mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='mestudio']TZ musi się wypowiedzieć co i jak, ja nie wiem jak on będzie jechał, wiem tylko, że małym samochodem i może mieć sprzęt komputerowy, ale to już on musi tu zajrzeć potem.[/QUOTE] Mojego gara bym się chętnie pozbyła, bo stoi "na wszelki wypadek". No i dla Nutusi bym chętnie dała paczkę. Już piorę ;) Quote
Lili8522 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ciotki Baloniarki potrzebuje PILIE kogoś do wizyty PA w KATOWICACH!!! Już jeden dom dla tego psa straciliśmy........ Pomóżcie! Quote
mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Chyba Jasza - pomyślę i poszukam. Chodzi o tego maluszka u Ciebie? Jak to możliwe, że NIKT nie znalazł nikogo? Quote
Nutusia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Piszcie do Jaszy - jeśli nie ona sama, to z pewnością kogoś poleci! A od największej bidy, to nowa pani mojej Bajeczki jest przecie z Katowic i jest na dogo. Zrobi się jej "chrzest bojowy" ;) Sama przez wizytę przeszła, to wie czym to się je! :) Quote
kkasiiiar Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dostalam cynk od Pauliny tez od Pusi i Zuzy o alkocholikach ktorzy maja suke i kota. Suka aktualnie ma cieczke a jest wypuszczana normalnie z mieszkania na osiedle! Kot zreszta tez biega samopas. Zwierzeta dokarmia sasiadka inaczej kiepsko by wygladaly :( Paulina zalozy napewno watek zostaly przez nia odpchlone i odrobaczone. Pan na wiadomosc ze suka moze miec szczeniaki powiedzial ze nauczy je plywac i bedzie po problemie.. [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/2347/monaf.jpg[/IMG] [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8924/tosiaf.jpg[/IMG] Quote
Lili8522 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='mmd']Chyba Jasza - pomyślę i poszukam. Chodzi o tego maluszka u Ciebie? Jak to możliwe, że NIKT nie znalazł nikogo?[/QUOTE] Chodzi o Alfa niestety ludzie Z Piaseczna znaleźli jakiegoś szczeniaka w lesie... Tzn dobrze dla tego szczeniaka a gorzej dla Alfa ale widocznie to nie ten domek ;) Quote
Igiełka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Nutusia'] Pani Prezes - RATUNKU! - TZ-a chcą wykorzystywać "grupowo"!:diabloti: [/QUOTE] Dla psiaków wszystko a to będzie w dobrej sprawie hehe :evil_lol::evil_lol: [quote name='Lili8522']Ciotki Baloniarki potrzebuje PILIE kogoś do wizyty PA w KATOWICACH!!! Już jeden dom dla tego psa straciliśmy........ Pomóżcie![/QUOTE] Cioteczko z Katowic jest jeszcze Jaaga- napisz pw :lol: Quote
Igiełka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='kkasiiiar']Dostalam cynk od Pauliny tez od Pusi i Zuzy o alkocholikach ktorzy maja suke i kota. Suka aktualnie ma cieczke a jest wypuszczana normalnie z mieszkania na osiedle! Kot zreszta tez biega samopas. Zwierzeta dokarmia sasiadka inaczej kiepsko by wygladaly :( Paulina zalozy napewno watek zostaly przez nia odpchlone i odrobaczone. Pan na wiadomosc ze suka moze miec szczeniaki powiedzial ze nauczy je plywac i bedzie po problemie.. [/QUOTE] normalnie tragedia :( koniecznie załóżcie wątek Quote
Lili8522 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dziękuję, wysłałam juz chyba z 10 PW do tych osób które poleciłyście i innych też... Już dwie odmowy dostałam ehhh... Quote
mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Lili8522']Dziękuję, wysłałam juz chyba z 10 PW do tych osób które poleciłyście i innych też... Już dwie odmowy dostałam ehhh...[/QUOTE] Daj znać, jak będzie nadal problem. Tu na pewno ktoś pomoże szukać. Quote
Lili8522 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='mmd']Daj znać, jak będzie nadal problem. Tu na pewno ktoś pomoże szukać.[/QUOTE] Może d jutra ktoś się znajdzie... ktoś kto będziie miał czas... Quote
mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 A Jasza odmówiła czy nie odpisała? To dobra duszyczka. No i może Nutusiowa znajoma pani, ta od Bajki. Ale liczę, że ktoś się odezwie, bo przecież nie ma innej możliwości. Zerduszko jest "baloniarkowa" :) Quote
Lili8522 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='mmd']A Jasza odmówiła czy nie odpisała? To dobra duszyczka. No i może Nutusiowa znajoma pani, ta od Bajki. Ale liczę, że ktoś się odezwie, bo przecież nie ma innej możliwości. Zerduszko jest "baloniarkowa" :)[/QUOTE] Jasza jeszcze nie odpisała zerduszko też jeszcze nie... W Katowicach to jest plac Rostka, przy skrzyżowaniu Mikołowskiej i Raciborskiej. Niedaleko Żwirki i Wigury. Nutusiu to blisko Twojej znajomej? Quote
mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Teraz jest pora wracania z pracy, wieczorem się sporo wyjaśni, ale wierzę, że znajdzie się dobry duszek :) Quote
Lili8522 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 A Zerduszko jest baoniarkowa bo nie widzę jej w spisie? Quote
Igiełka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Lili8522']A Zerduszko jest baoniarkowa bo nie widzę jej w spisie?[/QUOTE] Cioteczko nie jest baloniarą Quote
Ellig Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Lili8522']Dziękuję, wysłałam juz chyba z 10 PW do tych osób które poleciłyście i innych też... Już dwie odmowy dostałam ehhh...[/QUOTE] wysylam namiary na pw z telefonami:) Quote
mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Lili8522']A Zerduszko jest baoniarkowa bo nie widzę jej w spisie?[/QUOTE] [quote name='Igiełka']Cioteczko nie jest baloniarą[/QUOTE] No taką z BDT nie, ale zagląda do nas i pisała, że będzie deklaracje płacić od stycznia, czyli jest :) Quote
Lili8522 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Elig dziękuję! Działam ;) mmd od zerduszko się dowiedziałam że nie robi wizyt 50km od miejsca zamieszkania i równie dobrze mogę zrobić sama :roll: Quote
Ellig Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Lili8522']Elig dziękuję! Działam ;) mmd od zerduszko się dowiedziałam że nie robi wizyt 50km od miejsca zamieszkania i równie dobrze mogę zrobić sama :roll:[/QUOTE] Powodzenia!!!!:) Quote
mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Aha - zaktualizowałam post rozliczeniowy, ładnie tam teraz jest :) Przyszły wpłaty od AniaGucio i Roszpunka - bardzo dziękujemy :Rose: Quote
zerduszko Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Lili8522'] mmd od zerduszko się dowiedziałam że nie robi wizyt 50km od miejsca zamieszkania i równie dobrze mogę zrobić sama :roll:[/QUOTE] Ja mam do Katowic 50 km, a Ty 60 to w sumie jedno :P Społeczeństwo -> Lista użytkowników -> Szukaj użytkowników -> Zaawansowane wyszukiwanie -> Wpisujesz w rubrykę skąd [B]Katowice[/B] i oto masz mega wybór [url]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=Katowice&order=desc&sort=posts&pp=50[/url] Quote
Lili8522 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='zerduszko']Ja mam do Katowic 50 km, a Ty 60 to w sumie jedno :P Społeczeństwo -> Lista użytkowników -> Szukaj użytkowników -> Zaawansowane wyszukiwanie -> Wpisujesz w rubrykę skąd [B]Katowice[/B] i oto masz mega wybór [url]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=Katowice&order=desc&sort=posts&pp=50[/url][/QUOTE] Znalazł się już ktoś nawet dwie ciotki :multi: Dziękuję Wam za pomoc :loveu: Quote
majowa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 to trzymam kciuki za pomyślna wizyte :) Quote
Igiełka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 My także trzymamy mocno kciuki za wizytację :) Quote
Recommended Posts