pola53 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Jestem, Sylwija, jestem. Już dzwoniłam do dziewczyny. To cudowna wiadomość, że ona ją weźmie. Teraz trzeba zorganizować transport. Do Szczecina lub Stargardu możemy ją dowieźć, to się da zrobić. Jeszcze raz baaaardzo dziękuję. Ania będzie spokojna o jej los. Quote
pola53 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Tu wątek z prośbą o transport: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231008-Tragedia!!!-Ciężko-chora-pani-potrzebny-transport-dla-jej-13-letniej-ONki?p=19551526#post19551526[/url] Quote
Nutusia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 O jezusie - jest domek dla tej starszej ONeczki!?!?!?!? Cuda się jednak zdarzają... Quote
faith35 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 To na razie wstrzymajcie się z pomocą dla Kory..... Kilka osób prześle pieniążki dla Korci z facebooka..... Quote
sajlana Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 zdjecia z opisem lub fizycznie - jak wolisz, gdzie ew. tz'owi mogłabym to podrzucic...? [quote name='mestudio']Dosłać fizycznie czy zdjęcia? Fizycznie to tz jest w Wa-wie i można mu podrzucić.[/QUOTE] Quote
sajlana Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Mam do oddania: Poltram, Jodid 100, Luteina, Diclac, Nifuroksazyd 200 Hasco - opakowania niepełne Quote
mestudio Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='sajlana']zdjecia z opisem lub fizycznie - jak wolisz, gdzie ew. tz'owi mogłabym to podrzucic...?[/QUOTE] Wolę zdjęcia z opisem jeśli wysyłka potem nie będzie problemem dla Ciebie. Quote
sajlana Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 podaj mi adres @ na pw, to prześlę ci komplecik ;) Quote
NikaEla Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Nutusia']I trzy bazarki w toku ;)[/QUOTE] rewelacji na bazarkach nie am, ale zawsze kilka groszy się uzbiera Quote
Nutusia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Pewnie! A jak wiadomo - grosz do grosza i każdy się liczy! :) Quote
sylwija Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 założyłam moim kocim 'maluchom' wątek - [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230973-ma%C5%82e-czarne"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230973-ma%C5%82e-czarne[/URL] dzieciaki nawet imion nie mają :( Quote
Nutusia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ciocie-Klocie - znamy kogoś z Chełma, Hrubieszowa albo okolic? Wizyta PA pilnie potrzebna dla mojej zasiedziałej od maja Dumiśki... Quote
Ellig Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 (edited) [quote name='Nutusia']Ciocie-Klocie - znamy kogoś z Chełma, Hrubieszowa albo okolic? Wizyta PA pilnie potrzebna dla mojej zasiedziałej od maja Dumiśki...[/QUOTE] kontakt na pw z [B]Ewa Marta[/B] albo [B]Nutusia[/B], poprosimy bardzo, bardzo! [B]Nieaktualne[/B] Edited August 24, 2012 by Ellig Quote
mestudio Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Dogo się rozwala, nie jestem w stanie dokończyć bazarku. Nic się nie edytuje, a wysyła się co któryś post. Jestem już zła bo chciałam to dziś zakończyć. Quote
iwoniam Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 czy ja mogę? szczególnie diclac i nufuroksazyd jest nam potrzebny, ale poltram pewnie tez się przyda. wyslałabyś za pobraniem, czy mam na konto za przesyłkę pieniądze wpłacić? [quote name='sajlana']Mam do oddania: Poltram, Jodid 100, Luteina, Diclac, Nifuroksazyd 200 Hasco - opakowania niepełne[/QUOTE] Quote
