mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='sleepingbyday']eee tam, dramat układasz ;-)[/QUOTE] Dla mnie to żaden dramat, mam 2300 na koncie :eviltong: Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']Ja też. Ale chyba nie mamy napadu zbiorowej histerii. Nie wiem, co o tym myślicie, ale proponuję założyć "awaryjny" wątek Baloniarek gdzie indziej. Jak już nas wszystkie zbanują, będzie gdzie pogadać :evil_lol: :)[/QUOTE] Jestem za !!!!!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='sleepingbyday'] każdego ciągnie do sensacji, nawet tych, ktorzy sensacji nie lubią. bo przecież i tak tam bywamy, nie?[/QUOTE] Nie mnie nie ciagnie do sensacji bo mam ich za duzo w zyciu, jestem tylko tam gdzie jest potrzebna pomoc albo gdzie moi znajomi prosza o pomoc. Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 tymczasem wesprzyjmy tych, którzy robią, a nie wojują. trudno zachęcic do bytności na wątku spokojnym. Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='sleepingbyday']szacun :-)[/QUOTE] .... Waszej kasy ;) (żartowałam) [quote name='sleepingbyday']tymczasem wesprzyjmy tych, którzy robią, a nie wojują. trudno zachęcic do bytności na wątku spokojnym.[/QUOTE] Ja zazwyczaj jestem na spokojnych wątkach i jak tylko widzę, że któryś ulubiony nick się pojawia, to wychodzę i więcej nie zaglądam. Ale teraz chodziło o ogonek i ataK, o Kaję 69... trzy z nas, a nie jest nas aż tak dużo. Po prostu nie mogę patrzeć jak się poniewiera ludzi, nie spojrzałabym sobie w oczy w lustrze, gdybym stchórzyła albo powiedziała, że nie moja sprawa. Quote
[email protected] Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 a ja proszę o wiadomośc na pw gdzie jest to gdzie indziej:cool3: hodzi mi o wątek awaryjny baloniar Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='[email protected]']a ja proszę o wiadomośc na pw gdzie jest to gdzie indziej:cool3: hodzi mi o wątek awaryjny baloniar[/QUOTE] Zaraz Ci wyślę na PW Kaja69 kiedyś rzuciła taki pomysł, żeby przenieść Baloniarki. Przenosić to bym nie przenosiła, ale serio fajnie by było pogadać ze starymi znajomymi. No i w razie czego - nie nawieję Wam z forsą ;) Dogo miewa też awarie, przyda się "kopia zapasowa". Igiełko, musimy pomyśleć, bo Ty byś znów musiała zaczynać :) Quote
Ziutka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='[email protected]']a ja proszę o wiadomośc na pw gdzie jest to gdzie indziej:cool3: hodzi mi o wątek awaryjny baloniar[/QUOTE] Ja też poproszę ;) Quote
Roszpunka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Też czekam na PW od Ciebie mmd. Wszystkiego się odechciewa, jak się człowiek trochę po dogo rozejrzy... Niby można się nie rozglądać, ale sama napisałaś - nie sposób udawać, że nas to nie dotyczy. Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']Zaraz Ci wyślę na PW Kaja69 kiedyś rzuciła taki pomysł, żeby przenieść Baloniarki. Przenosić to bym nie przenosiła, ale serio fajnie by było pogadać ze starymi znajomymi. No i w razie czego - nie nawieję Wam z forsą ;) Dogo miewa też awarie, przyda się "kopia zapasowa". Igiełko, musimy pomyśleć, bo Ty byś znów musiała zaczynać :)[/QUOTE] Najlepiej jakby to bylo forum zamkniete, poprosze o link;) Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='Ellig']Najlepiej jakby to bylo forum zamkniete, poprosze o link;)[/QUOTE] Nie jest zamnkięte, ale wiele można na pewno zorganizować. Myślę, że wątki zamknięte można wszędzie stworzyć. wysłałam mailem razem z wątkami :) Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']Nie jest zamnkięte, ale wiele można na pewno zorganizować. Myślę, że wątki zamknięte można wszędzie stworzyć.[/QUOTE] Wiem jak stworzyc na Facebooku. Quote
[email protected] Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ja już jestem mój nic podam na pw dla chętnych bo ten co mam był zbyt długi Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='[email protected]']ja już jestem mój nic podam na pw dla chętnych bo ten co mam był zbyt długi[/QUOTE] Już zostałaś namierzona :) Quote
sajlana Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 co z westo-pochodnym? przez weekend nie miałam netu (śmierć Aster!!! oby ich pokręciło przed świętami...), mogę przechowac sierściucha, do schronu szkoda by trafił... Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='sajlana']co z westo-pochodnym? przez weekend nie miałam netu (śmierć Aster!!! oby ich pokręciło przed świętami...), mogę przechowac sierściucha, do schronu szkoda by trafił...[/QUOTE] masz wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225450-Tysio-Westie-PILNIE-SZUKA-DT!-Ma-czas-do-09-04-Inaczej-schron[/url] on ma DT do 9 kwietnia chyba Quote
Lili8522 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']Zaraz Ci wyślę na PW Kaja69 kiedyś rzuciła taki pomysł, żeby przenieść Baloniarki. Przenosić to bym nie przenosiła, ale serio fajnie by było pogadać ze starymi znajomymi. No i w razie czego - nie nawieję Wam z forsą ;) Dogo miewa też awarie, przyda się "kopia zapasowa". Igiełko, musimy pomyśleć, bo Ty byś znów musiała zaczynać :)[/QUOTE] Ja też poproszę o PW z 'gdzie indziej' :) Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 no bo mówicie, że wszystkich pobanują i w ogóle. i że ich tu nie będzie. nie wszyscy, zdecydowanie nie wszyscy odchodzą. przynajmniej mam taką nadzieję. Quote
Nutusia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Dziewczyny - odejście nie załatwia sprawy... To jak przyznanie się do winy ;) Ale chętnie też się przeniosę jedną nogą gdzie indziej, gdzie wiem, że zawsze będę mogła liczyć na pomoc mi podobnych :) Quote
mestudio Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']Dla mnie to żaden dramat, mam 2300 na koncie :eviltong:[/QUOTE] NIEROZLICZONE?????? :-D TZmestudio Quote
Recommended Posts