Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyróżnione allegro chyba 12, ale może mi się źle wydaje. majowa jest biegła :)

Wzięłam pierwsze z tych zdjęć, jest chyba najfajniejsze - już zmienione.

Posted

Ja się kiepsko znam na allegro. Poker pisała, że zapłaci za wyróżnienie, a ja się staram jakoś wszystko poukładać w całość, co przy moim chaotycznym pisaniu jest bardzo fajne ;)

Posted

dziekujemy fiorko :)
ale Fuks jest w darmowym dt, a nie w hotelu. Zbieramy tylko na ogloszenia. wiec jednorazowo 10zl sie przyda chyba.
skarbnika nie mamy, proponuje mmd, skoro ona robi to gumtree i placi ze swojego konta, to niech na swoje zbiera, zeby na to gumtree bylo.

kizi nie ma, by wydatkow pilnowac w 1 poscie.

Posted

Kora dobrze prawi :)
Kto się dokłada do gumtree, proszę do mnie :) Komu wysłać namiary?

A jeśli na inne rzeczy dla Fuksa to już chyba wprost do Agnes, prawda?

Posted

mmd napisał(a):

A jeśli na inne rzeczy dla Fuksa to już chyba wprost do Agnes, prawda?

ale: jakie inne rzeczy do Agnes? za weta zwrot byl, to dt darmowe, wiec w drodze dedukcji tylko te szelki mi pozostaja, ale agnes pisala,ze za szelki nie chce. to ja juz zglupialam.

Posted

Poker napisał(a):
Wygląda tak na ok.35 cm w kłębie, ale przy wadze 15 kg to taki mały napakowany atleta

w kłębie 40 cm, jest napakowany, szelek mu nie mogłam dobrać przez tą rozbudowaną klatę:)

Posted

kora78 napisał(a):
ale: jakie inne rzeczy do Agnes? za weta zwrot byl, to dt darmowe, wiec w drodze dedukcji tylko te szelki mi pozostaja, ale agnes pisala,ze za szelki nie chce. to ja juz zglupialam.

pisałam,że nie chcę zwrotu od osób stale udzielających się na wątku, ewentualnie jesli ktoś z deklarujących się będzie chciał coś dołożyć za te szelki to ok, ale jak na razie to te 10 zł przeznaczcie na ogłoszenie, czyli do mmd kasa ma iść
z mojego bazarku zobaczymy ile wyjdzie i wtedy wspólnie postanowimy na co ta kasa ma pójść

Posted

kora78 napisał(a):

Agnes, przysyłając mi rzeczy na bazarek napisała, że na ogłoszenia i na extra wydatki. Nie wiem na co, może wyróżnienie allegro - tego ja nie zrobię...
Do mnie idzie tylko na ogłoszenia, tzn. wyróżnienie gumtree i jakies pakiety (zazwyczaj po 10 zł).

Posted

kora78 napisał(a):
dobrze :) fajnie :)

robilam teraz gumtre innemu psu, no i fuks jest tam 3 razy wystawiony :) na jednym, na str 5 ma faktycznie z 50 obejrzen, ale na drugim ma 209 :D

Nie ciesz się ;)
To drugie to dawne Batmana, Fuks startował wczoraj z poziomu 190, więc wejść ma 19. Ale jak na 1 dzień i dorosłego psa - może być :)

Posted

kizimizi napisał(a):
ok to co mam komu wyslac?

Wstrzymaj się :) Na bazarku przed chwilą poszła ogromna paka książek i już się uzbierało.
A wyróżnienie właśnie się skończyło, więc jak się rano podniosę, zaraz wyróżnię od nowa, na noc nie ma co...