Luna007 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 oj to super, że udało Ci się znaleźdź dla niego jakiś kącik. szkoda, że tylko na tydzień.....ale czasem cuda się zdarzają i przez tydzień jakiś ds fajny może się znajdzie :) Quote
Agata69 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Agata69 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Agata69 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Proszę o pomoc w szukaniu jej domu. Quote
gorki330 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zdjecia piękne jak zawsze , kotka jest boska , podnszę mulutką . Quote
Guest Ryniu123 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zdjęcia śliczne, i kotka fajna :) Rozesłałem wisi i czekam na odzew Quote
BasiaD Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 O rany zupełnie jak moja Sonia za TM...Podnoszę..Najsłodsza Kicia na świecie..Do domku hop!! Quote
Agata69 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 ogłoszeń zgłosiły się dwa domy, jeszcze nie sprawdzone. W sobotę kicia będzie miała zdjete szwy po sterylce. Potem zdecydujemy. Quote
Isabel Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Oby któryś z tych domków okazał się tym właściwym! Quote
Agata69 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Justyna Klimek napisał(a):I co tam z kicią? Kicia jest bardzo wystraszona, nie boi się ludzi, ale daaaleko jej do wesołości. Nie bawi się, nie skacze, cicho przemieszcza się za człowiekiem. Lubi siedzić w kuwecie. Jest bardzo wychudzona, na szczęscie ma apetyt i mamy nadzieje, ze sie wypichli. Jutro jade na pierwsza wizyte przedadopcyjną. Nie robie sobie wielkich nadzieji bo ludzie (młodzi0 maja się wyprowadzić na swoje, ale jeszcze nie wiadomo kiedy. na razie kątem mieszkaja u mamy. drugi dom to dom z dziećmi. musze poznać te dzieci żeby cokolwiek powiedzieć. To dom na wsi, więc tez jestem pełna dystansu ( wsi polskiej ńic nie ujmując). Kicia musi trafić do domu pełnego miłosci dla zwierzat, zrozumienia i spokoju. jak masz taki dom to przywioze ci kicię. I przywiozę 2 wina. :-) Quote
BasiaD Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 rany na 1 rzut oka żaden z tych domków nie jest tym właściwym..A Kicia zdystansowana, po tym co przeszłą nic dziwnego..Szkoda że nie może trafić do mnie..Podnoszę... Quote
Isabel Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kotka po przejściach nie może iść do domu, w którym miałaby być pierwszym kotem. To musi być dom doświadczony, ludzie kochający koty, cierpliwi i wyrozumiali. Inaczej kotka "nie spełni oczekiwań", a powrotu z adopcji za wszelką cenę należy zwierzątku zaoszczędzić. Quote
BasiaD Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ona ma takie mądre oczyska ta Kicia..Śliczna jest..Należy się jej najlepszy kocolubny domek na świecie.. Podnoszę Kociastą niech się jej przytrafi... Quote
Agata69 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Tez bym chciała dla niej domu wyjatkowego. I tez mam wrazenie ze to jeszcze nie to... a Kicia zaczyna się bawić z domowa kotką dt. Tylko na kocura zsczeka i nie pozwala mu do siebie dojść. Je za trzech. Bedzie dobrze, tylko zeby ten dom się znalazł. Quote
BasiaD Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Wiesz u mnie od roku jest 4-letnia Kicia na DS ..I też straszy kocura..A on 2 razy większy od niej..Ganiaja się że ho ho.. TRudno socjalizować dorosłe koty, ale nie jest źle..Chętnie bym wzięła tę Burasinkę, ale niestety, dwójka to max na ile mogę sobie pozwolić...Podnoszę Kicię...TAk mi przypomina moją Sońkę... Quote
Agata69 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Szwy zdjete. Kicia ma się dobrze, powoli otwiera się na świat. Dobrze jej u Izy, niestety musi opuścić dt w srode. Mam awaryjne dt, ale takie zmiany to nic dobrego. Jeden dom nie odpowiada, chyba się rozmyślił. Dzisiaj wizyta w drugim domu. Z ogłoszeń cisza. Quote
Agata69 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Własnie posypał mi się dt.. Nie wiem co ja mam zrobić w tej sytuacji... Quote
Isabel Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Może ten drugi dom okaże się odpowiedni - oby, oby :modla: Quote
BasiaD Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Podnoszę Niunię..Najlepej żeby została ta gdzie jest..Ona i tak już wiele przeszłą, teraz pwinna w swoim domku dochodzić do siebie..Jest śliczna..A te zielone ślipka mnie prześładują..Trzymam kciuki za Kociastą...ślicznotkę... Quote
Agata69 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 BasiaD napisał(a):Podnoszę Niunię..Najlepej żeby została ta gdzie jest..Ona i tak już wiele przeszłą, teraz pwinna w swoim domku dochodzić do siebie..Jest śliczna..A te zielone ślipka mnie prześładują..Trzymam kciuki za Kociastą...ślicznotkę... Nie ma szans, zeby Kotka została u Izy. Od czwartku mała nie ma dt. Quote
Isabel Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 A jak wizyta w tym drugim domu, o którym pisałaś? Quote
BasiaD Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Co u Niuni??? Bardzo się martwię o nią..Tak bym chciała żeby wreszcie znalazła się u siebie..Podnoszę do góry!!! Quote
Justyna Klimek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Dziewczyny, jeśli w najbliższy weekend wyłapiemy psy w Lubońku (wątek: http://www.dogomania.pl/threads/210665-24-sztuki-wysterylizowane-12-w-ds-7-w-dt-wszystko-w-1-5-miesi%C4%85ca.-To-nie-koniec!?p=17552837&posted=1#post17552837) obiecuję, że osobiście znajdę Jej dom i (prawdopodobnie) zabiorę w poniedziałek lub wtorek ze sobą. Potrzebuję, jednak, rąk do roboty, a nie tylko słów wsparcia i współczucia...! Quote
Recommended Posts