g_o_n_i_a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witaj Justyś! Piękne wiosenne foteczki :multi: :multi: Najlepsze zyczonka, pieknego slonka, smutkow malych jak biedronka, szczescia wielkiego jak smok, smaczenego jajuszka, mokrego dynguska i prezentow bez liku. Wesołych Świąt Życzy Gonia z Azulką :p Aha... Super komplecik! :loveu: Quote
Bewarka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Marzenka18']Wesołych świąt z całego serca życzę :buzi: Dziękujemy! :multi: A tą karteczke to ty zrobiłaś? :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']Witaj Justyś! Piękne wiosenne foteczki :multi: :multi: Najlepsze zyczonka, pieknego slonka, smutkow malych jak biedronka, szczescia wielkiego jak smok, smaczenego jajuszka, mokrego dynguska i prezentow bez liku. Wesołych Świąt Życzy Gonia z Azulką :p Aha... Super komplecik! :loveu: Oh...dziękujemy Gosiu :loveu: jakie piękne życzonka...:p [quote name='Samturia']heeej! ale macie super zdjencia ;) ;)No super...fensx :multi::lol: Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [SIZE=5]Justynko, WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ojej...jaki super wierszyk...:evil_lol: ja też muszę się zwijać z tymi życzeniami...;-) EDIT:Zrobiłam karteczke...a właściwie tylko zamazałam w PS napis i napisałam swój...:lol: PS:Z mojego lenistwa nie będe tego dawać w każdej galerii...;) Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:-), wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Pozdrawiam Sylwia&Urwis Quote
DiDDlina85 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WESOŁYCH ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĄ DIDDI I NERUŚ:p Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dzięki wam dziewczyny!!! :multi: i nawzajem...:smile: EDIT:Ło żesz ty!!! Galeria mi spada...:roll: dam może foty...bardzo fajne FOTY! Daj mi zabawke...no daj :cool3: chce zabawke!...mmmm...:p Mówie poraz ostatni.... Obraziłam się..... Quote
*Monia* Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Super Nikusia :loveu: . Świetnie prosi o zabawkę. A tu gdzie się oblizuje to nie było przypadkiem coś do jedzonka, bo wygląda jakby głodna była ;) ? Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 nie...to byla moja stara lalka...:lol: była zawodowym pozorantem...:evil_lol: Quote
*Monia* Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Biedna lalka :evil_lol: . No to Niki ćwiczy na PO :cool3: . Dobrze jej idzie ;) . Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 no...:D sama nią ucze...:p jak mi się lalka zepsuje to zaczne ćwiczyć na bracie...:evil_lol: Quote
*Monia* Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :lol: . No tak. Od czego są bracia.. Zawsze do czegoś się przydadzą ;) . Quote
gogunia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wszystkiego najlepszego justys z okazji świąt wielkanocnych:multi: :multi: :multi: Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='*Monia*']:lol: . No tak. Od czego są bracia.. Zawsze do czegoś się przydadzą ;) .A jak...:evil_lol: [quote name='gogunia']Wszystkiego najlepszego justys z okazji świąt wielkanocnych:multi: :multi: :multi:Ojej :oops: dziękujemy...:multi: Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzień dobry Justynko i Niki !!!!!!!:multi::loveu: Śliczne foteczki Nikusi !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=6]WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!! Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dziękujemy Marzenko!!!:multi: A mnie nogi okropnie bolą, bo musiałam się wysiedzieć i wystać 2,5 godz...a mój tata 3 godz...:roll: Uwaga, uwaga! Wreszcie (już po raz drugi) założyłam własne forum :D Zapraszam www.psiparadogs.fora.pl <- Quote
Bewarka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dzięki Matinko...:) i za życzenia, i za to odwiedzenie forum...:D Wesołego Alleluja...(ide sprzątać...:roll:) A to jajo od Samci!!! :D :D :D Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Niechaj Święta Wielkiej Nocy będą pełne Boskiej mocy, aby zdrówko dopisało i jajeczko smakowało. Quote
Bewarka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 oh dzięki...:D bardzo fajne życzenia...;) PS:Wchodzcie na moje forum i sie logujcie!!! :placz: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 WQesołych Świąt Justyś :buzi: ja też miałam założyć kiedyś forum, ale stwierdziłam, że nie dam rady go utrzymać ;/ a poza tym jakoś tematu nie miałam :( Quote
Recommended Posts