Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='mmd']Kasiek już u mnie w ignorowanych - nie będę czytać tych wypocin, a skoro moderator nie chce nas od niej uwolnić, uwolnijmy się same. Wątek nabrał przejrzystości ;)
Tę drugą też tam wrzuciłam, pamiętacie, jak tu była po wsparcie, a pies u niej na DS? To jest taka uczciwość inaczej.

Mestudio - a ja uważam, że ogonek powinna zostać i zajmować się zwierzętami. Bo ona im pomaga naprawdę, a te zadymiary tylko siebie lansują. Jak gameta napisała, żeby pomogły u chauwy to kasiek napisała, że nie ma czasu bo... ma eventy :evil_lol:[/QUOTE]
Dokladnie tak a pro po kasiek. Szkoda czasu i nerwow.Robmy swoje !

Edited by Ellig
Posted

[quote name='ulvhedinn']

Ja się za to musze pochwalic, że Kra była dzisiaj w klinice i jest lepiej, pH moczu spadło do 5 (z ponad 8), bakterii jest tez mniej :) Oby tak dalej!!!!![/QUOTE]
No i cudnie, kolejna bida ma sie lepiej:)

Posted

A panienka już ma bana ;) Nawet nie zdążyłam do nikogo napisać, bo musiałam kotlety usmażyć :evil_lol:
Nie wiem, który to z modów, ale stanął na wysokości zadania ;)

Posted

Witajcie Baloniarki! Wracam na dogo po dość długim niebycie (nie otwierało mi się chyba ze 2 tygodnie), a tu tyle tragedii... Mnie ostatnio zlinczowano na facebooku, bo powiedziałam, że nie wydam bojącego się ludzi szczeniaka w ciemno do jakiegoś domu do Włoch. Taka zła jestem...

Posted

[quote name='necianeta89']a gasicie dzisiaj światło dla ziemi? ;) [URL]http://www.wwf.pl/godzinadlaziemi/dolacz?ref=nf[/URL][/QUOTE]
U mnie żeby nie skłamać, co 30 minut nie ma światła przez wiatr, więc mam gaszone mimo woli ;)

Posted

[quote name='necianeta89']a gasicie dzisiaj światło dla ziemi? ;) [URL]http://www.wwf.pl/godzinadlaziemi/dolacz?ref=nf[/URL][/QUOTE]
Ja mam energooszczędne i niczego nie gaszę. Mi do tego wwf niepotrzebne, rachunek z elektrowni na mnie działa wystarczająco ;)

Posted

[quote name='cisowianka']Sorki, dzisiaj wysłałam deklarację za m-c kwiecień a nie wpisałam tego, tylko swój nick.[/QUOTE]
Dziękuję, znajdzie się :)

Posted

[quote name='_ogonek_']mmd, ja cię bardzo przepraszam - skończę mam nadzieję dzisiaj ogłoszonka Fiorda i wyślę ci linki.
przepraszam, naprawdę.[/QUOTE]
Kochana, gdzie Ty masz teraz głowę do ogłoszeń... To co zrobiłaś, to zrobiłaś.

Posted

[quote name='necianeta89']widzę, że ataK zbanowana. szkoda. a kciuki mi i Lili nie pomogły :([/QUOTE]

[quote name='Roszpunka']przykre to wszystko...[/QUOTE]

AtaK zbanowana? No tak, zanosiło się na to... jakby co - wiecie gdzie szukać :)
Necia - przykro mi, dobrze, że nic się złego nie stało.

[quote name='_ogonek_']idę robić, nie aktywowałam nawet wszystkiego...[/QUOTE]
Ale wygląda na to, że Eryś będzie miał dom.

[quote name='bros']kochane baloniarki PILNIE potrzebuje Waszej pomocy, potrzebuję wzór umowy adopcyjnej taką jaką podpisuje Nutusia, muszę ja natychmiast wydrukować - czy możecie mi podesłać na pocztę [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ???[/QUOTE]

WAŻNE!!!

Posted

[quote name='necianeta89']Nie ma ktoś dziś urodzin? :diabloti:

fajne :loveu:

[video=youtube;Ux3W-i1Oahs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ux3W-i1Oahs[/video][/QUOTE]
super:)to ja zamawiam takie życzenia na 1 lutego:)