sylwija Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 prośba o pomoc w rozgłaszaniu na FB - psiak nie ma jeszcze wątku osobnego [URL]http://www.facebook.com/events/294838683924223/[/URL] Quote
sajlana Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 qrcze, w pracy ban na wszystko, w domu chwilowy brak netu...ani zdjęć oblookać...ani na FB wejść....jesień średniowiecza normalnie...co z sunią z przyszłej Filtrowej...? Quote
cisowianka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='sylwija']prośba o pomoc w rozgłaszaniu na FB - psiak nie ma jeszcze wątku osobnego [URL]http://www.facebook.com/events/294838683924223/[/URL][/QUOTE] Ostatno na fb mój "znajomy" powiedzial że będzie wyrzucał ze znajomych osoby które wrzucają drastyczne zdjęcia ze zwierzętami, dodam że nie tylko ja wrzucałam nasze wydarzenia (fakt wrzuciłam drastyczne zdjęcia chyba z chin) - on oczywiście kocha zwierzeta, ale sobie nie życzy bo on jest radykał, no żesz...... no i rozkręciła się dyskusja jakby nie wiedzieli że fb to taki śmietnik a oni też wrzucają co popadnie chociażby polityka.Ok drastycznych mogę nie wrzucać, ale to lecę i zaraz udostępniam, czniam na radykałów. Quote
sajlana Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 skąd ja to znam...pokłóciłam się z połową znajomych o to....wiecznie wrzucasz jakieś zwierzęta na tablicę, załóz sobie do tego oddzielne konto, nie mam ochoty tego oglądać...więc mnie krew jasna lub ciemna zalała i powiedziałam wszystkim, że jak im sie nie podoba, to żeby wypier...lali z moich znajomych...potem w pracy mi zbanowali FB i kłopot sam sie rozwiązał... [quote name='cisowianka']Ostatno na fb mój "znajomy" powiedzial że będzie wyrzucał ze znajomych osoby które wrzucają drastyczne zdjęcia ze zwierzętami, dodam że nie tylko ja wrzucałam nasze wydarzenia (fakt wrzuciłam drastyczne zdjęcia chyba z chin) - on oczywiście kocha zwierzeta, ale sobie nie życzy bo on jest radykał, no żesz...... no i rozkręciła się dyskusja jakby nie wiedzieli że fb to taki śmietnik a oni też wrzucają co popadnie chociażby polityka.Ok drastycznych mogę nie wrzucać, ale to lecę i zaraz udostępniam, czniam na radykałów.[/QUOTE] Quote
sleepingbyday Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 on jest radykał??? a zna znaczenie słowa? wklej mu zdjęcie z mojej sygnatury, drastyczne w końcu nie jest... gameta, mega ciekawa informacja o tych zębach, dzięki! o głuchnięciu czy ślepnięciu i związanym z tym niepokojem słyszałam, ale zęby to dla mnie nowość. człowiek uczy się całe życie. Quote
cisowianka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Jak sami wrzucają pierdoły to w porządku i kierunki swoich zainteresowań politycznych czy innych głupot to też jest ok. nie no szkoda słów, dodam że oczywiście drastyczne zdjęcia zniknęły - są tam takie przyciski typu "zgoś spam" i z tego korzystają, na szczęście linki do wydarzeń są. Co to za znajomi którzy za grosz zrozumienia czy empatii nie posiadają. Prawo Kalego tam panuje. Quote
Lili8522 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [B]To ja się przypomnę z moim bazarkiem ciuchowym [/B]:oops:[B]: [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226157-Ciuszki-nowe-i-używane!-Warto-zajrzeć-może-Cię-zauroczą-Do-04-05-godz-20[/URL] Quote
Drzagodha Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='sylwija']prośba o pomoc w rozgłaszaniu na FB - psiak nie ma jeszcze wątku osobnego [URL]http://www.facebook.com/events/294838683924223/[/URL][/QUOTE] Udostępnione. Co do tego, że znajomi się czepiają, że ciągle psy i psy, to któraś ciotka fajnie to załatwiła. Poinformowała kulturalnie, że psy to jej życie, a jeśli ktoś nie chce uczestniczyć w jej życiu, to może usunąć ją ze znajomych ;) Tylko nie pamiętam, kto to zrobił, na pewno widziałam to na facebooku ;) Quote
cisowianka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='sylwija']prośba o pomoc w rozgłaszaniu na FB - psiak nie ma jeszcze wątku osobnego [URL]http://www.facebook.com/events/294838683924223/[/URL][/QUOTE] Oczywiście już udostępniłam :) Quote
