :) Quote
NikaEla Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='kaja69']Ja też uprzejmie donoszę ,ze Nikaragua zrobiła bazarek na moje tymczasy i allegro :)[/QUOTE] jak ja lubię być chwalona :) Quote
ataK Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Jak masz za co, to czemu Ci mamy żałować ;) Quote
necianeta89 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Gratuluję oczywiście :) A moich maluchów nikt nie chce :( Quote
[email protected] Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 może po nowym roku coś się ruszy? Quote
ulvhedinn Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 To ja się też pochwalę, moja Natka bezogonka poszła do DS- tym samym mam[I] tylko[/I] 5 psów i 11 kotów ;) A Nikaraguę to należałoby jakos szczególnie uhonorować, bo to jest super-baloniarka :) Quote
Nutusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ulv - gratulacje!!!! A Nikaragua to nasza Dobra Wróżka jest! :) Quote
malagos Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='ataK']U mnie też... Pojemny ten wózek...[/QUOTE] Baaaardzo............. U mnnie na 2 tymczasowiczki i tyle ogłoszeń - 1 (słownie jeden) mejl - dziś pani z wizytą u Kropki i zobaczymy.......... Quote
Nutusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 I tak nieźle - w końcu teraz ludzie o świętach myślą, o sylwestrze... Kciuki zaciskam, Kropcia! Quote
obraczus87 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='malagos']Baaaardzo............. U mnnie na 2 tymczasowiczki i tyle ogłoszeń - 1 (słownie jeden) mejl - dziś pani z wizytą u Kropki i zobaczymy..........[/QUOTE] Kochana ciesz się ;) w sprawie mojej Negritki od długiego czasu pojawiło się ZERO zapytań ;) Quote
ataK Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='ulvhedinn']A Nikaraguę to należałoby jakos szczególnie uhonorować, bo to jest super-baloniarka :)[/QUOTE] [quote name='Nutusia']A Nikaragua to nasza Dobra Wróżka jest! :)[/QUOTE] Zgadzam się z przedmówczyniami :) Quote
wegielkowa Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 DzińDybry:lol: Powiedzcie mi proszę, czy jest jakaś szansa, żeby Ktoś z okolic Wwy pojechał do Jabłonnej na wizytę przedadopcyjną dla ONka z Kielc? Quote
obraczus87 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='wegielkowa']DzińDybry:lol: Powiedzcie mi proszę, czy jest jakaś szansa, żeby Ktoś z okolic Wwy pojechał do Jabłonnej na wizytę przedadopcyjną dla ONka z Kielc?[/QUOTE] Napisz do Kociabanda2 Quote
kaja69 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='ataK']Zgadzam się z przedmówczyniami :)[/QUOTE] Ja równiez :) Quote
Igiełka Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Nikaragua wystąp przed szereg Baloniar :eviltong: Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Przepraszam za off, ale baaardzo serdecznie (i rozpaczliwie) zapraszam na bazarek dla suni Belli z Pułtuska: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219945-Dla-Belli-uwaga-yogini-a-także-biżu-i-inne-super-fanty-do-6.01.2012#top[/URL] Quote
NikaEla Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Igiełka']Nikaragua wystąp przed szereg Baloniar :eviltong:[/QUOTE] stoję na baczność :) mam się przedstawić? [quote name='ulvhedinn'] A Nikaraguę to należałoby jakos szczególnie uhonorować, bo to jest super-baloniarka :)[/QUOTE] dziękuję Madziu :) akcja na spłatę długu to były moje początki na dogo ;) Quote
ataK Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Nikaragua']stoję na baczność :) mam się przedstawić?[/QUOTE] Lampką po oczach świecić nie będziemy ;-) [quote name='Nikaragua']dziękuję Madziu :smile: akcja na spłatę długu to były moje początki na dogo ;-)[/QUOTE] I poczyniłaś znaczne postępy od tamtego czasu :) Quote
Igiełka Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='Nikaragua']stoję na baczność :) mam się przedstawić? [/QUOTE] wpisz się oficjalnie i spocznij :) a z przyjemnością dodam do listy Baloniar tylko to droga w jedną stronę :evil_lol: Quote
NikaEla Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Igiełka']wpisz się oficjalnie i spocznij :) a z przyjemnością dodam do listy Baloniar tylko to droga w jedną stronę :evil_lol:[/QUOTE] 1. Nikaragua, woj dolnośląskie, Wrocław 2. Mogę czasem robić bazarki, wizyty PA (Wrocław-Gaj, Tarnogaj, Wojszyce), ogłoszenia na allegro 3. pomysły to tak na bieżąco czasem jakieś mam Quote
[email protected] Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 no i nie bolało nie:evil_lol: Quote
ataK Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 No to mamy Baloniarę pełną (pardon le mot) gębą... ;) Quote
Igiełka Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='Nikaragua']1. Nikaragua, woj dolnośląskie, Wrocław 2. Mogę czasem robić bazarki, wizyty PA (Wrocław-Gaj, Tarnogaj, Wojszyce), ogłoszenia na allegro 3. pomysły to tak na bieżąco czasem jakieś mam[/QUOTE] Serdecznie Witamy :multi: Quote
Recommended Posts