Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Wstrzymaj się :) Na bazarku przed chwilą poszła ogromna paka książek i już się uzbierało.
A wyróżnienie właśnie się skończyło, więc jak się rano podniosę, zaraz wyróżnię od nowa, na noc nie ma co...

dawaj link, podrzuce

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyróżnione na 31 dni czyli do 17 października godz. 11

Rachunek:

Dziękujemy bardzo za wybranie Gumtree! Poniżej znajdują się szczegóły ostatniego zamówienia.

Podsumowanie zamówienia Informacje o płatności:
Numer referencyjny : PL170000164657
Złożono zamówienie: 16/09/2011
Adres e-mail: [email protected]
Forma płatności: MasterCard
Zamówienie łączne: Zł 50,00 (Zawarto 21% podatku VAT : Zł 8,68)

Informacje handlowe:
Marktplaats B.V.
Wibautstraat 224
1097 DN Amsterdam
The Netherlands
VAT ID: 803.603.307.B.01
Szczegóły zamówienia

Przedmiot Informacje o ogłoszeniu Koszt Ogłoszenie wyróżnione #312464374: Najsmutniejszy pies ... Zł 50,00 Łącznie: Zł 50,00 Zawarto 21% podatku VAT : Zł 8,68

To jest zapis elektroniczny złożonego zamówienia. Wydrukuj tę stronę i zachowaj ją. drukuj zamknij

Posted

[quote name='kora78']nie kupuj agnes. smycz wczoraj wyslana. do piątku powinnaś miec.

przed chwilą buł listonosz, smyczy dalej nie ma:( a skąd wysłana, z Wałbrzycha?
Biedronka ma teraz taką akcję: "Nasze futrzaki ", m.in. można kupić smycz automatyczną, pokazana na 3 stronie gazetki :
http://gazetka.biedronka.pl/g11,nasze_futrzaki_i_inne_zwierzaki.html
poczekam do poniedziałku, może coś jeszcze pójdzie z mojego bazarku i jak dalej smyczy nie dostanę to kupię tą podlinkowaną

Posted

oszalaalas, za 30zl. na bazarkach chodza po 5-10zl. czekaj naprawde jeszcze. skoro wyslana to teraz trzeba czekac. pare dni Fuksa nie zbawi. wyslaan z wroclawia. bo zostaniecie z dwiema i szkoda kasy przeciez na zbytki.

:)

Posted

Agnes,napisz jak się Fuksik zachowuje,czy lubi się bawić,czy lubi głaskanie,czy ma apetyt.Zapytam nieśmiało,czy mogłabym w przyszłym tygodniu odwiedzić chłopaka?

Posted

kizimizi napisał(a):
zeby sie to przelozylo na adopcje tylko!

Oj, tak :)
Do dziś prawie 200 wejść.
Tak sobie myślę, że jeśli przez miesiąc nic nie wskóramy na dolnośląskim - może go poogłaszać gdzieś dalej w Polsce.... Tylko nie wiem, co z transportem, to taka "krańcowa" lokalizacja, wszędzie daleko.

Szukałam dziś bazarku z ogłoszeniami i nie znalazłam na razie, ale będzie trzeba niedługo wyszperać.

Posted

azalia napisał(a):
Agnes,napisz jak się Fuksik zachowuje,czy lubi się bawić,czy lubi głaskanie,czy ma apetyt.Zapytam nieśmiało,czy mogłabym w przyszłym tygodniu odwiedzić chłopaka?

co ja będę się rozpisywać:) zapraszam w odwiedziny do nas i Fuksa, w tym tygodniu mój TŻ ma nocki więc daj znać wcześniej SMS lub PW, kiedy Ci pasuje podjechać do nas, ja generalnie popołudniami jestem w domu,oprócz wtorku (jutro) bo mam zebranie u córki w szkole

Posted

agnes, odpowiedz prosze na zadane pytania: ile ma fuks w klebie, jak do malych psow- jak ogolnie do suczek i jak do psow, czy do wszystkich sie rzuca?
jak reaguje na obcych ludzi na spacerach, czy sie lasi i daje glaskac?
jak z komendami? jakie juz zna?

no i w ogole, jaki on jest? co porbania dzis? bo malo piszesz o nim, mi brakuje info konkretnych.
napisz na przyklad, co robiliscie wczoraj, ok? moglabys?

taki mi sie fuks obcy wydaje i nieznany. jak sie zastanowie to w sumie niewiele o nim wiem, z takich szczegolow z zycia wzietych. ze np wczoraj ukradl dziecku chleb ze stolu, albo pogryzl jej misia, a na spacerze obszczekal goldena, a potem przyszla babcia i fuks jej wlazil na kolana. takie cos, o. :eviltong:

Posted

kora78 napisał(a):
nie zamawiaj. wezmy u CatAngel. trzeba jej pm wyslac, bo ona z miau.pl jest bardziej. robi za 15zl 130 ogloszen.
45 za 10zl to zdzierstwo.

Już zapłaciłam.
U Cat Angel możemy zamówić też, na trochę później.

Posted

kora78 napisał(a):
nie zamawiaj. wezmy u CatAngel. trzeba jej pm wyslac, bo ona z miau.pl jest bardziej. robi za 15zl 130 ogloszen.
45 za 10zl to zdzierstwo.

moze sie mirek z watku wyzej zalapie ...

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
mmd, przelalam 10zł na ogloszenia. Przepraszam, ze dopiero dzisiaj ale czas przecieka mi miedzy palcami :(

Nic nie szkodzi, tym bardziej, że miałam bardzo udany weekend bazarkowo :)
Na koncie Fuksa u mnie teraz jest:
fiorsteinbock - 10
z bazarku (do dziś) - 58

na gumtree wydałam 50
na pakiet ogłoszeń 10

Jestem 8 na plusie :)

Posted

majowa napisał(a):
a na mnie ciotka nie krzyczysz ze nie dokładam obiecanej dychy
ja mam ostatnio galopujaca skleroze i odklejenie od rzeczywistosci pourlopowe

Nie krzyczę, bo na nikogo nie krzyczę :) No i Ty zawsze pierwsza do kupowania na bazarkach u mnie, to grzechem byłoby krzyczeć :)