Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']Ja też. Ale chyba nie mamy napadu zbiorowej histerii.

Nie wiem, co o tym myślicie, ale proponuję założyć "awaryjny" wątek Baloniarek gdzie indziej. Jak już nas wszystkie zbanują, będzie gdzie pogadać :evil_lol:

:)[/QUOTE]
Jestem za !!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='sleepingbyday']

każdego ciągnie do sensacji, nawet tych, ktorzy sensacji nie lubią. bo przecież i tak tam bywamy, nie?[/QUOTE]
Nie mnie nie ciagnie do sensacji bo mam ich za duzo w zyciu, jestem tylko tam gdzie jest potrzebna pomoc albo gdzie moi znajomi prosza o pomoc.

Posted

[quote name='sleepingbyday']szacun :-)[/QUOTE]
.... Waszej kasy ;)
(żartowałam)

[quote name='sleepingbyday']tymczasem wesprzyjmy tych, którzy robią, a nie wojują.

trudno zachęcic do bytności na wątku spokojnym.[/QUOTE]
Ja zazwyczaj jestem na spokojnych wątkach i jak tylko widzę, że któryś ulubiony nick się pojawia, to wychodzę i więcej nie zaglądam.
Ale teraz chodziło o ogonek i ataK, o Kaję 69... trzy z nas, a nie jest nas aż tak dużo. Po prostu nie mogę patrzeć jak się poniewiera ludzi, nie spojrzałabym sobie w oczy w lustrze, gdybym stchórzyła albo powiedziała, że nie moja sprawa.

Posted

[quote name='[email protected]']a ja proszę o wiadomośc na pw gdzie jest to gdzie indziej:cool3: hodzi mi o wątek awaryjny baloniar[/QUOTE]
Zaraz Ci wyślę na PW
Kaja69 kiedyś rzuciła taki pomysł, żeby przenieść Baloniarki. Przenosić to bym nie przenosiła, ale serio fajnie by było pogadać ze starymi znajomymi. No i w razie czego - nie nawieję Wam z forsą ;) Dogo miewa też awarie, przyda się "kopia zapasowa".

Igiełko, musimy pomyśleć, bo Ty byś znów musiała zaczynać :)

Posted

Też czekam na PW od Ciebie mmd.
Wszystkiego się odechciewa, jak się człowiek trochę po dogo rozejrzy... Niby można się nie rozglądać, ale sama napisałaś - nie sposób udawać, że nas to nie dotyczy.

Posted

[quote name='mmd']Zaraz Ci wyślę na PW
Kaja69 kiedyś rzuciła taki pomysł, żeby przenieść Baloniarki. Przenosić to bym nie przenosiła, ale serio fajnie by było pogadać ze starymi znajomymi. No i w razie czego - nie nawieję Wam z forsą ;) Dogo miewa też awarie, przyda się "kopia zapasowa".

Igiełko, musimy pomyśleć, bo Ty byś znów musiała zaczynać :)[/QUOTE]
Najlepiej jakby to bylo forum zamkniete, poprosze o link;)

Posted

[quote name='Ellig']Najlepiej jakby to bylo forum zamkniete, poprosze o link;)[/QUOTE]
Nie jest zamnkięte, ale wiele można na pewno zorganizować. Myślę, że wątki zamknięte można wszędzie stworzyć.

wysłałam mailem razem z wątkami :)

Posted

[quote name='mmd']Nie jest zamnkięte, ale wiele można na pewno zorganizować. Myślę, że wątki zamknięte można wszędzie stworzyć.[/QUOTE]
Wiem jak stworzyc na Facebooku.

Posted

co z westo-pochodnym? przez weekend nie miałam netu (śmierć Aster!!! oby ich pokręciło przed świętami...), mogę przechowac sierściucha, do schronu szkoda by trafił...

Posted

[quote name='sajlana']co z westo-pochodnym? przez weekend nie miałam netu (śmierć Aster!!! oby ich pokręciło przed świętami...), mogę przechowac sierściucha, do schronu szkoda by trafił...[/QUOTE]
masz wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225450-Tysio-Westie-PILNIE-SZUKA-DT!-Ma-czas-do-09-04-Inaczej-schron[/url]

on ma DT do 9 kwietnia chyba

Posted

[quote name='mmd']Zaraz Ci wyślę na PW

Igiełko, musimy pomyśleć, bo Ty byś znów musiała zaczynać :)[/QUOTE]

Ja też poproszę o PW z 'gdzie indziej' :)

Posted

Dziewczyny - odejście nie załatwia sprawy... To jak przyznanie się do winy ;) Ale chętnie też się przeniosę jedną nogą gdzie indziej, gdzie wiem, że zawsze będę mogła liczyć na pomoc mi podobnych :)