necianeta89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Macia']Zgadza się ;). Byli u mnie Otis i Morris od Ajlii, moi dwaj szaleńcy. Akurat oni szybko znaleźli nowe domki. Czekam na psiaki do ogłaszania.[/QUOTE] ja już wysłałam, pięknie dziękuje! Quote
Macia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 kasumi oczywiście. Właśnie siedzę i robię dla Kropki, a potem zabieram się za kolejne. Poproszę o tekst, zdjęcia i dane oraz województwo i miasto ponieważ czasem trzeba to wpisać. Quote
ulvhedinn Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Macia a dla kotków też zrobisz? Bo o ile z psami jakoś daję radę o tyle zakocona jestem po uszy.... Quote
Macia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jasne, jak najbardziej. Mam czas, właśnie siedzę i robię ogłoszenia. Wiem dlaczego inni tego nie lubią, zaraz zacznę gryźć ściany. Ale spokojnie mogę poogłaszać i koty. Quote
mmd Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Potrzebna wizyta PA dla Oczki, która jest (jakby nie było) w BDT [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200197-Oczka-szuka-najwspanialszego-domku-pod-s%C5%82o%C5%84cem...-do-innego-jej-nie-oddamy?p=17947674#post17947674[/URL] [B]Chodzież [/B]- nie mogę nikogo znaleźć w okolicy. Ma ktoś jakiś pomysł? Quote
lika1771 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='mmd']Potrzebna wizyta PA dla Oczki, która jest (jakby nie było) w BDT [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200197-Oczka-szuka-najwspanialszego-domku-pod-s%C5%82o%C5%84cem...-do-innego-jej-nie-oddamy?p=17947674#post17947674[/URL] [B]Chodzież [/B]- nie mogę nikogo znaleźć w okolicy. Ma ktoś jakiś pomysł?[/QUOTE] Zapytaj Wapiszon Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='mmd']Potrzebna wizyta PA dla Oczki, która jest (jakby nie było) w BDT [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200197-Oczka-szuka-najwspanialszego-domku-pod-s%C5%82o%C5%84cem...-do-innego-jej-nie-oddamy?p=17947674#post17947674[/URL] [B]Chodzież [/B]- nie mogę nikogo znaleźć w okolicy. Ma ktoś jakiś pomysł?[/QUOTE] Z Chodzieży do miejscowości Oborniki jest jakieś 45km. Może dziewczyny stamtąd będa znały kogoś, kto może pomóc?? (jeśli oczywiście chodzi o Chodzież w woj.wlkp) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182224-Schronisko-w-Obornikach-Wlkp-Rasowe-i-Kundelki-potrzebne-DS-DT-i-ogłoszenia[/URL]-!! EDIT: Widzę, że na tamtym wątku już Ciocia Dogo07 się wpisała. Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Chcecie się pośmiać z zakręconej ciotki ulv? No to proszę: Barrybede dała wpis na wątkach, że ma karmę do oddania. Napisałam, że ja owszem i chętna bym była, B. odpisała. Tyle, ze ja popędziłam do pracy, a potem w nawale zajęć zapomniałam odczytać PW. Następnego dnia dostałam cynk od zaprzyjaźnionych kociar że jest psia karma do wzięcia, smsa dostałam z numerem, zadzwoniłam, wieczorkiem karmę zabrałam... Z lekką nieprzytomnością zapytałam o psiaka, który wydał mi się znajomy... ....no i dopiero w domu po odczytaniu PW, oraz zalukaniu na odpowiedni wątek zorientowałam się że to właśnie była Barrybede. Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='lika1771']Zapytaj Wapiszon[/QUOTE] Zapytam :) No i w ogóle dzięki, bo ruch w tej sprawie na wątku Oczki się zrobił :) Jeśli jeszcze dałoby radę to bym poprosiła o ogłoszenia dla tej suni: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217112-Ma%C5%82a-Zora-lub-mo%C5%BCe-Fela-nazwij-jak-chcesz-szczeniaczka...byle-adoptuj....?p=17950049#post17950049[/url] jest oczywiście w BDT, gumtree jej zasponsoruję, tekst podeślę, a zdjęcia są na 1. stronie wątku. Ulv, jakiś porządny notes-kalendarz może by się przydał ;) Quote
