Ellig Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dzisiaj mamy Swiatowy Dzien Kota:) [url]http://bebzol.com/pl/To-nie-ja.58465.html[/url] Quote
[email protected] Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 będziemy rozmawiac o wszystkim nie ważny wiek ważne jest to że Baloniarki wysłuchają są obecne na wątkach innych baloniar że razem pomagamy psiakom bez ceny za hotelowanie bo my chcemy pomagac a nie zarabiac Quote
Ellig Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Alaa']Mysle, ze kiedys nam sie taki zlot uda zorganizowac, tylko co ja stara baba wsrod Was mlodoch koz bede robila na tym zlocie?:evil_lol:[/QUOTE] Preciez u nas "starych bab" jest bez liku:):):) Quote
mmd Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Alaa']Mysle, ze kiedys nam sie taki zlot uda zorganizowac, tylko co ja stara baba wsrod Was mlodoch koz bede robila na tym zlocie?:evil_lol:[/QUOTE] Będziesz sączyła drinki z godnością wraz z drugą starą babą, czyli ze mną :diabloti: Quote
Alaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 To przybede to przybede!!!! Powaznie, kiedys machniemy taki zlot i bedziemy sobie rzadzic, damy MLODYM odpor!:diabloti: Przeskanowalam i nie wykryto zagrozenia ale i tak dalej mi to wyskakuje i irytuje mnie niezmiernie. Jak sie aktualizuje dodatki Firefoxa?? / o rany jakim ja madrym slownictwem sie posluzylam hihih/ Quote
obraczus87 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='ataK']Dwie paczuszki z pieluchomajtkami już dotarły, ale inni pozamawiali później... Ulv, czy wysyłać te dwie, czy wolisz później, więcej naraz?[/QUOTE] Jeju - zabijcie mnie, ale zapomniałam zamówić :shake: możesz wrzucić tutaj link do tej stronki, gdzie mogłabym zamówić? [quote name='[email protected]']fajnie gdyby można było zrobic jakiś zlot bdt mogły byśmy się poznac[/QUOTE] Oj bardzo fajnie by było :loveu: Quote
Ellig Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Alaa'] Jak sie aktualizuje dodatki Firefoxa?? / o rany jakim ja madrym slownictwem sie posluzylam hihih/[/QUOTE] Musisz poczekac na nową kolejna wersje programu, sama Ci sie przypomni, lepiej nic nie zmieniaj w ustawieniach dodatkow:) Quote
[email protected] Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ja też nie zamówiłam więc zamówię i pójdę do mamki mojej i też będę chciała zamówic to by 2 były a może jeszcze kogoś zwerbuję Quote
Roszpunka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='mmd']A Ty, Roszpun ;) jak już sobie z Elizką [B]naflugacie [/B]to tu przychodzisz i mówisz, że miło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Uprzejmie proszę o niewyciąganie brudów i niesnasek z innych wątków ;) Tam sobie [B]naflugamy[/B], a tutaj przychodzę na kulturalne pogawędki w miłej atmosferze :evil_lol: Quote
Ellig Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='mmd']Będziesz sączyła drinki z godnością wraz z drugą starą babą, czyli ze mną :diabloti:[/QUOTE] Mmd Ty, stara? :crazyeye: No prosze Cie..........chyba jakis "licznik" tu wprowadzimy:evil_lol: Proponuje: 1. 0- 18 2. 18-30 3. 30-50 4. 50-100 :diabloti: 5.Stara Baba Quote
[email protected] Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 no to ja jestem z 2 grupy;) Quote
Macia Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ellig właśnie chciałam napisać żebyś dodała jeszcze grupę 5, ale widzę że już jest :lol:. Wychodzi, że i ja z 2 grupy ;). Quote
Ellig Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='[email protected]']no to ja jestem z 2 grupy;)[/QUOTE] [quote name='Macia']Ellig właśnie chciałam napisać żebyś dodała jeszcze grupę 5, ale widzę że już jest :lol:. Wychodzi, że i ja z 2 grupy ;).[/QUOTE] W mlodosci sila! :multi: Dobrze przyznaje sie ja jestem "4":eviltong: tylko dlatego zrobilam nr 5 :evil_lol: Quote
