mestudio Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Dziewczyny zajrzyjcie na ten bazarek i wątek, cioteczki pięknie zajęły się znajdą i bardzo się starają mu pomóc, szukają dla niego i miejsca, i finansów. [url]http://www.dogomania.pl/threads/221491-Graciarnia-na-utrzymanie-Konika-porzuconego-w-lesie-PILNIE-POTRZEBNY-DT?p=18443977#post18443977[/url] Quote
ataK Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='mestudio']Dziewczyny zajrzyjcie na ten bazarek i wątek, cioteczki pięknie zajęły się znajdą i bardzo się starają mu pomóc, szukają dla niego i miejsca, i finansów. [url]http://www.dogomania.pl/threads/221491-Graciarnia-na-utrzymanie-Konika-porzuconego-w-lesie-PILNIE-POTRZEBNY-DT?p=18443977#post18443977[/url][/QUOTE] Już lecę :) I też zapraszam na mój, świeżutki mini-bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/221531-Mini-bazarek-ksi%C4%85%C5%BCki-filmowe-na-moje-tymczasy.-Do-30.I-godz.-21.00[/url] Quote
Drzagodha Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Drzagodha']Gołąb wielkościowo już całkiem duży, ale piórka ma takie jakby jeszcze dziecinne. Nie znam się kompletnie na gołębiach. Problem ptaka - nie lata. Oglądał go weterynarz i teoretycznie nic mu nie dolega, a jednak nie lata. Próbowałam go puszczać, wznosi się maksymalnie na 5 sekund po czym spada, bo lądować też nie umie. Bardzo chętnie sobie chodzi, ale nie używa w ogóle skrzydeł. Nie mogę go wypuścić, bo sobie nie poradzi... Nie mam pojęcia, co z nim zrobić :( Babka, która go przyniosła trzymała go tydzień w domu, ale tam też nie próbował nawet latać...[/QUOTE] No więc moje ptasie dziecko wygląda tak: [url]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/395218_291749937540426_100001162676733_754135_587969083_n.jpg[/url] Quote
ataK Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Drzagodha']No więc moje ptasie dziecko wygląda tak: [url]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/395218_291749937540426_100001162676733_754135_587969083_n.jpg[/url][/QUOTE] Śliczny :) Quote
NikaEla Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nie nadążam czytać wszystkiego po tygodniu przerwy :) Zaproszę na maleńki bazarek z kolczykami (link w podpisie )- na leczenie Jumpera na bdt u Sunia2000 :) Quote
motyleqq Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='mestudio']To jest zwyczajnie wstyd żeby osoby mające dobry dojazd bezpośrednio z miasta do miasta tak się zachowywały. Im taka wizyta z dojazdem zajmie 2 -2,5 godziny maksymalnie. Dojazd busem z Radomia do Pionek to 30 minut i zapewne znają Pionki.[/QUOTE] też tak uważam, przecież jesteśmy tu po to, żeby sobie pomagać... jak mestudio potrzebowała wizyty PA w Wawie, to po prostu pojechałam, choć miałam daleko i nigdy na żadnej wizycie nie byłam, ani z kimś, ani sama, ani nawet przed adopcją własnego psa takiej wizyty nie miałam. mam nadzieję, że w końcu ktoś tam pojedzie i dzięki temu pies będzie miał swój domek. Quote
ulvhedinn Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Drzagodha']No więc moje ptasie dziecko wygląda tak: [url]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/395218_291749937540426_100001162676733_754135_587969083_n.jpg[/url][/QUOTE] Fajny tymczasowicz :) [quote name='necianeta89']Ja też trzymam mocno kciuki, za wszystkie psiaki... A przy okazji zapytam, moje 10 tyg maluchy gwałcą kilka rzeczy, Blondyna misia, nieustannie, a Misia mojego czoka, też nieustannie, dlaczego? ;) ktoś mi odpowie ? :)[/QUOTE] Taki wiek ;) Poniekąd robią to w ramach nauki i ćwiczeń.... przejdzie im. Quote
