Agata69 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Iza zgodziłą się przedłużyć dt do niedzieli. Tymczasem w sparwie adopcji nic się nie dzieje. Prawdopodobnie wycofały się oba domy. Jestem na lodzie. Chętnie wziełabym ja do domu ale tze względu na Miodka to nie mozliwe. Ta Kicia zupełnie nie boi się psów, pozwala się wachac i lizać, zero agresji, zero strachu. Jeśli będzie wychodziła na zewnątrz, psy ja poźrą. Eh, do dupy to wszystko.... Quote
AlfaLS Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Dziewczyny, jeśli w najbliższy weekend wyłapiemy psy w Lubońku (wątek: http://www.dogomania.pl/threads/210665-24-sztuki-wysterylizowane-12-w-ds-7-w-dt-wszystko-w-1-5-miesi%C4%85ca.-To-nie-koniec!?p=17552837&posted=1#post17552837) obiecuję, że osobiście znajdę Jej dom i (prawdopodobnie) zabiorę w poniedziałek lub wtorek ze sobą. Potrzebuję, jednak, rąk do roboty, a nie tylko słów wsparcia i współczucia...! Na razie trzeba trzymać kciuki za to wyłapanie psów i później błagać DT o przetrzymanie kici jeszcze dzień lub dwa..... Chyba tylko tyle możemy........ Quote
Agata69 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='AlfaLS']Na razie trzeba trzymać kciuki za to wyłapanie psów i później błagać DT o przetrzymanie kici jeszcze dzień lub dwa..... Chyba tylko tyle możemy........[/QUOTE] Ale co to mi da? Ee, szkoda gadać. Quote
AlfaLS Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Agata69']Ale co to mi da? Ee, szkoda gadać.[/QUOTE] A co Ci da rozkładanie rąk??????? Masz konkretną ofertę pomocy, dziewczyna chce zabrać małą i pisze że znajdzie jej dom. Zabiera Ci cały kłopot z głowy. A Ty nie możesz poprosić DT o jeden czy dwa dni? To kto ma o to poprosić ? Przecież Ty masz z tym domem kontakt.... A kciuki też trzymać możesz bo jak tamte psiaki będą wyłapane to kicia Ci znika z oczu.......No chyba ze masz możliwość pomóc inaczej przy tym łapaniu... Quote
Agata69 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 A kotka nadal w dt( w międzyczasie zmieniła dt). Ładnie się otworzyła, odżyła, ale nadal na dom nie ma widoku. Quote
Agata69 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Kicia w końcu dostała imię: Basia. Nadal siedzi w dt, nikt nie dzwoni w jej sprawie. Quote
BasiaD Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 O rany moja imenniczka..I nikt nie chce takiej fajnej Kici??? Podnoszę.... Quote
Agata69 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='BasiaD']O rany moja imenniczka..I nikt nie chce takiej fajnej Kici??? Podnoszę....[/QUOTE] No nikt. Swoja drogą Basia ma się super u gorki. Tam jest jeszcze 7 innych kotów rezydentów, oraz, nasze nowe nabytki, kociaki sierotki karmione butelka. 5 sztuk snieżnobiałych maluchów. Jest wesoło. Basia jako jedyna nie boi sie kociat, lize im tyłki, bawi się z nimi. No i wyad im z miski, jedzenie to wielka miłość Basi. Quote
BasiaD Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ja niestety nie mogę miec więcej kotów..A Basia taka słodka....Podnosze.... Quote
Recommended Posts