Igiełka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Serdecznie Witamy Wszystkie Baloniary :loveu: [quote name='Macia']Trochę już podczytuję ten wątek i w końcu mam czas żeby się odezwać. Sama mam BDT od około 3 lat. W tym czasie było u mnie ok. 35 psów i jeden jest aktualnie. Jest to tymczas dla szczeniaków ponieważ sama mam 3 dorosłe suki w tym kalekę (dorosłe były tylko 4 psiaki). Zaczęło się od wygłodzonego Kostka ze schroniska, a potem już poszło. Mam szczeniory przede wszystkim z naszego schroniska ponieważ mieliśmy parwo i każdy szczeniak zabrany=uratowany. Trafiają też do mnie szczeniaki znalezione. Razem z Anią (Lacia) radzimy sobie same finansowo, wspierane przez mieszkańców. Egzekwujemy też od gmin, by płaciły za psy znalezione na ich terenie. Jakoś nam idzie bez większych długów. W tej chwili siedzę w Anglii, brakuje mi moich zwierzaków (są z rodzicami) więc mogę pomóc choć ogłoszeniami. Tak więc chętnie poogłaszam psiaki. Naprawdę mam sporo czasu tutaj i przynajmniej tak pomogę. Proszę o zgłaszanie, którym psiakom porobić ogłoszenia.[/QUOTE] Macia bardzo to miłe że Jesteś tutaj z nami :) chcesz pomóc to wiele znaczy-a ogłoszonka są niezbędne by nasze wspaniałe tymczasy znalazły dobre DS :) necianeta89 także gratuluję takiego wyniku bazarkowego to bardzo duża kwota możesz być z siebie dumna :) :) mmd napisałaś że 100zł to duża kwota proszę kup karmę dla Pusii tak jak było wcześniej ustalone a resztę może przeznacz na surowicę bo jest bardzo droga- czytałam to smutne że wystąpiło podejrzenie parwo- pieniążki wyszły z Baloniarskiej Skarpety na pomoc tej suni- wiem że jaką podejmiesz decyzję w tej kwestii to będzie ona słuszna i tego trzymajmy się Ellig bazarki ogłoszeniowe na tę chwilę robią Ciotki Gisic87 i Paja :) Quote
Macia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Znowu usiadłam do ogłoszeń. mmd podeślij proszę tekst i napisz na jakie województwo i miasto ogłaszać i już robię. Quote
Lili8522 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Macia']Znowu usiadłam do ogłoszeń. mmd podeślij proszę tekst i napisz na jakie województwo i miasto ogłaszać i już robię.[/QUOTE] A może ja też się załapię na jakieś ogłoszenia? :oops: :modla::modla::modla: [B]I MAM PYTANIE KTÓRA Z CIOTEK Z WROCŁAWIA CHCE LEGOWISKO DLA PSA?[/B] Quote
Macia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jasne, jak najbardziej. Poproszę tak jak pisałam tekst, zdjęcia plus województwo i miasto. Nudzę się tu strasznie więc przynajmniej zrobię coś pożytecznego zamiast tylko przeglądać różne wątki. Quote
Igiełka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='Macia']Jasne, jak najbardziej. Poproszę tak jak pisałam tekst, zdjęcia plus województwo i miasto. Nudzę się tu strasznie więc przynajmniej zrobię coś pożytecznego zamiast tylko przeglądać różne wątki.[/QUOTE] a czy my też możemy :oops: Quote
Macia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nie trzeba pytać, wystarczy podsyłać mi psiaki ;). Ogłaszanie to nie jest moje ulubione zajęcie, ale przynajmniej na coś mogę się przydać. Quote