sylwija Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 zapraszam na wielki bazarek dla Asika i Ivora :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/221471-Totalny-misz-masz-edycja-III-dla-Ivora-i-Asika.-Do-04.02.-do-godz.-22-giej.[/URL] Quote
mestudio Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 ulv, czy Ty odbierzesz kiedyś tą karmę z Robotniczej? Leży tam i leży podobno jest nieodebrana - w piątek mi TZ mówił. Wysłałam Ci namiary telefoniczne na pana, który to ma wydać i podobno nic. Quote
Drzagodha Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Któraś była chętna na moje materace (chyba Nutusia). Jak dobrze pójdzie, to będę się wybierać do Wawy z jednym psem, więc mogłabym zabrać. Ale trzeba by to było odebrać z Wilanowa bodajże. W gorszym wypadku, pod koniec lutego będę jechać na szkolenie pod Warszawę. Ale wtedy trzeba by to było odebrać z Piaseczna. Quote
ataK Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='sylwija']zapraszam na wielki bazarek dla Asika i Ivora :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/221471-Totalny-misz-masz-edycja-III-dla-Ivora-i-Asika.-Do-04.02.-do-godz.-22-giej.[/URL][/QUOTE] Lecę :) I przypominam o moim mini-bazarku :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/221531-Mini-bazarek-ksi%C4%85%C5%BCki-filmowe-na-moje-tymczasy.-Do-30.I-godz.-21.00[/url] Quote
mestudio Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='kasumi']obraczus... przepraszam, ale ja na prawdę robiłam tylko raz w życiu wizytę p.a. i nawet nie mam od kogo się przyuczyć... :/ a nie chcę schrzanić wizyty.... zamieściłam apel na radomskim wątku..... mam nadzieję, że odezwie się ktoś do Ciebie jak w najszybszym czasie.... pomimo pozorów, wcale nie ma tak dużo osób z Radomia ;) raptem garstka.....[/QUOTE] Szczerze powiem, że wcale mnie to nie dziwi że nikt z Radomia nie chce (przepraszam - nie może) pojechać do Pionek na wizytę. Bo wiatr w oczy, bo śnieg zrobił kilometrowe zaspy w górę.... K...wa nie rozumiem ani trochę. Tak samo jak nie zrozumiałem innego wątku z Radomiem w roli głównej.... Widać kierujemy się (poza nielicznymi wyjątkami) innymi zasadami, inną moralnością, inną uczciwością,... Przepraszam za szczerość ale Kasumi - chcieć to móc. Widać nadal na dogo obowiązuje zasada Kaliego: Kaliemu ukraść krowa - to źle, Kali ukraść krowa - to dobrze. TZmestudio Quote
NikaEla Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='mestudio']ulv, czy Ty odbierzesz kiedyś tą karmę z Robotniczej? Leży tam i leży podobno jest nieodebrana - w piątek mi TZ mówił. Wysłałam Ci namiary telefoniczne na pana, który to ma wydać i podobno nic.[/QUOTE] obawiam się, ze któraś z nas wrocławianek będzie musiała Ulv tę karmę przywieźć ;) Quote
mestudio Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Nikaragua']obawiam się, ze któraś z nas wrocławianek będzie musiała Ulv tę karmę przywieźć ;)[/QUOTE] No to kto jest chętny? Podam namiary telefoniczne:-). Quote
obraczus87 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='mestudio']Szczerze powiem, że wcale mnie to nie dziwi że nikt z Radomia nie chce (przepraszam - nie może) pojechać do Pionek na wizytę. Bo wiatr w oczy, bo śnieg zrobił kilometrowe zaspy w górę.... K...wa nie rozumiem ani trochę. Tak samo jak nie zrozumiałem innego wątku z Radomiem w roli głównej.... Widać kierujemy się (poza nielicznymi wyjątkami) innymi zasadami, inną moralnością, inną uczciwością,... Przepraszam za szczerość ale Kasumi - chcieć to móc. Widać nadal na dogo obowiązuje zasada Kaliego: Kaliemu ukraść krowa - to źle, Kali ukraść krowa - to dobrze. TZmestudio[/QUOTE] NA wizytę pojedzie albo osoba, do której namiary dostałam od D O R K A, albo po prostu Cioteczka z Warszawy :) A swoją drogą - praktycznie wszystkie osoby pisały, że Mestudo ma bliżej niż one :evil_lol: Mam nadzieję, że domek będzie fajny :) Quote
mestudio Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) [quote name='obraczus87']NA wizytę pojedzie albo osoba, do której namiary dostałam od D O R K A, albo po prostu Cioteczka z Warszawy :) A swoją drogą - praktycznie wszystkie osoby pisały, że Mestudo ma bliżej niż one :evil_lol: Mam nadzieję, że domek będzie fajny :)[/QUOTE] Masakra, normalnie w szoku jestem, a one w ogóle mają pojęcie gdzie ja mieszkam???? Nikt nie ma pojęcia bo z nikim tam nie jestem w żaden sposób zaznajomiona na tyle aby klepać o swoim miejscu zamieszkania. I widzę, że dobrze i nie powinnam tego zmieniać:-) Jak mestudio wyjedzie do Pionek autobusem od siebie o 8:16 to wróci do domu około 15 bo tak mam blisko i takie super połączenia z wiochą i kilka godzin z tego czasu spędzę na przystanku. Naprawdę chciałam strofować TZ-a za ocenę osób z tamtego wątku, ale widzę, że muszę się pod tym podpisać. Na ich wątku przeczytałam, że do tej wizyty potrzebny ktoś zmotoryzowany, no proszę jak trudno tyłek wsadzić do busa z centrum miasta i wysiąść w Pionkach, a mestudio zapiernicza busami 2 godziny w jedną stronę do pracy aż do Radomia...... Żenada. obraczus87, jeśli nie zorganizujesz wizyty w tygodniu to daj znać, jeśli TZ będzie miał samochód za tydzień to zrobię tą wizytę. A swoją drogą jestem bardzo ciekawa kto tak dobrze wie, że ja mam tak blisko? Kto o mnie tak dobrze wszystko wie? Edited January 22, 2012 by mestudio Quote
mestudio Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='obraczus87']NA wizytę pojedzie albo osoba, do której namiary dostałam od D O R K A, albo po prostu Cioteczka z Warszawy :) A swoją drogą - praktycznie wszystkie osoby pisały, że Mestudo ma bliżej niż one :evil_lol: Mam nadzieję, że domek będzie fajny :)[/QUOTE] Jakby jednak coś się zmieniło i był nadal problem z wizytą to daj znać. Jakoś zrobimy tą wizytę, nawet jeśli sam bym miał ją zrobić. TZmestudio PS Przepraszam za zaśmiecanie wątku. Baloniary - już nie będę :-D . Quote
Alaa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Tutaj wszyscy o wszystkich wszystko wiedza:diabloti:. Jeszcze sie nie przyzwyczailiscie? Pozdrawiam Was mestudio wraz z TZ-tem i pozostaje w nieustajacym szacunku dla tego, co robicie. Na wizyte przedadopcyjna mam troche za daleko, zaluje ale nie moge pomoc. Nie dobierajcie sobie glupot do glowy, robcie swoje i czesc, inaczej sie nie da:-) Quote
mestudio Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Alaa']Tutaj wszyscy o wszystkich wszystko wiedza:diabloti:. Jeszcze sie nie przyzwyczailiscie? Pozdrawiam Was mestudio wraz z TZ-tem i pozostaje w nieustajacym szacunku dla tego, co robicie. Na wizyte przedadopcyjna mam troche za daleko, zaluje ale nie moge pomoc. Nie dobierajcie sobie glupot do glowy, robcie swoje i czesc, inaczej sie nie da:-)[/QUOTE] A nie, spokojnie, raczej mnie to bawi, a z drugiej strony jest to dobijające, że nikt z Radomia nie może - nie che pomóc. Quote
