KasiaKia Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 (edited) Poznajecie? ;) I na kolankach... Wkrótce kolejne zdjęcia :) Edited May 19, 2012 by KasiaKia Quote
Gosiapk Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='KasiaKia'] (...) Wkrótce kolejne zdjęcia :)[/QUOTE] To groźba czy obietnica ? ;) Kochany Pomponio, wyładniał :) Quote
AgaG Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Gosiapk'] ;) Kochany Pomponio, wyładniał :)[/QUOTE] A tak, o ile w ogóle to możliwe w przypadku absolutnego cudu piękności pieski zwykle ładnieją od częstego głaskania i tulenia, no i wkładania pyszności do pyszczków :loveu: Quote
Tola Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Gosiapk']To groźba czy obietnica ? ;) Kochany Pomponio, wyładniał :)[/QUOTE] Słuzy mu miłość i poczucie bezpieczeństwa:) Quote
AgaG Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Asia_M napisał(a):Co słychać u Wspaniałej Rodzinki? :) na szczęście wszystko dobrze :) pieski zdrowe i zadowolone, żarłoczne i bardzo przytulne. Wdrapują się na kolana, szturmują łóżko, wciąż im mało głaskania. :p Pomponik jak zawsze słodki, tak bardzo nam ufa, że można go znosić ze schodów trzymając na jednej ręce jak kotka i ani nie drgnie, zastyga bez ruchu mrużąc oczka:loveu:. Wygląda wtedy jak milion dolarów i wzbudza powszechny zachwyt sąsiadów. , a pomysleć że kiedyś drapał tak strasznie i był przerażony. Karla natomiast daje popis zdolności wokalnych, gdy zobaczy jakiegoś psa na spacerze. W duecie z Zahirem, z którym najczęściej chodzi na spacery, chyba uchodzi za bardzo groźną:cool3: Pomidorcia najbardziej jest stateczna jak to u starszych dystyngowanych pań, ale i jej się zdarzyło pogonić ostatnio sporego psa na spacerze. Quote
Asia_M Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 AgaG napisał(a):na szczęście wszystko dobrze :) pieski zdrowe i zadowolone, żarłoczne i bardzo przytulne. Wdrapują się na kolana, szturmują łóżko, wciąż im mało głaskania. :p Pomponik jak zawsze słodki, tak bardzo nam ufa, że można go znosić ze schodów trzymając na jednej ręce jak kotka i ani nie drgnie, zastyga bez ruchu mrużąc oczka:loveu:. Wygląda wtedy jak milion dolarów i wzbudza powszechny zachwyt sąsiadów. , a pomysleć że kiedyś drapał tak strasznie i był przerażony. Karla natomiast daje popis zdolności wokalnych, gdy zobaczy jakiegoś psa na spacerze. W duecie z Zahirem, z którym najczęściej chodzi na spacery, chyba uchodzi za bardzo groźną:cool3: Pomidorcia najbardziej jest stateczna jak to u starszych dystyngowanych pań, ale i jej się zdarzyło pogonić ostatnio sporego psa na spacerze. Cudnie! :D Quote
wellington Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Pomidorcia , narazie na pol etatu, asystująca pańciowi w pracy : Edited August 2, 2014 by wellington Quote
wellington Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Jeszcze jedna fotka asystentki szefa : [FONT=arial]Pompon[/FONT] [FONT=arial]chłodzący się na płytkach w salonie : [/FONT] Quote
AgaG Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Pomidorcia to przylepa i słodycz :) a Pompon jak zwykle niezwykły i śliczny. Teraz, gdy są upały, lubi spać na płytkach dla ochłody :) Quote
wellington Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 foty sępiących o kanapki swojego pańcia ... Quote
ala123 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 wellington foty sępiących o kanapki swojego pańcia ... Skąd ja to znam,zaraz,zaraz...?;):evil_lol: Quote
wellington Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Cztery wyglodniale sepy - po kolei : Pompon Pomidorcia Zahir Karla :) Quote
AgaG Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Kochany Pomponio bardzo tęsknił za mną, gdy byłam w szpitalu i mąż do psów jeżdził kilka razy dziennie, a one biedactwa patrzyły pytająco, gdzie pańcia. Tylko wróciłam z córeczką i już musiałam wetkę do domu wzywać, by zająć się zaległościami psimi.:) ostatnio złapały kleszcze, poza tym Pomponio cierpi bardziej niż zwykle na świąd skóry i krążenie w kółko. Więc od dziś czekają go kąpiele w krochmalu, kuracja wapnem i hydroksyzyną. Mam nadzieje, że mój Ukochany Książę poczuje ulgę. Pieski ciekawie patrzą na maleńką Zuzię. Najbardziej zazdrosna jest Pomidorcia i nawet prosiłam wetkę o zbadanie, czy nie ma depresji. Ale mijają jej stopniowo fochy na pańcię i znów robi się słodka. Ale pod jednym względem wszystkie cztery psy zachowują się podobnie: choć kochają Pańcia, pędzą do domu szybko ze spaceru do mnie. Zwłaszcza Karlita nie chce mnie zostawić, pewno się boi, że znów jej zniknę na parę dni. Quote