Igiełka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='Macia']Nie trzeba pytać, wystarczy podsyłać mi psiaki ;). Ogłaszanie to nie jest moje ulubione zajęcie, ale przynajmniej na coś mogę się przydać.[/QUOTE] bardzo dziękujemy za pomoc już podesłałam na pw kandydata do ogłoszeń o imieniu Kaj :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/threads/204284-Młody-w-pełni-adopcyjny-KAJ-szuka-domu!"][COLOR=#4444ff]Młody, w pełni adopcyjny KAJ szuka domu![/COLOR][/URL] wklejam tu jeszcze link do wątku na pw nie chciał wejść Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Macia']Znowu usiadłam do ogłoszeń. mmd podeślij proszę tekst i napisz na jakie województwo i miasto ogłaszać i już robię.[/QUOTE] Wysłałam. Dopiero teraz, ale na 2 godziny utknęłam w garach. Na gołąbki mnie naszło ;) Jeszcze machnęłam sałatkę jajeczną i muszę przerobić na coś pozostałości kapustowe, dużo zostało :) Igiełko - wrzuć w jakiś bliski początkowi post moje rozliczenie to ostatnie - plizzz nadal nie mam przydziału na 1 stronie... Quote
lika1771 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='lika1771']Cioteczki szukam kogos kto robi allegro[/QUOTE] Cioteczki ponawiam pytanie bardzo mi potrzebne Quote
necianeta89 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='lika1771']Cioteczki ponawiam pytanie bardzo mi potrzebne[/QUOTE] cioteczka fochu, ale trzeba poczekać, bo ma urwanie głowy ;) Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Lili8522']A może ja też się załapię na jakieś ogłoszenia? :oops: :modla::modla::modla: [B]I MAM PYTANIE KTÓRA Z CIOTEK Z WROCŁAWIA CHCE LEGOWISKO DLA PSA?[/B][/QUOTE] Jeśli można to ja bym była chętna :) Quote
Ellig Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Macia']Jasne, jak najbardziej. Poproszę tak jak pisałam tekst, zdjęcia plus województwo i miasto. Nudzę się tu strasznie więc przynajmniej zrobię coś pożytecznego zamiast tylko przeglądać różne wątki.[/QUOTE] To ja poprosze dla Szewa:)Na jaki adres wyslac tekst i zdjecia? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-czyli-Pan-Cerowany-potrzebny-ju%C5%BC-tylko-DOM"]http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-czyli-Pan-Cerowany-potrzebny-ju%C5%BC-tylko-DOM[/URL]! [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1894323943[/url] Quote
Macia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jasne, zrobię poprzednie i już robię dla chłopaka. Quote
Ellig Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Macia']Jasne, zrobię poprzednie i już robię dla chłopaka.[/QUOTE] serdecznie dziekuje:) Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wszystkie Baloniarki mają pozdrowienia od Pusi :) Idę zamawiać karmę, już mam namiary :) Córka Pusi zaniemogła, podejrzenie parwo, ale może jednak nie to świństwo. Surowica jedzie. Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='lika1771']Cioteczki ponawiam pytanie bardzo mi potrzebne[/QUOTE] Na pierwszej stronie wisi ;) [quote name='Igiełka'][B]Nasi wspaniali Klubowicze prowadzący BDT/ czasem za dary:[/B] :loveu: 1. [SIZE=3][COLOR=deepskyblue][B]Kasumi[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE]:lol:-woj.mazowieckie BDTzD 2. najbardziej potrzebuje wsparcia finansowego na leki i diagnostykę 3. [SIZE=4][B]oferuję pomoc- tworzę allegro[/B][/SIZE], jeśli mam czas i fanty wystawiam bazarki a także robię zdjęcia psiakom 4. wątek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200945-Ca-de-Bou-BUBA-jest-%C5%BAle-W-SZPITALU-%C5%9Bpi%C4%85czka-farmakologiczna[/URL]-((( 1. [COLOR=darkorchid][B][SIZE=3]wadercia [/SIZE]:lol:-[/B][/COLOR][COLOR=black]woj. warmińsko-mazurskie[/COLOR] 2. oferuje pomoc- w ogłoszeniach-[B] [SIZE=3]chętnie wykonam allegro[/SIZE][/B], specjalizuje się w bazarkach ogłoszeniowych na dane cele (pomagam w spłacie długu) oraz na psy, z chęcią pomagam fizycznie przy psach, transport 2 razy w tygodniu na trasie Olsztyn-Gdańsk, w razie ogromnej potrzeby dojeżdzam za zwrot kosztów( pociąg bilet studencki) do 250km 3. nowe pomysły-brak[/QUOTE] Quote
Recommended Posts