Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alaa']Mysle, ze kiedys nam sie taki zlot uda zorganizowac, tylko co ja stara baba wsrod Was mlodoch koz bede robila na tym zlocie?:evil_lol:[/QUOTE]
Preciez u nas "starych bab" jest bez liku:):):)

Posted

[quote name='Alaa']Mysle, ze kiedys nam sie taki zlot uda zorganizowac, tylko co ja stara baba wsrod Was mlodoch koz bede robila na tym zlocie?:evil_lol:[/QUOTE]
Będziesz sączyła drinki z godnością wraz z drugą starą babą, czyli ze mną :diabloti:

Posted

To przybede to przybede!!!!
Powaznie, kiedys machniemy taki zlot i bedziemy sobie rzadzic, damy MLODYM odpor!:diabloti:
Przeskanowalam i nie wykryto zagrozenia ale i tak dalej mi to wyskakuje i irytuje mnie niezmiernie.
Jak sie aktualizuje dodatki Firefoxa?? / o rany jakim ja madrym slownictwem sie posluzylam hihih/

Posted

[quote name='ataK']Dwie paczuszki z pieluchomajtkami już dotarły, ale inni pozamawiali później... Ulv, czy wysyłać te dwie, czy wolisz później, więcej naraz?[/QUOTE]

Jeju - zabijcie mnie, ale zapomniałam zamówić :shake: możesz wrzucić tutaj link do tej stronki, gdzie mogłabym zamówić?

[quote name='[email protected]']fajnie gdyby można było zrobic jakiś zlot bdt mogły byśmy się poznac[/QUOTE]

Oj bardzo fajnie by było :loveu:

Posted

[quote name='Alaa']
Jak sie aktualizuje dodatki Firefoxa?? / o rany jakim ja madrym slownictwem sie posluzylam hihih/[/QUOTE]
Musisz poczekac na nową kolejna wersje programu, sama Ci sie przypomni, lepiej nic nie zmieniaj w ustawieniach dodatkow:)

Posted

[quote name='mmd']A Ty, Roszpun ;) jak już sobie z Elizką [B]naflugacie [/B]to tu przychodzisz i mówisz, że miło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Uprzejmie proszę o niewyciąganie brudów i niesnasek z innych wątków ;)
Tam sobie [B]naflugamy[/B], a tutaj przychodzę na kulturalne pogawędki w miłej atmosferze :evil_lol:

Posted

[quote name='mmd']Będziesz sączyła drinki z godnością wraz z drugą starą babą, czyli ze mną :diabloti:[/QUOTE]
Mmd Ty, stara? :crazyeye: No prosze Cie..........chyba jakis "licznik" tu wprowadzimy:evil_lol:
Proponuje:

1. 0- 18
2. 18-30
3. 30-50
4. 50-100 :diabloti:
5.Stara Baba

Posted

[quote name='[email protected]']no to ja jestem z 2 grupy;)[/QUOTE]

[quote name='Macia']Ellig właśnie chciałam napisać żebyś dodała jeszcze grupę 5, ale widzę że już jest :lol:. Wychodzi, że i ja z 2 grupy ;).[/QUOTE]

W mlodosci sila! :multi:
Dobrze przyznaje sie ja jestem "4":eviltong:
tylko dlatego zrobilam nr 5 :evil_lol:

Posted

Zawsze bardziej dogadywałam się ze starszymi ode mnie osobami, wyjątkiem chyba jest Lili8522:diabloti::diabloti:

btw, nie chce ktoś mi wyremontować domu? Zdałoby się :diabloti:

edit, ja też 2 ;)

Posted

A ja jestem z trzeciej i widzę, że wszystkim nam daleko do starych bab ;)

[QUOTE]btw, nie chce ktoś mi wyremontować domu? Zdałoby się :diabloti:
[/QUOTE]

Ja również chętnie piszę się na taką pomoc :)

Posted

[quote name='[email protected]']no to ja jestem z 2 grupy;)[/QUOTE]

[quote name='Macia']Ellig właśnie chciałam napisać żebyś dodała jeszcze grupę 5, ale widzę że już jest :lol:. Wychodzi, że i ja z 2 grupy ;).[/QUOTE]

[quote name='Drzagodha']Ja też z 2, ja też ;)[/QUOTE]
No mowilam, ze w mlodych sila!:)

Posted

Jeszcze trzeba do baloniar ciotkę ihabe ściągnąć będzie, bo bierze dziewczyna ode mnie ze schronu na DT tą bidulę:
[url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=306300119418741&set=a.183728001675954.43516.100001162676733&type=3[/url]

Posted

[quote name='Roszpunka']Ja również chętnie piszę się na taką pomoc :)[/QUOTE]

Ja skromnie, bo poproszę tylko o kafelki na parterze i na piętrze no i może odmalowanie całej klatki schodowej:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Drzagodha']Jeszcze trzeba do baloniar ciotkę ihabe ściągnąć będzie, bo bierze dziewczyna ode mnie ze schronu na DT tą bidulę:
[url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=306300119418741&set=a.183728001675954.43516.100001162676733&type=3[/url][/QUOTE]

Ciocie Ihabe znam, jej męża również, miałam od niej Śrubkę. Złote dziewczę...

Posted

[quote name='necianeta89']Ja skromnie, bo poproszę tylko o kafelki na parterze i na piętrze no i może odmalowanie całej klatki schodowej:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

To ja poproszę o dom na wsi z dużym ogrodem, żebym się mogła od rodziców wynieść i się wtedy zabaloniaruję po uszy :diabloti:

Posted

[quote name='necianeta89']Ja skromnie, bo poproszę tylko o kafelki na parterze i na piętrze no i może odmalowanie całej klatki schodowej:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

U mnie panele w jednym pokoju, może być łazienka kompleksowo i położenie od nowa tapety, której nie dane było pół roku przetrwać :diabloti:

[QUOTE]o ja poproszę o dom na wsi z dużym ogrodem, żebym się mogła od rodziców wynieść i się wtedy zabaloniaruję po uszy :diabloti:[/QUOTE]Skoro takie skromne życzenia są tu wyrażane, to poproszę o rozbudowę i wykończenie mojego domu na wsi - może być z solidnym ogrodzeniem hektarowej działki :eviltong:

Posted

[quote name='necianeta89']Ciocie Ihabe znam, jej męża również, miałam od niej Śrubkę. Złote dziewczę...[/QUOTE]
Złote, złote, dt dla tej małej śleputki się w ciągu jednego dnia znalazł... Jak ją tylko zobaczyła od razu zapytała, czy jej dt potrzeba :loveu:

Posted

To może zamiast zlotu, po kolei u każdej spotkanie-remontowe :evil_lol:. Tylko z prośbą Drzagodhi może być ciężko. Co prawda my do takiego domu się planujemy przenieść, ale nie wiem czy chciałabyś żebyśmy Cię adoptowali.
A tak poza tym biedna maluda od Was ze schronu. Super, że ktoś ją bierze.