Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Wątek czytam od samego początku :) tylko się nie udzielam.

------------------------------------------------------------------------------

Nutusiu, pozdrów Igiełkę. Napisz mi na PW jakiej pomocy Igiełka potrzebuje.

---------------------------------------------------------------------------------

Tak jak Macia uwazam, że na czas nieobecności Igiełki, Elunia powinna być w Zarządzie :)[/QUOTE]

popieram w całości i też proszę o wiadomość, jak mogę pomóc Igiełce

Posted

[quote name='Nutusia']Elunia - chyba nie masz wyjścia ;)

Mari już odpisałam...[/QUOTE]
Wolalabym ,zeby Igielka o tym wiedziala i wyrazila zgode wtedy moge Ja zastapic do Jej powrotu.

Posted

Szanowny Zarządzie, Szanowne Klubowiczki - zajrzyjcie proszę na ten wątek. Chyba przydałaby się nasza pomoc. A właściwie na pewno...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236846-Kama-bezdomna-szczenna-sunia-bardzo-prosz%C4%99-o-pomoc[/url]!!!

Posted

Macia proszę o potwierdzenie na wątku bazarku :

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236044-Rozliczamy-!-Podaruj-sobie-odrobin%C4%99-luksusu-na-%C5%9Awieta-Do-2-XII-godz-19-00/page19[/url]

Jak dotrze wplata:[COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=arial][B][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#b22222][COLOR=#b22222][COLOR=#b22222][COLOR=#b22222][COLOR=#b22222][COLOR=#b22222][COLOR=#b22222][B]Klub[SIZE=2] WB dostaje: [/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][FONT=arial][COLOR=#FF0000][B]706 zł[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Nutusia']Szanowny Zarządzie, Szanowne Klubowiczki - zajrzyjcie proszę na ten wątek. Chyba przydałaby się nasza pomoc. A właściwie na pewno...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236846-Kama-bezdomna-szczenna-sunia-bardzo-proszę-o-pomoc[/URL]!!![/QUOTE]
Zaraz przeczytam a o pomoc moze zwrocic sie BDT lub osoba w jego imieniu, jezeli placi skladki co najmniej przez 6 miesiecy inaczej trzeba zwrocic 25% przyznanej pomocy.

Posted

Jak wpłata dotrze to od razu potwierdzę.
Idę poczytać wątek, ale jakby co to odpiszę raczej jutro. Jestem chyba chora i mi się ręce trzęsą nad klawiaturą, a jest to męczące. Jutro się pojawię.

Posted

Przeczytalam ten watek i jest tam tylko duzo zamieszanie ale tez duzo darczyncow, na razie nie moga sie na nic konkretnego zdecydowac.....ja sie wstrzymuje na dzisiaj z odpowiedzią...

Posted

Dobra, u mnie już lepiej i przeczytałam wątek. Jak dla mnie jest zbyt chaotyczny. Jeśli szczeniaki mają zostać wydane nieznanej osobie, a w dodatku suka zostanie to ja jestem raczej na nie. Im by trzeba od razu szukać innego DT. I nie skreślam nikogo, bo jest biedniejszy, ale w tej sytuacji zaraz będzie zimno i tragedia gotowa. Maluchy powinny już być uczone samodzielnego jedzenia (ja uczę nawet już o 3 tygodnia gdy suka jest w kiepskim stanie).

Posted

A ja znowu w sprawie szczeniaka od mestudio, czy nie ma naprawdę nikogo kto może im pomóc ?
Lenka jest mała, bierze kupy z robakami w rączki, Ewa jest załamana :(
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236751-SZCZENIAK-ZE-WSI-POTRZEBUJE-DT-nie-mo%C5%BCe-u-nas-zosta%C4%87-prosimy-o-pomoc"][IMG]http://tnij.org/tg6w[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Macia']Dobra, u mnie już lepiej i przeczytałam wątek. Jak dla mnie jest zbyt chaotyczny. Jeśli szczeniaki mają zostać wydane nieznanej osobie, a w dodatku suka zostanie to ja jestem raczej na nie. Im by trzeba od razu szukać innego DT. I nie skreślam nikogo, bo jest biedniejszy, ale w tej sytuacji zaraz będzie zimno i tragedia gotowa. Maluchy powinny już być uczone samodzielnego jedzenia (ja uczę nawet już o 3 tygodnia gdy suka jest w kiepskim stanie).[/QUOTE]
Dokladnie tak Macia i dlatego mysle,ze musimy poczekac bo i tak nikt nie slucha, nie czyta co tam sie konkretnego i waznego pisze...