sajlana Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 a daj spokój.....podaj adres, to dziś lub w poniedziałek wyslę...dilac, nufuroksazyd, poltram, cos jeszcze? [quote name='iwoniam']czy ja mogę? szczególnie diclac i nufuroksazyd jest nam potrzebny, ale poltram pewnie tez się przyda. wyslałabyś za pobraniem, czy mam na konto za przesyłkę pieniądze wpłacić?[/QUOTE] Quote
cisowianka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ja jeszcze wrócę do tych fantów - na razie szykuje dekupaże , mam jeszcze inne drobiazgi, tylko problem w zrobieniu bazarku - nie potrafię ( internet bezprzewodowy właśnie wczoraj strasznie mi mulił) oczywiście zdjęcia zrobie, zmniejsze , przygotuje opis, będę rozsyłać zaproszenie, oczywiście będę wysyłać jak się coś sprzeda, tylko proszę o pomoc osoby która mogłaby to ogarnąć na dogo coby to sprawnie poszło. Quote
NikaEla Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='cisowianka']Ja jeszcze wrócę do tych fantów - na razie szykuje dekupaże , mam jeszcze inne drobiazgi, tylko problem w zrobieniu bazarku - nie potrafię ( internet bezprzewodowy właśnie wczoraj strasznie mi mulił) oczywiście zdjęcia zrobie, zmniejsze , przygotuje opis, będę rozsyłać zaproszenie, oczywiście będę wysyłać jak się coś sprzeda, tylko proszę o pomoc osoby która mogłaby to ogarnąć na dogo coby to sprawnie poszło.[/QUOTE]to jam mogę zrobić Ci bazar :) podam maila [email][email protected][/email] Quote
sajlana Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 dziewczyny, znacie jakiegoś behawiorystę z wawy? koleżanka z pracy rozstała się ze swoim TZ po 10 latach, wyprowadziła się z powrotem do rodziców, zabrała ze sobą ich psa: Drago....amstaffa, bo TZ się, mówiąc potocznie:wypiął..i jest problem: Drago kłapie zębami na matkę Joli, jesli to sie nie zmieni - zostanie oddany, po 10 latach będzie to niełatwe i dla niego i dla Jolki....patrząc na rasę i na wiek - zdechnie w schronie jako nieadopcyjny Quote
cisowianka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Nikaragua']to jam mogę zrobić Ci bazar :) podam maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Dziękuję ! :Rose: Postaram się przygotować wszystko w przyszłym tygodniu. Quote
Nutusia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Z prośbą się zwracam tą razą... ;) Ciocie, trwa glosowanie w Krakvecie i w sierpniu wspolnym kandydatem Dogo i Miau jest Fundacja JOKOT z Warszawy. Mają sporo kocich pyszczków do nakarmienia, a i psa w potrzebie nie zostawią. Pomóżmy głosami. Krakvet wprowadził dodatkowe zabezpieczenie przed przekrętami: przy głosowaniu pojawia sie prośba o podanie nr telefonu kom., na który automatycznie wysylają kod do głosowania. Całe głosowanie zajmuje minutę. Wiem, że Miau zawsze solidarnie wspiera kandydatów Dogo ubiegających sie o karmę z Krakvetu. A bywa ciężko. :smile: [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15606&sid=8650e9e6a1b9e09cc49c95bf4704c916"]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...9c95bf4704c916[/URL] Quote
mestudio Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dalej mi szwankuje dogo, czy Wy nie macie żadnych problemów? Głos wysłany. Quote
faith35 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Też już dawno zagłosowałam i zachęciłam znajomych na fb do głosowania :) Quote
Ellig Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='sajlana']dziewczyny, znacie jakiegoś behawiorystę z wawy? koleżanka z pracy rozstała się ze swoim TZ po 10 latach, wyprowadziła się z powrotem do rodziców, zabrała ze sobą ich psa: Drago....amstaffa, bo TZ się, mówiąc potocznie:wypiął..i jest problem: Drago kłapie zębami na matkę Joli, jesli to sie nie zmieni - zostanie oddany, po 10 latach będzie to niełatwe i dla niego i dla Jolki....patrząc na rasę i na wiek - zdechnie w schronie jako nieadopcyjny[/QUOTE] wyslalam pw:) Quote
Recommended Posts