Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc piszę ;)

Karmę do Warszawy miała przywieźć koleżanka doddy,ale nie miałam możliwości się z Nią spotkać :shake:

Skontaktuję, się z Nią jeszcze raz ( bo mówiła, że jeszcze będzie jechać do Warszawy )

Jeżeli nic z tego, transportu nie wyniknie, to jutro idę dowiadywać się o przesyłki konduktorskie ( przynajmniej karma będzie na już ) :razz:

Dam znać później :p

Posted

Ogłaszam serdecznie, że Niki już jest po operacji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Została zoperowana dzisiaj.
Został wycięty polip i wysłany do badania.

W przyszła sobote na święta Niki przeprowadza sie do Basi, która to już spać chyba nie może :diabloti:

Posted

bardzo prosze o napisanie aktualnych informacji o Parisce i kontaktu w jej sprawie. Wstawię ją na stronę AFN. Jesli chcielibyście, by jakies inne psiaki wstawic- Mambe, Benita itd to napiszcie, ktore. Zawsze to jakas dodatkowa reklama dla psiakow do adopcji..:)

Posted

Super wieści :Cool!: :Cool!: :Cool!:

doddy, nie mogę skontaktować się z Karoliną :???:

Jeśli możesz, dowiedz się, czy będzie jechać w najbliższym czasie do Warszawy :razz:

Przynajmniej damy Laki i Basi, mały prezent do nowego domku ;)

Posted

Do Karoliny, dalej nie mogę się dodzwonić :shake:

Ale pytałam o przesyłki konduktorskie :p Dowiedziałam się tyle :

Koszt przewozu karmy, będzie wynosić 50 zł. Odbiór osobisty na dworcu z pociągu, przez którąś z opiekunek Laki. Wszystko trwa kilka godzin.

Wysyłka karmy pocztą, to koszt w wysokości około 35 zł, ale nie wiadomo ile paczka będzie iść z Krakowa do Warszawy :shake:

Jeszcze spróbuję dodzwonić się do Karoliny :fadein: Może się czegoś dowiem :p

Posted

monita napisał(a):
Dzwoniłam ;)

Będzie jechać na Święta :mdrmed:

Więc Laki dostanie wyprawkę, do nowego domku :jumpie: :laugh2_2: :jumpie:

Szkoda że dopiero na Świeta.
Laki na ta chwile nie ma już karmy , i kasy na nia też niestety nie ma.

Posted

w sumie to pare dni, chyba moze ten tydzien pobyć na bytówce, prawda??
i nadal powtarzam prosbę- napiszcie jakis krótki aktualny tekjst o Parysce, chcialabym wstawić ja na stronę adopcyjną AFN:)

Posted

doddy napisał(a):

Nicolas - w 100% zdrowy - gotowy do adopcji, siedzi na sggw

Ale, ale! Nicolas mógłby jechać do Niemiec, było na jego wątku... Trzeba "tylko" wyrobić mu paszport, zachipować go, zaszczepić 10-cioskładnikową szczepionką i wysłać do Oleny (pod Poznań) - ja mogę z bazarków dofinansować to wszystko, tylko to trochę potrwa, ale Niemcy przyjeżdząją co jakiś czas.

Doddy, czy zgadzasz się, by tam poszukał nowego domu?

Posted

Tak jak pisałam, absolutnie nie zgadzam sie na wysyłanie psa do Niemiec jeśli nie ma tam docelowego domu.
Nicolas ma chip, ma paszport, jest zaszczepione na wszystko włącznie z 10-składnikową szczepionką - więc jak znajdzie się hiper dom w Niemczech to wtedy będę myśleć.