Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj to super, że udało Ci się znaleźdź dla niego jakiś kącik. szkoda, że tylko na tydzień.....ale czasem cuda się zdarzają i przez tydzień jakiś ds fajny może się znajdzie :)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Ryniu123
Posted

Zdjęcia śliczne, i kotka fajna :) Rozesłałem wisi i czekam na odzew

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
I co tam z kicią?

Kicia jest bardzo wystraszona, nie boi się ludzi, ale daaaleko jej do wesołości. Nie bawi się, nie skacze, cicho przemieszcza się za człowiekiem. Lubi siedzić w kuwecie. Jest bardzo wychudzona, na szczęscie ma apetyt i mamy nadzieje, ze sie wypichli.
Jutro jade na pierwsza wizyte przedadopcyjną. Nie robie sobie wielkich nadzieji bo ludzie (młodzi0 maja się wyprowadzić na swoje, ale jeszcze nie wiadomo kiedy. na razie kątem mieszkaja u mamy.

drugi dom to dom z dziećmi. musze poznać te dzieci żeby cokolwiek powiedzieć. To dom na wsi, więc tez jestem pełna dystansu ( wsi polskiej ńic nie ujmując).
Kicia musi trafić do domu pełnego miłosci dla zwierzat, zrozumienia i spokoju. jak masz taki dom to przywioze ci kicię. I przywiozę 2 wina. :-)

Posted

rany na 1 rzut oka żaden z tych domków nie jest tym właściwym..A Kicia zdystansowana, po tym co przeszłą nic dziwnego..Szkoda że nie może trafić do mnie..Podnoszę...

Posted

Kotka po przejściach nie może iść do domu, w którym miałaby być pierwszym kotem. To musi być dom doświadczony, ludzie kochający koty, cierpliwi i wyrozumiali. Inaczej kotka "nie spełni oczekiwań", a powrotu z adopcji za wszelką cenę należy zwierzątku zaoszczędzić.

Posted

Tez bym chciała dla niej domu wyjatkowego. I tez mam wrazenie ze to jeszcze nie to...

a Kicia zaczyna się bawić z domowa kotką dt. Tylko na kocura zsczeka i nie pozwala mu do siebie dojść. Je za trzech. Bedzie dobrze, tylko zeby ten dom się znalazł.

Posted

Wiesz u mnie od roku jest 4-letnia Kicia na DS ..I też straszy kocura..A on 2 razy większy od niej..Ganiaja się że ho ho.. TRudno socjalizować dorosłe koty, ale nie jest źle..Chętnie bym wzięła tę Burasinkę, ale niestety, dwójka to max na ile mogę sobie pozwolić...Podnoszę Kicię...TAk mi przypomina moją Sońkę...

Posted

Szwy zdjete. Kicia ma się dobrze, powoli otwiera się na świat. Dobrze jej u Izy, niestety musi opuścić dt w srode. Mam awaryjne dt, ale takie zmiany to nic dobrego.

Jeden dom nie odpowiada, chyba się rozmyślił.
Dzisiaj wizyta w drugim domu.

Z ogłoszeń cisza.

Posted

Podnoszę Niunię..Najlepej żeby została ta gdzie jest..Ona i tak już wiele przeszłą, teraz pwinna w swoim domku dochodzić do siebie..Jest śliczna..A te zielone ślipka mnie prześładują..Trzymam kciuki za Kociastą...ślicznotkę...

Posted

BasiaD napisał(a):
Podnoszę Niunię..Najlepej żeby została ta gdzie jest..Ona i tak już wiele przeszłą, teraz pwinna w swoim domku dochodzić do siebie..Jest śliczna..A te zielone ślipka mnie prześładują..Trzymam kciuki za Kociastą...ślicznotkę...

Nie ma szans, zeby Kotka została u Izy. Od czwartku mała nie ma dt.

Posted

Dziewczyny, jeśli w najbliższy weekend wyłapiemy psy w Lubońku (wątek: http://www.dogomania.pl/threads/210665-24-sztuki-wysterylizowane-12-w-ds-7-w-dt-wszystko-w-1-5-miesi%C4%85ca.-To-nie-koniec!?p=17552837&posted=1#post17552837) obiecuję, że osobiście znajdę Jej dom i (prawdopodobnie) zabiorę w poniedziałek lub wtorek ze sobą. Potrzebuję, jednak, rąk do roboty, a nie tylko słów wsparcia i współczucia...!