Gosiapk Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 No to czekamy na zdjęcia Zuzi i Pomidorci oraz reszty ferajny :) Quote
handzia Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Aga, gratuluję Zuzi :) Córeczka to prawdziwy skarb dla mamy :) Wiem coś o tym, mam jedną, co prawda 15-letnią, ale im jest starsza tym bardziej się o tym przekonuję :) Pozdrawiam :) PS. pokaż nam tu córcię kiedyś :) Quote
AgaG Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 (edited) handzia napisał(a):Aga, gratuluję Zuzi :) Córeczka to prawdziwy skarb dla mamy :) Wiem coś o tym, mam jedną, co prawda 15-letnią, ale im jest starsza tym bardziej się o tym przekonuję :) Pozdrawiam :) PS. pokaż nam tu córcię kiedyś :) Dziękuję za gratulacje. :) Masz rację co do córeczek :) ja bardzo chciałam, by była to dziewczynka i mąż też. No i zgodnie z oczekiwaniami :) już ją pokazuję, ale potem na dogo będę bardzo okazjonalnie. Wysłałam Ci handziu parę zdjęć, gdy po trzech dniach od cesarki uciekamy za szpitala z naszym Skarbem:) a potem stoimy przed domem, no i jest jeszcze fotka słodkiej Zuzi:loveu: w łóżeczku oraz fotka mojej zazdrosnej Pomidorci, która leczy się z zazdrości o nowego członka rodziny leżąc na brzuchu Pańcia :) Edited July 23, 2012 by AgaG Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 AgaG napisał(a):Dziękuję za gratulacje. :) Masz rację co do córeczek :) ja bardzo chciałam, by była to dziewczynka i mąż też. No i zgodnie z oczekiwaniami :) już ją pokazuję, ale potem na dogo będę bardzo okazjonalnie. Wysłałam Ci handziu parę zdjęć, gdy po trzech dniach od cesarki uciekamy za szpitala z naszym Skarbem:) a potem stoimy przed domem, no i jest jeszcze fotka słodkiej Zuzi:loveu: w łóżeczku oraz fotka mojej zazdrosnej Pomidorci, która leczy się z zazdrości o nowego członka rodziny leżąc na brzuchu Pańcia :) Aga przyłączam sie do gratulacji i również proszę o zdjęcia Zuzi ,pokaże Magdzie. Quote
wellington Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 (edited) Zuzia :loveu: Szczesliwi :) Edited August 3, 2014 by wellington Quote
AgaG Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Gosiapk napisał(a):Gratulacje :Rose: Dziękuję Gosiapk oraz Foksia i Dzekuś i wszystkim z dogo, którzy mi tu czy mailowo gratulowali narodzin Zuzi. jak pisałam, chciałam uciec z dogo, no ale czuję się w obowiązku poinformować, co u Pomponia. Pomponio wymaga nowego, intensywnego leczenia i to od dziś. Wczoraj był całkowicie otumaniały, ale w sensie pobudzenia i krązenia w kółko w lewo. Robił to biegiem, np. wokół jednej nogi od krzesła, niezmiennie w lewo się kręcąc. Nie było wyjścia i by nie padł z wycieńczenia musiałam go na chwilę trzymać na smyczy. Jego zachowanie wygląda jak po ataku padaczkowym, jest czasem mniej kontaktowy i szczeka bez powodu, jednak padaczka nigdy nie została stwierdzona. Leki, które otrzymuje ostatnio, (w tym na uspokojenie) nie skutkują na opanowanie kręcenia się i pobudzenia. Dziś będzie go badać moja wetka. Telefonicznie mi już wyjaśniła, że w przypadku zmian neurologicznych i takich objawów musi otrzymywać sterydy i będzie jeszcze wiecej sikał. No ale akurat tu i tak jest rekordzistą:lol: 20 pieluch w tą czy w tamtą stronę nie czyni mi różnicy.. dziś musieliśmy na godzinę wyjść w z domu na ściąganie szwów i gdy wróciłam przedpokój tonął w biegunce Pompona.. :pMąż niósł Zuzię prawie nad głową robiąc slalom pomiędzy rozdeptaną kupą :hmmm na pewno nie będę miała kłopotów z powrotem do wagi przedciążowej :) raczej mam co robić. Trzymajcie kciuki za kurację Pompona. Moja wetka jest znakomita, na pewno coś wymyśli. Quote
Recommended Posts