santino Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='majowa'][B]Klubowicze deklarujący pomoc ale z różnych względów nie mogący zajmować się bezpośrednio podopiecznymi jako BDT/BDTzD: :loveu:[/B] [B]1 NIck, woj( tel przesłany na pw)[/B] majowa, małopolskie, [B]2 Jaką pomoc oferuje dla naszego Klubu[/B] transport Kraków i okolice, i po trasie naszych przelotów czyli Kraków - Skarżysko, Kraków - Rzeszów oczywiście bezpłatny bazarki, bazarki, bazarki - kupuje, sprzedaję, wystawiam :diabloti: kolejny we wrzesniu i dzieki wam wiem na jaki cel :) 3 nowe pomysły brak[/QUOTE] Ha! No właśnie jak też się zapomniałam wpisać!!!! [B]Klubowicze deklarujący pomoc ale z różnych względów nie mogący zajmować się bezpośrednio podopiecznymi jako BDT/BDTzD: :loveu:[/B] [B]1 NIck, woj( tel przesłany na pw)[/B] santino, mazowieckie [B]2 Jaką pomoc oferuje dla naszego Klubu[/B] Transport (bezpłatny) w Warszawie i okolicach (z uwzględnieniem ograniczeń czasowych wynikających z pracy, czyli w tygodniu wieczorami lub w weekendy) Wydarzenia na fb [B]3 nowe pomysły[/B] brak :( Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='santino']To teraz jestem ważna :):):):) Już wysyłam nr konta :)[/QUOTE] bardzo ważna :cool3: dzięki doszło :) [quote name='mmd']Takie funkcjonowanie na zasadzie skarpety czy skarbonki może być, ale ja miałam co innego na myśli z bazarkami. [B]Jak będzie na początku wpisane, który BDT czego potrzebuje to robię bazarek np. dla dwóch BDT i zebrane pieniądze albo przekazuję im, albo kupuję np. karmę[/B]. Bo wtedy BDT byłyby w jednym wątku i ich potrzeby też, a nie jak teraz, że dowiaduję się przypadkiem, że np. ulv ma parę tysięcy długu.[/QUOTE] potrzeby w 4 poście będe starała się uaktualniać na bieżąco:lol: i jeszcze jaką formę robimy udzielania pomocy? [quote name='majowa']mozna zrobić łączoną wersję czyli skarpeta zasilana stale plus ekstra bazarki na większe potrzeby danego BDT ja sie zresztą najmniej tu znam, to wy macie cioteczki doświadczenie[/QUOTE] też mogłoby tak funkcjonować ;) Majowa super że wchodzisz w nasze szeregi :loveu: już uzupełniam Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 no tak Santino bardzo nam miło hehe :) Quote
mmd Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='majowa'] 3 nowe pomysły brak[/QUOTE] Poleżysz na słoneczku to może coś wymyślisz :) Widzę, że władze się wyłaniają ;) I bardzo dobrze. Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='mmd']Poleżysz na słoneczku to może coś wymyślisz :) Widzę, że władze się wyłaniają ;) I bardzo dobrze.[/QUOTE] cichutko wypatrujemy prezesa z nadzieją że się szybko ujawni hihi :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Proponuję założycielkę wątku, kto jest za :razz:? Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='Roszpunka']Proponuję założycielkę wątku, kto jest za :razz:?[/QUOTE] już jestem zastępcą -szukamy Kogoś innego :eviltong: Quote
majowa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='mmd']Poleżysz na słoneczku to może coś wymyślisz :) Widzę, że władze się wyłaniają ;) I bardzo dobrze.[/QUOTE] oj nie poleżę, nie poleżę ;) ale dużo świeżego powietrza przyspiesza procesy myślowe więc kto wie Quote
mari23 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='kaja69']Santino,skarbnik to chyba najbardziej niewdzięczna rola ,więc duże brawa za inicjatywę :)[URL=http://smajliki.ru/smilie-199795527.html][IMG]http://s2.rimg.info/772491657bb39abe9b27944d28566ced.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] oj, to prawda! Quote