Posted

[quote name='Ziutka']A ja znowu w sprawie szczeniaka od mestudio, czy nie ma naprawdę nikogo kto może im pomóc ?
Lenka jest mała, bierze kupy z robakami w rączki, Ewa jest załamana :(
[/QUOTE]

Ziutka niestety nie znam nikogo kto moze wziąc szczeniaka, ani innego psa "moj DT" zapchany:(

Posted

[quote name='Ellig']Dokladnie tak Macia i dlatego mysle,ze musimy poczekac bo i tak nikt nie slucha, nie czyta co tam sie konkretnego i waznego pisze...[/QUOTE]

Dokładnie, też mam takie zdanie.

Guest Elżbieta481
Posted (edited)

Witam
może któraś z baloniarek jest w stanie wskazać osobę,która za zwrot kosztów przesyłki przyjmie 3,5 kg karmy Purina?Byłabym bardzo wdzięczna-usiłujemy bowiem zakończyć akcję i nie idzie..
------------------------------
Odezwała się do nas osoba,która chce zagospodarować karmę...Mam nadzieję,że dojdzie to do skutku..Oby doszł,bo kolejnego zawodu nie zniosę...I.
Elżbieta

Edited by waldi481
Posted

Nie rozumiem - nie ma chętnych na karmę?!!??!!?!? Świat się kończy! Gdyby nie było chętnych - moje psiaki się chętnie tą karmą zaopiekują.

Rozmawiałam przed chwilą z Igiełką. Prosiła, żeby wszystkim bardzo serdecznie podziękować za pomoc i zaufanie. Jest bardzo wzruszona i poruszona, że nie została sama na tym życiowym zakręcie. Potwierdziła też wszystkie wpłaty, o których wiem z Waszych PW.

A przy okazji - Maciu, co robimy z pomocą dla Nesi w BDT u Igiełki?...

Posted

[quote name='Nutusia']

A przy okazji - Maciu, co robimy z pomocą dla Nesi w BDT u Igiełki?...[/QUOTE]
Czy wiesz jaka dokladnie pomoc po za karma jest potrzebna?

Guest Elżbieta481
Posted

A żebyś wiedziała Nutusia jak ciężko jest podarować karmę..Wczoraj dopiero po moim wpisie znalazła się osoba chętna.A wcześniej miałam w podpisie ...Ciężko jest-tylko w jakim celu potem narzekanie?Naprawdę chwilami ręce opadają i nie tylko...A jak zbiorę siły do ataku to spytam o to czy ktoś nie chce np.fantów na bazarek?Narazie jednak trochę mi zbrzydła taka robota.
Ech..:shake::angryy::shake::shake::shake:
Elżbieta

Posted

Fanty na bazarek jeszcze jestem gotowa zrozumieć, bo sama mam z wystawianiem ogromny kłopot i też się chętnie fantami podzielę. Szczególnie ubraniami, bo z nimi największy problem ;) Ale żeby karma?... No, chyba że na zasadzie "może innym bardziej potrzebna". Sama miałabym taką myśl, gdybym zobaczyła propozycję. Ale długo bym się prosić nie dała ;) Dobra rada - następnym razem wal od razu na ten wątek z takim "problemem" :)

Elu - jeśli chodzi o Igiełkę... wiadomo, że będzie potrzebne niedługo USG. Kosztu jeszcze nie znamy. Myślę, że wspomóżmy na karmę, a jak będą znane szczegóły - pomyślimy jeszcze raz ;)

Posted

Myślę, że to dobre rozwiązanie. Teraz karma, a jeśli pomoc na weta będzie potrzebna to przecież można jeszcze raz poprosić. Ja poproszę numer konta, bo jeszcze nie dostałam. Czyli 100 zł na karmę? Ja dodam też coś od siebie.

Posted

Aha - zapomniałam napisać, że Igiełka się oczywiście zgadza, by Ellig ją zastąpiła do czasu Jej powrotu. Najważniejsze, by Klub działał, wspierał się i pomagał! :)