Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lili8522']O jej...... śmiejecie się z cudownych psów shih-tzu....On wcale nie jest brzydki! (i sprytny jak każdy:cool3:) Jest cudny, już widzę - uwielbiam takie :loveu:[/QUOTE]
Smiejemy sie z calej sytuacji, wiesz kochana czasami trzeba odreagowac :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Lili8522']Ojej...... śmiejecie się z cudownych psów shih-tzu....On wcale nie jest brzydki! Jest cudny, już widzę - uwielbiam takie :loveu:
Na dodatek sprytny jak wszystkie shih :cool3::evil_lol:[/QUOTE]

To może chcesz brzydala :cool3:? Jak pomyślę, że mam dać ogłoszenie o shih tzu do adopcji to już mam ochotę skoczyć z okna. Chyba cały dzień będziemy odbierać telefony. Będę musiała przedstawić brzydala moim psom. Jestem pewna, że padną ze śmiechu.

Edited by Macia
Posted

[quote name='Ellig']Smiejemy sie z calej sytuacji, wiesz kochana czasami trzeba odreagowac :loveu:[/QUOTE]

Wiem, wiem z nich czasami można się uśmiać :)

[quote name='Macia']To może chcesz brzydala :cool3:? Jak pomyślę, że mam dać ogłoszenie o shih tzu do adopcji to już mam ochotę skoczyć z okna. Chyba cały dzień będziemy odbierać telefony. Będę musiała przedstawić moim psom. Jestem pewna, że padną ze śmiechu.[/QUOTE]

Nawet nie wiesz ile bym oddała z drugiego brzydala :loveu: ale teraz nie mogę....
A jakbyś skontaktowała się z 'Osa' oni w Kocim Świecie mają kolejkę sprawdzonych domów na shih-tzu

Posted

Stawiamy jednak na dom w okolicy. Chłopaka trzeba zaszczepić, wykastrować i zabrać do fryzjera (Pan go sam strzygł więc pies wygląda jak wygląda). To jest adopcyjny pies i mamy nadzieję, że znajdzie się ktoś sensowny u nas.

Posted

[quote name='Ellig']Kasiu, czy moze byc po 100 zl dla kazdego psiaka, czy wnoskujesz o inna kwotę?[/QUOTE]

Łoł nie spodziewałam sie az takiej kwoty :crazyeye: Bede ogromnie wdzięczna dla Nefi kupie dobra karme , a Leda bedzie miała na kolejne dwie porcie avocate. [B]DZIĘKUJE:loveu:[/B]

Posted

[quote name='Macia']Stawiamy jednak na dom w okolicy. Chłopaka trzeba zaszczepić, wykastrować i zabrać do fryzjera (Pan go sam strzygł więc pies wygląda jak wygląda). To jest adopcyjny pies i mamy nadzieję, że znajdzie się ktoś sensowny u nas.[/QUOTE]

A może mają dom chętny w okolicy? :cool3:

Posted

[quote name='Lili8522']Przyda mu się, wstaw fotkę jak już będzie elegancki :lol:[/QUOTE]

Na pewno wstawię choć pewnie i tak mu to nie doda urody... Chociaż z drugiej strony gorzej być nie może :evil_lol:.

Posted

[quote name='Macia']Na pewno wstawię choć pewnie i tak mu to nie doda urody... Chociaż z [B]drugiej strony[/B] gorzej być nie może :evil_lol:.[/QUOTE]
Teraz jak piszesz z "drugiej strony" to juz mam dwuznaczne skojarzenia ;)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Łoł nie spodziewałam sie az takiej kwoty :crazyeye: Bede ogromnie wdzięczna dla Nefi kupie dobra karme , a Leda bedzie miała na kolejne dwie porcie avocate. [B]DZIĘKUJE:loveu:[/B][/QUOTE]
W takim razie poprosze o "klepniecie" przez Zarzad i wyslanie do Macia nr konta:)

Posted

[quote name='Ellig']Teraz jak piszesz z "drugiej strony" to juz mam dwuznaczne skojarzenia ;)[/QUOTE]

Ja miałam podobne jak mi Ania opowiadała, że nie wiedziała gdzie jest przód, a chwilę później o tym jak trudno mu było podać tabletkę :evil_lol:. Ale cóż obojętnie, z której strony ważne, że tabletka w końcu weszła.

Posted

[quote name='Macia']Ja miałam podobne jak mi Ania opowiadała, że nie wiedziała gdzie jest przód, a chwilę później o tym jak trudno mu było podać tabletkę :evil_lol:. Ale cóż obojętnie, z której strony ważne, że tabletka w końcu weszła.[/QUOTE]
Dobrze,ze to nie byl czopek, mialby pewnie wieksze klopoty z polknieciem :evil_lol:

Posted

[quote name='Lili8522']Macia :mdleje:[/QUOTE]

No co ;)

[quote name='Ellig']W takim razie poprosze o "klepniecie" przez Zarzad i wyslanie do Macia nr konta:)[/QUOTE]

Ja się oczywiście zgadzam. Czyli 200 zł dla [B]kkasiiiar[/B].

Posted

[quote name='Ellig']Dobrze,ze to nie byl czopek, mialby pewnie wieksze klopoty z polknieciem :evil_lol:[/QUOTE]

Wtedy, by się już na pewno udławił. Chociaż może on się nie zakrztusił, jemu po protu dech zaprało z wrażenia jak mu Ania tabletkę wepchnęła :evil_lol:.

Posted

[quote name='Macia']Wtedy, by się już na pewno udławił. Chociaż może on się nie zakrztusił, jemu po protu dech zaprało z wrażenia jak mu Ania tabletkę wepchnęła :evil_lol:.[/QUOTE]
Ania, chodz tutaj i zeznawaj:evil_lol:

Posted

Wy tu sobie gadu-gadu, a ja - za namową i przy nieocenionej pomocy jola_li - zmontowałam album moich dotychczasowych tymczasów, do czego i Was serdecznie namawiam. Niech choć coś po nas zostanie ;) :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240577-Ku-pami%C4%99ci-czyli-album-podopiecznych-Nutusi-%29[/url]

Posted

[quote name='kkasiiiar']Łoł nie spodziewałam sie az takiej kwoty :crazyeye: Bede ogromnie wdzięczna dla Nefi kupie dobra karme , a Leda bedzie miała na kolejne dwie porcie avocate. [B]DZIĘKUJE:loveu:[/B][/QUOTE]
Mozesz watek Ledi wkleic, bo szczeniak jedzie do domu:)

Posted

trochę mi niezręcznie, ale chciałam zapytać, czy jest możliwe rozpatrzenie wsparcia na [U][B]kocie [/B][/U]tymczasy? bo mam aktualnie cztery sztuki, a dług nieuchronnie zbliża się do 1000 zl :(

Posted

Zapraszam na bazarek z którego 10 % bedzie dla KWB :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240625-Dla-BOBASA-nowe-rampersy-ogrodniczki-body-itp-do-6-03-do-godz-22-00-WYSYŁKA-GRATIS?p=20529133#post20529133[/URL]

Posted

[quote name='sylwija']trochę mi niezręcznie, ale chciałam zapytać, czy jest możliwe rozpatrzenie wsparcia na [U][B]kocie [/B][/U]tymczasy? bo mam aktualnie cztery sztuki, a dług nieuchronnie zbliża się do 1000 zl :([/QUOTE]
Jest mozliwe, na co potrzebna jest pomoc? Proszę napisz na co potrzebujesz pomocy i w jakiej kwocie, ok?