Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O tak Serdecznie Witamy :)

Ogłoszenia u nas robi kilka Baloniarek: Plina, Lili8522 ( w miarę wolnego czasu), necianeta89 zaś allegro : kasumi, wadercia natomiast teksty do ogłoszeń: Ja i Drzagohna :) malagos najlepiej byłoby gdybyś napisała na pw do Tych Baloniarek

Posted

Tekst jest.
Sunia ma moruska oraz ode mnie wyróżnione: gumtree i tablicę (zostało po szczylku z łańcucha).

Jak się nie znajdzie chętny do zrobienia ogłoszeń, poszukam bazarku.
Jakby ktoś allegro zrobił, byłoby super :)

Posted

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź -
w sprawie miejsca dla Tuni to sądzę, że temat trzeba całkowicie odłożyć, bo nawet nie wiem, kiedy operacja się odbędzie - może do tego czasu nieco zwierzaków uda się wyadoptować - przez parwo troszkę się to wszystko u Tuni przeciągnie, natomiast w kwestii pomocy finansowej - okay - złożę oficjalną prośbę , tylko nie wiem jak (do kogo).
Spytam Likę - Dziękuję za odp raz jeszcze.

[quote name='Igiełka']Witajcie:)
Zgadza się znalazłam Twój w cześniejszy wpis

Jeśli chodzi o przetrzymanie suni po zabiegu oczka- to nie znam bliżej ludzi z tamtych stron ale napewno któraś z Baloniarek podpowie do Kogo możnaby uderzyć z prośbą.
Natomiast w kwestii pomocy finansowej to oczywiście pomożemy po to tu Jesteśmy a tak na marginesie Dzielna Kobieto to i tak sobie dobrze radzisz z tym wszystkim.
Jednak by moja decyzja była brana pod uwagę jako uzasadniona super byłoby jakbyś oficjalnie zapisała się do naszego Klubu ( wyznajemy zasadę= decyzja 2 członków Zarządu do udzielenia pomocy) wypełnij metryczkę.
Widzę tu już Likę Baloniarkę to pomoże wypełnić :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='mmd']Tekst jest.
Sunia ma moruska oraz ode mnie wyróżnione: gumtree i tablicę (zostało po szczylku z łańcucha).

Jak się nie znajdzie chętny do zrobienia ogłoszeń, poszukam bazarku.
Jakby ktoś allegro zrobił, byłoby super :)[/QUOTE]
Za allegro sie wzięła Isadora 7 - będzie wypasione :)

Posted

[quote name='iwoniam']Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź -
w sprawie miejsca dla Tuni to sądzę, że temat trzeba całkowicie odłożyć, bo nawet nie wiem, kiedy operacja się odbędzie - może do tego czasu nieco zwierzaków uda się wyadoptować - przez parwo troszkę się to wszystko u Tuni przeciągnie, natomiast w kwestii pomocy finansowej - okay - złożę oficjalną prośbę , tylko nie wiem jak (do kogo).
Spytam Likę - Dziękuję za odp raz jeszcze.[/QUOTE]

Dobra teraz mogę pomóc bo wcześniej byłam zajęta :lol:
Wypełnij metrykę -w ten sposób staniesz się Baloniarą i oficjalnie dołączysz do naszego Klubu natomiast pomoc finansowa oczywiście będzie bo zarówno moja decyzja jak i Mmd jest pozytywna w dalszej części wskazujesz na co potrzebne są pieniądze i w jakiej wysokości i to tyle formalności :eviltong:

[B]Klubowicze prowadzący Bezpłatne Domy Tymczasowe/ za dary: :loveu:[/B]
[B]1[/B] Nick, woj- rodzaj Domu Tymczasu( dane i tel przesłane do mnie na pw)
[B]2[/B] Jakiej pomocy najbardziej potrzebuje( tutaj wymieniamy jedną potrzebę a na bieżąco będe uaktualniać)
[B]3[/B] Jaką pomoc oferuję dla naszego Klubu ( zasada każdy może dać coś od siebie)
[B]4 [/B]wątek podopiecznego lub ogólny
[B]5 [/B]nowe pomysły dotyczące Klubu

Posted

Iwoniam - piszesz na wątku, ile potrzebujesz, mamy tu swoje maksymalne kwoty pomocy. Sunia musi mieć wątek. To wszystko.

Malagos - bardzo się cieszę :) Isadora ma dobrą rękę.
Macia pisała, żeby jej podsyłać psiaki do ogłoszeń, możesz podrzucić Kropkę. Jeśli Macia nie ma teraz mocy przerobowych, to jakiś bazarek się znajdzie.

Posted

[quote name='kasumi']poszukuję kogoś z Gdyni do p.a.....

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217718-Wizyta-przedadopcyjna-w-Gdyni?p=17999068#post17999068[/URL][/QUOTE]

Z Gdyni nie ma Baloniarek ale poszukałam na mapie pomocy dogo i znalazłam takie Osoby chociaż nikogo z Nich nie znam : natalia_aa, Sandra, Axusia, WitchMig napisz może pw do Nich :)

Posted

[quote name='mmd']Trzymajcie kciuki za nas... Kelbi ma coś brzydkiego na pyszczku. Jutro tniemy... i boimy się[/QUOTE]Kielbi, powodzenia,bedzie dobrze :)Kciuki zacisniete!