necianeta89 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Zawsze bardziej dogadywałam się ze starszymi ode mnie osobami, wyjątkiem chyba jest Lili8522:diabloti::diabloti: btw, nie chce ktoś mi wyremontować domu? Zdałoby się :diabloti: edit, ja też 2 ;) Quote
Roszpunka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 A ja jestem z trzeciej i widzę, że wszystkim nam daleko do starych bab ;) [QUOTE]btw, nie chce ktoś mi wyremontować domu? Zdałoby się :diabloti: [/QUOTE] Ja również chętnie piszę się na taką pomoc :) Quote
Ellig Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='[email protected]']no to ja jestem z 2 grupy;)[/QUOTE] [quote name='Macia']Ellig właśnie chciałam napisać żebyś dodała jeszcze grupę 5, ale widzę że już jest :lol:. Wychodzi, że i ja z 2 grupy ;).[/QUOTE] [quote name='Drzagodha']Ja też z 2, ja też ;)[/QUOTE] No mowilam, ze w mlodych sila!:) Quote
Drzagodha Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jeszcze trzeba do baloniar ciotkę ihabe ściągnąć będzie, bo bierze dziewczyna ode mnie ze schronu na DT tą bidulę: [url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=306300119418741&set=a.183728001675954.43516.100001162676733&type=3[/url] Quote
necianeta89 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Roszpunka']Ja również chętnie piszę się na taką pomoc :)[/QUOTE] Ja skromnie, bo poproszę tylko o kafelki na parterze i na piętrze no i może odmalowanie całej klatki schodowej:diabloti::diabloti: Quote
necianeta89 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Drzagodha']Jeszcze trzeba do baloniar ciotkę ihabe ściągnąć będzie, bo bierze dziewczyna ode mnie ze schronu na DT tą bidulę: [url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=306300119418741&set=a.183728001675954.43516.100001162676733&type=3[/url][/QUOTE] Ciocie Ihabe znam, jej męża również, miałam od niej Śrubkę. Złote dziewczę... Quote
Drzagodha Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='necianeta89']Ja skromnie, bo poproszę tylko o kafelki na parterze i na piętrze no i może odmalowanie całej klatki schodowej:diabloti::diabloti:[/QUOTE] To ja poproszę o dom na wsi z dużym ogrodem, żebym się mogła od rodziców wynieść i się wtedy zabaloniaruję po uszy :diabloti: Quote
Roszpunka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='necianeta89']Ja skromnie, bo poproszę tylko o kafelki na parterze i na piętrze no i może odmalowanie całej klatki schodowej:diabloti::diabloti:[/QUOTE] U mnie panele w jednym pokoju, może być łazienka kompleksowo i położenie od nowa tapety, której nie dane było pół roku przetrwać :diabloti: [QUOTE]o ja poproszę o dom na wsi z dużym ogrodem, żebym się mogła od rodziców wynieść i się wtedy zabaloniaruję po uszy :diabloti:[/QUOTE]Skoro takie skromne życzenia są tu wyrażane, to poproszę o rozbudowę i wykończenie mojego domu na wsi - może być z solidnym ogrodzeniem hektarowej działki :eviltong: Quote
Drzagodha Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='necianeta89']Ciocie Ihabe znam, jej męża również, miałam od niej Śrubkę. Złote dziewczę...[/QUOTE] Złote, złote, dt dla tej małej śleputki się w ciągu jednego dnia znalazł... Jak ją tylko zobaczyła od razu zapytała, czy jej dt potrzeba :loveu: Quote
Macia Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 To może zamiast zlotu, po kolei u każdej spotkanie-remontowe :evil_lol:. Tylko z prośbą Drzagodhi może być ciężko. Co prawda my do takiego domu się planujemy przenieść, ale nie wiem czy chciałabyś żebyśmy Cię adoptowali. A tak poza tym biedna maluda od Was ze schronu. Super, że ktoś ją bierze. Quote
Alaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Okej, to ja tez powiem, w ubieglym roku weszlam do grupy nr 4, ze na rebus sobie pozwole;-) Quote
Recommended Posts