necianeta89 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ja w swoim życiu byłam na 3 wizytach, pierwsza we Wrocławiu dla szczeniaka, najpierw pytałam się doświadczonych ciotek o co pytać, jak pytać.. więc szłam przygotowana, z psiakiem. bo tak mi poradzono.. i to była moja 1 i najgorsza wizyta w życiu, ludzie na mnie nakrzyczeli i najechali jaka to ja nie jestem po czym prawie wyrzucili z domu. Druga również była w mało odpowiedzialnym domku, a 3 była dla mojej Śrubki. Mam nadzieję, że 4 pójdzie już gładko ;) btw. cieszę się, że dogo wróciło do żywych bo już myślałam, że ACTA ją zaatakowało. Quote
kasumi Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='mestudio']Szczerze powiem, że wcale mnie to nie dziwi że nikt z Radomia nie chce (przepraszam - nie może) pojechać do Pionek na wizytę. Bo wiatr w oczy, bo śnieg zrobił kilometrowe zaspy w górę.... K...wa nie rozumiem ani trochę. Tak samo jak nie zrozumiałem innego wątku z Radomiem w roli głównej.... Widać kierujemy się (poza nielicznymi wyjątkami) innymi zasadami, inną moralnością, inną uczciwością,... Przepraszam za szczerość ale Kasumi - chcieć to móc. Widać nadal na dogo obowiązuje zasada Kaliego: Kaliemu ukraść krowa - to źle, Kali ukraść krowa - to dobrze. TZmestudio[/QUOTE] cenię sobie szczerość i nie ma co za nią przepraszać ;) nie zawsze chcieć to móc, uwierz mi..... poza tym w ogóle nie znam Pionek, wizytę robiłam tylko raz w życiu.... sorry, ale ja jako niedoświadczona osoba -w robieniu wizyt- nie chciałabym się porywać na to, mogłabym pojechać jako osoba, która by towarzyszyła i [B]uczyła się[/B] napisałam wczoraj, albo przedwczoraj pw do obraczusia, żeby mi nakreśliła w jakiś sposób sytuację (jaki pies itd.) - nie dostałam odpowiedzi.... trudno aha, NIGDZIE nie pisałam, że mestudio ma bliżej niż my -z Radomia- poza tym, nie raz mi odmawiano, żeby robić wizyty (np. szukając osób z Gdyni, czy Gdańsku) na koniec dodam, ze Radom, to bardzo dziwne miasto, z jeszcze dziwniejszymi ludźmi. mam nadzieję, że ten komentarz wam wystarczy, ale jestem cholernie zmęczona, prawie calutki tydzień zapieprzałam w schronisku po 8 godzin - idę spać. Quote
mestudio Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 kasumi, spokojnie - była tylko mowa o tym, że Radomianie twierdzą, że ja mam najbliżej - ciekawe skąd mają takie wiadomości na mój temat, nikt nie napisał, że to Ty. A co do znajomości Pionek, wiesz, ja jestem z Trójmiasta, a TZ z innego pięknego miejsca nad morzem i ja nawet nie znam Kozienic, a co dopiero Pionki czy Radom. Jesteśmy tu od niedawna i nie mamy czasu na wycieczki krajoznawcze:-). Ogólnie klepiąc podnosimy wątek, mam nadzieję, że nikt nas nie pogoni. Quote
NikaEla Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='mestudio']No to kto jest chętny? Podam namiary telefoniczne:-).[/QUOTE] popytam, ja niestety nie jestem zmotoryzowana, a to pewnie trochę waży Quote
kasumi Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='mestudio']kasumi, spokojnie - była tylko mowa o tym, że Radomianie twierdzą, że ja mam najbliżej - ciekawe skąd mają takie wiadomości na mój temat, nikt nie napisał, że to Ty. A co do znajomości Pionek, wiesz, ja jestem z Trójmiasta, a TZ z innego pięknego miejsca nad morzem i ja nawet nie znam Kozienic, a co dopiero Pionki czy Radom. Jesteśmy tu od niedawna i nie mamy czasu na wycieczki krajoznawcze:-). Ogólnie klepiąc podnosimy wątek, mam nadzieję, że nikt nas nie pogoni.[/QUOTE] ja już w tym tygodniu wymiękam normalnie.... cały tydzień były nagonki na mnie, w czwartek mało co nie spadłam z fotela, gdy odebrałam telefon.... wtedy stwierdziłam, że limit opieprzania mnie na ten tydzień skończył się a tu jednak w niedzielę niespodzianka :diabloti: Quote
Recommended Posts