kaja69 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Igiełka']już jestem zastępcą -szukamy Kogoś innego :eviltong:[/QUOTE] Igiełko,ale my mozemy się nie zgodzić na to żebys pełniła funkcje zastępcy:cool3: Ja tez jestem za tym żeby załozycielka wątku była prezesem :) Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='kaja69']Igiełko,ale my mozemy się nie zgodzić na to żebys pełniła funkcje zastępcy:cool3: Ja tez jestem za tym żeby załozycielka wątku była prezesem :)[/QUOTE] nie no tego to mi nie zrobicie:eviltong:- Ciotki Te co jeszcze się nie wypowiedziały ratujcie :evil_lol: Quote
mmd Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Igiełka']cichutko wypatrujemy prezesa z nadzieją że się szybko ujawni hihi :evil_lol:[/QUOTE] Prezes musi być doświadczonym Balonem ;) Quote
mari23 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Igiełka']nie no tego to mi nie zrobicie:eviltong:- Ciotki Te co jeszcze się nie wypowiedziały ratujcie :evil_lol:[/QUOTE] śpieszę na ratunek - PREZESIE !!! :diabloti::diabloti: Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Pani Prezes, zgromadzenie wybrało :evil_lol: Szukamy zastępcy Pani Prezes :diabloti: Quote
kasumi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ja z opóźnieniem, ale [B]Igiełka na prezydenta! :P[/B] Quote
mmd Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wszystkie jesteście stuknięte :evil_lol::evil_lol: Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 to normalnie nazywa się zmowa- jak tak można w biały dzień :mad::evil_lol: no jeszcze nic nie przesądzone- cała nadzieja w ataK, necianeta89, Nutusi i Ellig, majowa,santino :eviltong: Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='mmd']Wszystkie jesteście stuknięte :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nareszcie głos zdrowego rozsądku ;) Quote
majowa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 dzisiaj niemodne jest bycie normalnym ;) tylko nienormalni umieją zostać poważnymi Balonami Quote
kaja69 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To ja uzupełnie swój wpis czy cos tam... Klubowicze BDT 1. [B][COLOR=#00bfff]kaja69[/COLOR][/B] woj.kujawsko-pomorskie [COLOR=black]BDT (dary mile widziane)[/COLOR] 2. najbardziej potrzebuje karmy i przy tymczasach połamańcach lub chorych wsparcia na weta 3. oferuję pomoc-transport w ok.Włocławka,Lipna,ale z ograniczeniami czasowymi(praca,zwierzyniec w domu),zdjęcia i w zależności od sytuacji w innych sprawach też 4. wątki [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205304-Uzbierałam-trochę-tymczasów-proszę-o-pomoc-w-znalezieniu-domków[/URL] 5. aktualnie brak nowych pomysłów Quote
kasumi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='mmd']Wszystkie jesteście stuknięte :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] odezwała się kurde normalna :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Majowa głosuj! Ważne sprawy się tu rozstrzygają :fadein: Quote
majowa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jeju, mnie ciotki wszystkie przerastacie doświadczeniem i w byciu BDT i w samych akcjach na dogo ale... uważam że inicjatywa Igiełki założenia tego wątku powinna zostać nagrodzona odpowiednim "stołkiem":diabloti: Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='majowa']jeju, mnie ciotki wszystkie przerastacie doświadczeniem i w byciu BDT i w samych akcjach na dogo ale... uważam że inicjatywa Igiełki założenia tego wątku powinna zostać nagrodzona odpowiednim "stołkiem":diabloti:[/QUOTE] :bigcool: Kto liczy głosy? Quote
mari23 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='mmd']Wszystkie jesteście stuknięte :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] jasne!!! mąż mi to codziennie powtarza, kiedy na dzwonek przy drzwiach rozpoczyna się.... no i brak słów, żeby ten hałas opisać ....:shake: a jak witają mnie, kiedy wracam z pracy - jest to samo, tylko w "radosnej tonacji"... i komentarz męża ten sam:evil_lol: Quote
Recommended Posts