mmd Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='sajlana']qrcze, w pracy ban na wszystko, w domu chwilowy brak netu...ani zdjęć oblookać...ani na FB wejść....jesień średniowiecza normalnie...co z sunią z przyszłej Filtrowej...?[/QUOTE] Filtrowa się obraziła, że nie jeste jedynym DS branym pod uwagę. Wczoraj sunia pojechała do bardzo fajnego domu k. Góry Kalwarii. "Nasza" sylwija sprawdzała :) Quote
mestudio Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Dziewczynki miłe, znacie może kogoś, kto wypożyczyłby klatkę łapkę dla tej malizny z pola? Najlepiej ktoś z Warszawy aby spokojnie odebrać i oddać. Nie musi być na już, ale dobrze by było wiedzieć o takiej możliwości. Quote
sajlana Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Taaaa.......nie każdy jest normalny... :stupid: ja np w kazdym razie nie jestem.....i jak widzę, nie jestem ostatnia na tej planecie [quote name='mmd']Filtrowa się obraziła, że nie jeste jedynym DS branym pod uwagę. Wczoraj sunia pojechała do bardzo fajnego domu k. Góry Kalwarii. "Nasza" sylwija sprawdzała :)[/QUOTE] Quote
Nutusia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='mestudio']Dziewczynki miłe, znacie może kogoś, kto wypożyczyłby klatkę łapkę dla tej malizny z pola? Najlepiej ktoś z Warszawy aby spokojnie odebrać i oddać. Nie musi być na już, ale dobrze by było wiedzieć o takiej możliwości.[/QUOTE] Do takiej na łapanie kotków by się zmieściła?... O taką mogę dopytać, choć nie obiecuję, że się uda załatwić. Quote
Igiełka Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='mmd']Igiełko, masz 1 post! Hurra :):):):) Na pewno to Maupa4 - to moderator przez wielkie M, po prostu kochamy Cię Maupo4 :evil_lol:[/QUOTE] no to super :):):) a Maupie4 za pomoc bardzo dziękujemy :loveu: po krótkiej nieobecności mam mnóstwo zaległości także chwilunia nim to wszystko ogranę :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 mestudio, mru może mieć vivową łapkę. Quote
mestudio Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Ta malizna jest mniejsza od kota. Zmieści się. Zapytam też mru. Tylko chwilowo nie mam gdzie jej umieścić, na mus to w domku letnim, ale chodzi o to aby się socjalizowała, a nie siedziała sama. Muszę wyadoptować ze dwa psy bo padnę w końcu na tej wsi. Quote
mmd Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Trzymajcie za nas kciuki - jak dobrze potrzymacie to mały psiaczek z Olkusza do mnie dojedzie. Quote
sajlana Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Uuuu...na tymczas??? :crazyeye:, twój dłuugaśny potwór go nie pożre za skarperkami...?[quote name='mmd']Trzymajcie za nas kciuki - jak dobrze potrzymacie to mały psiaczek z Olkusza do mnie dojedzie.[/QUOTE] Quote
Nutusia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 No to ja zaciskam!!!! Będzie miała Ciocia M. rozrywkę :) A o klatkę zapytam, tak na wszelki ;) Mestudio - ogłaszacie już Kiko i Tobiasza, bo się pogubiłam?... Quote
Igiełka Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 też mocno kciuki trzymam i nie bedzie się Ciotka nudzić hihi :) Quote
mestudio Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Nutusia']No to ja zaciskam!!!! Będzie miała Ciocia M. rozrywkę :) A o klatkę zapytam, tak na wszelki ;) Mestudio - ogłaszacie już Kiko i Tobiasza, bo się pogubiłam?...[/QUOTE] Tak, Kiko i Tobiaszek są ogłaszane, wczoraj podesłałam też Ziutce dodatkowe zdjęcia Tobiego bo Pani się zainteresowała. Napisałam też tekst dla Nadii i sylwija go obrobi do ogłoszeń i też będzie ogłaszana bo Nadia jest super sunieczką. Quote
Ziutka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='mestudio']Tak, Kiko i Tobiaszek są ogłaszane, wczoraj podesłałam też Ziutce dodatkowe zdjęcia Tobiego bo Pani się zainteresowała. Napisałam też tekst dla Nadii i sylwija go obrobi do ogłoszeń i też będzie ogłaszana bo Nadia jest super sunieczką.[/QUOTE] Allo Allo - nie mam tekstu dla Kikusi, ona nie ma ogłoszeń, ma tylko Tobiaszek. Nutusiu napiszesz tekścik ? :loveu: Quote
Nutusia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 No i cudnie! Czyli jest baaaaaaaaardzo realna szansa na wykonanie planu pt. wyadoptowanie dwóch psów ;) Dostałam odpowiedź w sprawie klatki. Jest kolejka, ale przypuszczalny termin, który wchodziłby w grę, jeśli chodzi o wypożyczenie - po majowym tygodniowym weekendzie... Edit: No jak to?!?!? Dla Kiko też pisiałam!!!!! Na wątku wklejałam chiba - lecę sprawdzać! Quote
Recommended Posts