Posted

[quote name='mmd']Podobno niezłośliwe. I tak trzeba wysłać do badania.
I tydzień w kołnierzu...
Załamka.[/QUOTE]
W ogole tak nie mysl, jaka zalamka.?...:shake:

Posted

I tydzień w kołnierzu...
Załamka.[/QUOTE]

Oj Twój Kelbi w kołnierzu?? Współczuje Ci Ciotka ;) będzie dobrze :)

Btw, pytałas o to, czy czegos nie potrzebują Baloniary :diabloti: ja potrzebuję :diabloti:

Posted

[quote name='Isadora7']Ale fajny ten Wasz klub, dopiero się zapoznałam :)[/QUOTE]
Państwo w państwie :diabloti: coś jakby dawna dogomania, którą tylko z opowieści znam :)

Ellig, dzięki! Nie panikuję, tylko zawsze to trochę nerwowo, no i na co nam to? Ja to nigdy nie mam spokoju...

Posted

cioteczki mam w planach pewną fajną stronkę internetowa poświęconą tymczasom. Będzie mozna solidnie opisac psiaka jak zachowuje się w domu :cool3:
Juz nawiazalam kontakt z pewną dogomaniaczką, która pomoże :)

Co Wy na to?

Posted

[quote name='mmd']Państwo w państwie :diabloti: coś jakby dawna dogomania, którą tylko z opowieści znam :)
[/QUOTE]

Ja pamiętam jak przez mgłe. Ale tez mam z tamtego czasu jedną akcje "baloniarską" z 5 jamniczkami z pseudo :). To były czasy gdy tymczasowałam. Balonem takim na full byłam przy okazji tylko tych jamniczek.

Posted

[quote name='obraczus87']Oj Twój Kelbi w kołnierzu?? Współczuje Ci Ciotka ;) będzie dobrze :)

Btw, pytałas o to, czy czegos nie potrzebują Baloniary :diabloti: ja potrzebuję :diabloti:[/QUOTE]

A co byś chciała?

[quote name='wadercia']cioteczki mam w planach pewną fajną stronkę internetowa poświęconą tymczasom. Będzie mozna solidnie opisac psiaka jak zachowuje się w domu :cool3:

Co Wy na to?[/QUOTE]
A to taka adopcyjna by była?
I tylko baloniarska?

[quote name='Isadora7']Ja pamiętam jak przez mgłe. Ale tez mam z tamtego czasu jedną akcje "baloniarską" z 5 jamniczkami z pseudo :). To były czasy gdy tymczasowałam. Balonem takim na full byłam przy okazji tylko tych jamniczek.[/QUOTE]
Podobno takie czasy były...
Ale hoteliki też są potrzebne, BDT jest tak mało, że przy tym ogromie psiowości ktoś je trzymać musi. Oby Baloniarek przybywało - za miesiąc hotelu można zrobić dwie kastracje, kupić 3 wory karmy, wysterylkować jedna sunię...

Posted

I tydzień w kołnierzu...
Załamka.[/QUOTE]

więcej optymizmu- dacie radę i będzie dobrze :)

[quote name='wadercia']cioteczki mam w planach pewną fajną stronkę internetowa poświęconą tymczasom. Będzie mozna solidnie opisac psiaka jak zachowuje się w domu :cool3:
Co Wy na to?[/QUOTE]
to brzmi interesująco- warto byłoby coś takiego stworzyć-akurat tutaj myślę tylko o Baloniarach :)

[quote name='Isadora7']Ja pamiętam jak przez mgłe. Ale tez mam z tamtego czasu jedną akcje "baloniarską" z 5 jamniczkami z pseudo :). To były czasy gdy tymczasowałam. Balonem takim na full byłam przy okazji tylko tych jamniczek.[/QUOTE]
czasami na dobre wychodzi powrót do przeszłości :eviltong: miło że zajrzałaś :lol:

Posted

Strona bylaby przede wszystkim dla baloniar, wiadomo ze nie kazdy lubi brac kota w worku wiec mozna będzie dokladnie opisac tam psa, dodac jego zdjecia + filmiki. Napewno przez moj ogromny szacunek znajdą się tam tez psy od malibo57.
Jesli mialoby to byc takie super super to koszt przewidywany jest do 200 zł. Taka zwyklejsza okolo 100 zł.

Podejmę się na bierząco odswiezania informacji. :)

Będzie trzeba wymyslec dobra nazwe dla stronki.. jakies sugestie? Pomysly? :)

Posted

[quote name='wadercia']Strona bylaby przede wszystkim dla baloniar, wiadomo ze nie kazdy lubi brac kota w worku wiec mozna będzie dokladnie opisac tam psa, dodac jego zdjecia + filmiki. Napewno przez moj ogromny szacunek znajdą się tam tez psy od malibo57.
Jesli mialoby to byc takie super super to koszt przewidywany jest do 200 zł. Taka zwyklejsza okolo 100 zł.

Podejmę się na bierząco odswiezania informacji. :)

Będzie trzeba wymyslec dobra nazwe dla stronki.. jakies sugestie? Pomysly? :)[/QUOTE]

[B]"to brzmi interesująco- warto byłoby coś takiego stworzyć-akurat tutaj myślę tylko o Baloniarach!!!!!!!!!!!!!!"[/B]