Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']TZ musi się wypowiedzieć co i jak, ja nie wiem jak on będzie jechał, wiem tylko, że małym samochodem i może mieć sprzęt komputerowy, ale to już on musi tu zajrzeć potem.[/QUOTE]
Mojego gara bym się chętnie pozbyła, bo stoi "na wszelki wypadek". No i dla Nutusi bym chętnie dała paczkę. Już piorę ;)

Posted

Piszcie do Jaszy - jeśli nie ona sama, to z pewnością kogoś poleci! A od największej bidy, to nowa pani mojej Bajeczki jest przecie z Katowic i jest na dogo. Zrobi się jej "chrzest bojowy" ;) Sama przez wizytę przeszła, to wie czym to się je! :)

Posted

Dostalam cynk od Pauliny tez od Pusi i Zuzy o alkocholikach ktorzy maja suke i kota. Suka aktualnie ma cieczke a jest wypuszczana normalnie z mieszkania na osiedle! Kot zreszta tez biega samopas. Zwierzeta dokarmia sasiadka inaczej kiepsko by wygladaly :( Paulina zalozy napewno watek zostaly przez nia odpchlone i odrobaczone. Pan na wiadomosc ze suka moze miec szczeniaki powiedzial ze nauczy je plywac i bedzie po problemie..
[IMG]http://img412.imageshack.us/img412/2347/monaf.jpg[/IMG]
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8924/tosiaf.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mmd']Chyba Jasza - pomyślę i poszukam.
Chodzi o tego maluszka u Ciebie? Jak to możliwe, że NIKT nie znalazł nikogo?[/QUOTE]

Chodzi o Alfa niestety ludzie Z Piaseczna znaleźli jakiegoś szczeniaka w lesie...

Tzn dobrze dla tego szczeniaka a gorzej dla Alfa ale widocznie to nie ten domek ;)

Posted

[quote name='Nutusia']
Pani Prezes - RATUNKU! - TZ-a chcą wykorzystywać "grupowo"!:diabloti:
[/QUOTE]

Dla psiaków wszystko a to będzie w dobrej sprawie hehe :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Lili8522']Ciotki Baloniarki potrzebuje PILIE kogoś do wizyty PA
w KATOWICACH!!!

Już jeden dom dla tego psa straciliśmy........ Pomóżcie![/QUOTE]

Cioteczko z Katowic jest jeszcze Jaaga- napisz pw :lol:

Posted

[quote name='kkasiiiar']Dostalam cynk od Pauliny tez od Pusi i Zuzy o alkocholikach ktorzy maja suke i kota. Suka aktualnie ma cieczke a jest wypuszczana normalnie z mieszkania na osiedle! Kot zreszta tez biega samopas. Zwierzeta dokarmia sasiadka inaczej kiepsko by wygladaly :( Paulina zalozy napewno watek zostaly przez nia odpchlone i odrobaczone. Pan na wiadomosc ze suka moze miec szczeniaki powiedzial ze nauczy je plywac i bedzie po problemie.. [/QUOTE]

normalnie tragedia :( koniecznie załóżcie wątek

Posted

[quote name='Lili8522']Dziękuję, wysłałam juz chyba z 10 PW do tych osób które poleciłyście i innych też...

Już dwie odmowy dostałam ehhh...[/QUOTE]
Daj znać, jak będzie nadal problem. Tu na pewno ktoś pomoże szukać.

Posted

A Jasza odmówiła czy nie odpisała? To dobra duszyczka.
No i może Nutusiowa znajoma pani, ta od Bajki. Ale liczę, że ktoś się odezwie, bo przecież nie ma innej możliwości. Zerduszko jest "baloniarkowa" :)

Posted

[quote name='mmd']A Jasza odmówiła czy nie odpisała? To dobra duszyczka.
No i może Nutusiowa znajoma pani, ta od Bajki. Ale liczę, że ktoś się odezwie, bo przecież nie ma innej możliwości. Zerduszko jest "baloniarkowa" :)[/QUOTE]

Jasza jeszcze nie odpisała zerduszko też jeszcze nie...

W Katowicach to jest plac Rostka, przy skrzyżowaniu Mikołowskiej i Raciborskiej. Niedaleko Żwirki i Wigury.

Nutusiu to blisko Twojej znajomej?

Posted

[quote name='Lili8522']Dziękuję, wysłałam juz chyba z 10 PW do tych osób które poleciłyście i innych też...

Już dwie odmowy dostałam ehhh...[/QUOTE]

wysylam namiary na pw z telefonami:)

Posted

[quote name='Lili8522']A Zerduszko jest baoniarkowa bo nie widzę jej w spisie?[/QUOTE]

[quote name='Igiełka']Cioteczko nie jest baloniarą[/QUOTE]
No taką z BDT nie, ale zagląda do nas i pisała, że będzie deklaracje płacić od stycznia, czyli jest :)

Posted

[quote name='Lili8522']Elig dziękuję! Działam ;)

mmd od zerduszko się dowiedziałam że nie robi wizyt 50km od miejsca zamieszkania i równie dobrze mogę zrobić sama :roll:[/QUOTE]

Powodzenia!!!!:)

Posted

[quote name='Lili8522']
mmd od zerduszko się dowiedziałam że nie robi wizyt 50km od miejsca zamieszkania i równie dobrze mogę zrobić sama :roll:[/QUOTE]
Ja mam do Katowic 50 km, a Ty 60 to w sumie jedno :P

Społeczeństwo -> Lista użytkowników -> Szukaj użytkowników -> Zaawansowane wyszukiwanie -> Wpisujesz w rubrykę skąd [B]Katowice[/B] i oto masz mega wybór [url]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=Katowice&order=desc&sort=posts&pp=50[/url]

Posted

[quote name='zerduszko']Ja mam do Katowic 50 km, a Ty 60 to w sumie jedno :P

Społeczeństwo -> Lista użytkowników -> Szukaj użytkowników -> Zaawansowane wyszukiwanie -> Wpisujesz w rubrykę skąd [B]Katowice[/B] i oto masz mega wybór [url]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=Katowice&order=desc&sort=posts&pp=50[/url][/QUOTE]

Znalazł się już ktoś nawet dwie ciotki :multi:

Dziękuję Wam za pomoc :loveu: