Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Macia bardzo dziękujemy za zrobione ogłoszonka Kajusia :)

[quote name='mmd']Igiełko - wrzuć w jakiś bliski początkowi post moje rozliczenie to ostatnie - plizzz nadal nie mam przydziału na 1 stronie...[/QUOTE]
dobrze zaraz wrzucę :lol:

[quote name='mmd']Wszystkie Baloniarki mają pozdrowienia od Pusi :)
Idę zamawiać karmę, już mam namiary :)

Córka Pusi zaniemogła, podejrzenie parwo, ale może jednak nie to świństwo. Surowica jedzie.[/QUOTE]

no to super jak już karma będzie i surowica jedzie:) mam nadzieję że to nie parwo

edit: aktualne wpłaty uzupełniłam w poście 8

Posted

[quote name='necianeta89']mmd, napisz do Viris, zaraz Cie przemianuje :)[/QUOTE]

Zaraz napiszę tylko skończę z tym:

----- Original Message -----
[B]From:[/B] [EMAIL="[email protected]"]Sklep internetowy SwiatKarm[/EMAIL]
[B]To:[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
[B]Sent:[/B] Sunday, November 06, 2011 7:16 PM
[B]Subject:[/B] Zamówienie 47548

Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty!
Poniżej znajduje się lista zamówionych towarów.
W przypadku nieprawidłowości prosimy o kontakt z działem obsługi klienta.

Produkt Cena Rabat Cena po rabacie Ilość Wartość [IMG]http://www.dogomania.pl/26b7886fe0abd20c11e6d4e2dde149f7[/IMG] BRIT Adult 17kg+ 3,75kg GRATIS 95.00zł [COLOR=#0000ff][B]0%[/B][/COLOR] 95.00zł 1 95.00zł [IMG]http://www.dogomania.pl/9fefedc8c370b1f8a8e3302727dcf1d6[/IMG] MACED Mięsne kostki z baraniną 300g 10.99zł [COLOR=#0000ff][B]0%[/B][/COLOR] 10.99zł 1 10.99zł

[B]Nr zamówienia:[/B] 47548
Forma wysyłki: Kurier DPD - Przelew
Wartość zamówienia: 105.99zł
Transport: 0.00zł

[B]Suma zamówienia: 105.99zł[/B]

[B]Dane rejestracyjne:[/B]
Maria .....
Św.....
... Łódź (Łódź-Bałuty)
605298058
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[B]Adres dostawy:[/B]
Tomasz S...
Ż....
64-520 Obrzycko
....

[B]Uwagi:[/B]

[B]Data zamówienia:[/B] 2011-11-06 19:16:23

[COLOR=blue][B]Za to 50.- biorę z kasy, a resztę dokładam od siebie - szczególnie za kosteczki (nie mogłam się powstrzymać;) )

[/B][COLOR=black]A dlatego tak dużo, że było w promocji. [COLOR=blue][B]:)
[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][B][SIZE=4]
[/SIZE][/B]

Posted

Dzięki Cioteczkom Baloniarkom dotarli do mnie ;)
Muszę o Was poczytać w wolnej chwili( jak odzyskam swojego kompa)
Może się do czegoś przydam?
Woj. wielkopolskie - Piła i okolice

Posted

[quote name='wadercia']ja chetnie pomoge w ogloszeniach gdy wyjde z mojego bazarku ogloszeniowego w koncu :([/QUOTE]
To masz jakiś bazarek?
A ja łażę do innych ;)

[quote name='wapiszon']Dzięki Cioteczkom Baloniarkom dotarli do mnie ;)
Muszę o Was poczytać w wolnej chwili( jak odzyskam swojego kompa)
Może się do czegoś przydam?
Woj. wielkopolskie - Piła i okolice[/QUOTE]

Do wizyt :)

[COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][quote name='necianeta89']mmd, napisz do Viris, zaraz Cie przemianuje :smile:[/QUOTE]

Viris ma zawaloną skrzyneczkę napisałam do Anashara. Tu jest dział "Akcje" i muszę pisać do tych, którzy się nim opiekują.

Finanse

[SIZE=5][B][SIZE=2]6 listopada 2011

[SIZE=3][COLOR=blue]Saldo poprzednie: 350[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]Wyszło:[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][COLOR=black]

[B]50 - dla Pusi na karmę[/B]

[/COLOR][COLOR=black][URL="http://www.dogomania.pl/threads/216737-Pusia-Jamniczka-mieszka-na-dworze-bez-budy-dokarmiaj%C4%85-j%C4%85-s%C4%85siedzi%21-Pomocy%20aktualnie"]http://www.dogomania.pl/threads/216737-Pusia-Jamniczka-mieszka-na-dworze-bez-budy-dokarmiaj%C4%85-j%C4%85-s%C4%85siedzi%21-Pomocy[/URL][/COLOR]

[SIZE=4][B][COLOR=darkorchid]Saldo: [/COLOR][COLOR=darkorchid]300[/COLOR][/B][/SIZE][B][SIZE=4]
[/SIZE][/B]

Posted

mmd tak mam bazarek otworzony na szczeniaki od kasumi - jednak ten bazarek ciagnie sie od pazdziernika czy nawet wrzesnia kiedy to dostalam prace.... I ciagle go skonczyc nei moge :( Wiec nie przyjmuje zgloszen. Chociaz dlug juz zostal oplacony :)

Ciotki musze sie pozalic... Tak mi szkoda ze mam malo czasu na dogomanie... Pracuje tyle ze juz mi uszy opadaja.. Pelen etat + 92 nadgodziny. To sie w glowie nie miesci.. To co ze wyplata wieksza jak nawet nie mam czasu isc i jej wydac (tu dobra perspektywa jest dogomania :D )

Jutro robie 6 dzien pod rzad po 13 h.. :( Po prostu zyc- nie umierac....

Posted

jak najbardziej stale. ;)
Z tym ze godzin przybylo gdy bardzo odpowiedzialna osoba przyszla pijana do pracy (pracujemy z klientami) ktos na nia napisal do prezesa skarge i wyleciala od tak. A jej zaminy oddano mi :( Masakra....

Ale jak tylko mi sie to unormuje (po 15 listopadzie) to bede robic w koncu ogloszonka :)

Posted

wadercia, współczuje, ja znaleźć pracy nie mogłam od ponad roku, teraz po tym jak polecono mnie przez 2 znajomych, dostałam prace, nic ciekawego, wręcz tej pracy nie lubię, ale za coś trzeba żyć.. i pomagać psiakom... bo tymczas goni kolejny tymczas a to na wagę złota :( mam nadzieje, że i do mnie uśmiechnie się kiedyś szczęście. tak jak i moim tymczasom, które w prawdzie nie siedzą u mnie za długo..

Posted

To ja się chyba będę mogła oficjalnie wpisać ;) Dziś (a właściwie już wczoraj) przytargałam do domu tymczasa. We wtorek skończy 4 tygodnie. Trafił do mnie w nieciekawych okolicznościach - jego rodzeństwo zostało zagryzione przez matkę, zdążyłam uratować tylko jego :(

Posted

[quote name='Lili8522'][B][SIZE=3]Ponawiam pytanie czy któraś z Ciotek z WROCŁAWIA chce legowisko dla PSA??
Jeśli dziś nikt się do mnie nie zgłosi będzie to już nieaktualne.[/SIZE][/B][/QUOTE]
[SIZE=4][SIZE=2]Ulv odpisała, że chce.

Wiecie co - od jakiegoś czasu zajmuję się koordynacją i kieruję ruchem :diabloti: pisząc PW i kojarząc strony takich spraw. I chyba zacznę robić to oficjalnie, więc jeśli padnie jakaś propozycja na wątku to należy się spodziewać, że szukam odbiorcy.

Wpadają mi też czasem w oko BDT, które o nas nie wiedzą (vide wątek Pusi) i będę czasem wrzucać linki, jeśli mi się będzie wydawało, że trzeba pomóc.
Co o tym myślicie?
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='mmd'][SIZE=4][SIZE=2]Ulv odpisała, że chce.

[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]

Dzięki Ciotka, nie zauważyłam bo się strasznie rozpisały baloniarki i nie czytałam wszystkiego :oops:

Posted

[quote name='Nutusia']Pomysł Mmd jak zwykle twórczy i potrzebny! Nie ma to jak właściwy człowiek na właściwym stanowisku :)[/QUOTE]
Ty się nie podlizuj, tylko wskakuj na vice - chociaż P.O. aż Santino nie wróci i nie będzie po staremu. Potrzebna trzecia osoba do zatwierdzania wniosków (muszą być dwie, a np. w lutym ja wyjeżdżam) ;)

Posted

Podajcie mi proszę na PW konto do wpłat, prześle to co się nazbierało z bazarku, jak dojdzie reszta wpłat, prześlę reszte :)

Aktualnie mam dla was 234, 40 zł , czekam jeszcze na 42 zł, czyli dla was 80% czyli: 33, 60 zł :)

Posted

Wysłałam, bardzo proszę potwierdzić mi tutaj jak dojdą :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216228-*wirtualny-cmentarz*-Zapal-znicz-za-tych-co-odeszli..-dla-baloniarek-6-11-11-23-00[/url]

Posted

[quote name='necianeta89']Podajcie mi proszę na PW konto do wpłat, prześle to co się nazbierało z bazarku, jak dojdzie reszta wpłat, prześlę reszte :)

Aktualnie mam dla was 234, 40 zł , czekam jeszcze na 42 zł, czyli dla was 80% czyli: 33, 60 zł :)[/QUOTE]

SUper kwota :)!!!

Posted

[quote name='necianeta89']Podajcie mi proszę na PW konto do wpłat, prześle to co się nazbierało z bazarku, jak dojdzie reszta wpłat, prześlę reszte :)

Aktualnie mam dla was 234, 40 zł , czekam jeszcze na 42 zł, czyli dla was 80% czyli: 33, 60 zł :)[/QUOTE]

Fantastycznie! Gratuluje i dziekujemy!:)

Posted

I doszło :)

[SIZE=5]Stan finansów na 7.11.2011[/SIZE]

[B]Saldo poprzednie: 300

Przyszło 234,40
[SIZE=3]
Saldo obecne: 534,40[/SIZE][/B]

Posted

taka łączna suma cieszy oko :)

aaaa... i mam pytanie, Pani wet dzisiaj mnie policzyła za 45 zł a nie za 60 zł, więc nie wiem? zostawić te 15 zł czy odesłać wam? Bo jeśli mała nie znajdzie domu za miesiąc, ma mieć ostatnią szczepionkę jeszcze, a narazie mam troszkę na jej koncie :)