marzenna79 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 z fleszem...:cool3: [SIZE=4]Co tam Nikusia wywąchała w trawce ??? :cool3: Piękne zdjęcie.:loveu::loveu: Pozdrawiam Justynko.:multi: Dobranoc. *******:sleep: Quote
Bewarka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='DiDDlina85'] niezła doopka:):evil_lol:Hehe...nie podrywaj ty mi psa...:evil_lol: [quote name='gogunia']Cześć Ładna Niki:loveu: fotki też ;) Dzięki....:multi: [quote name='Kamcia_14']Gdzie ty się patrzysz :mad: :evil_lol: .W największy punkt na Nice...:eviltong: [quote name='marzenna79'] z fleszem...:cool3: [SIZE=4]Co tam Nikusia wywąchała w trawce ??? :cool3: Piękne zdjęcie.:loveu::loveu: Pozdrawiam Justynko.:multi: Dobranoc. *******:sleep: Oh dziękujemy, dziękujemyyyyy......:multi: :p :multi: Quote
Bewarka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 nie tylko doopke, nie tylko doopke :evil_lol: ale akurat ona jest w jej skromnym ciałku największa...:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Alez nie ma za co... Edyta zawsze prawde powie:D Quote
Bewarka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 no i jeszcze powiedziała, że to prawda :Rose: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :diabloti: no to dawaj jesczze jakies foty tej sex bomby :D Quote
Bewarka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 chwila....bo musze zobaczyć czy mam jakieś...a jakby co to dorobić...:) Quote
Bewarka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Haha! Mam! Ale troche rozmazane...:lol: pyscek...:) Nikusia na fotelu...:p ...w tle moja kurtka...:lol: zdjęcie bez flesza...:D Quote
basia bonnie Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 zupelnie jak mój pies! Dziś, to ciągle chciała lizać rany... ale już ma skarpetkę :evil_lol: Quote
Bewarka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 dzięki Basia...ja już spadam, ale najpierw...:D znalazłam sobowtóra Niki... ...i... Quote
Sylwia&westie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień dobry !! :) Fajne foteczki z poprzedniej strony :loveu: Quote
Bewarka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Sylwia&westie napisał(a):Dzień dobry !! :) Fajne foteczki z poprzedniej strony :loveu: hehe...dzięki...:) Dzieńdoberek! PS:Potem wam opowiem taką smutną historie o owczarku szkockim...:( Quote
Marzenuś Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 hej hej, witamy się. Pozdrawiamy serdecznie :buzi: Quote
Bewarka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 A teraz opowiem wam o tym owczarku szkockim, bo nigdy się do tego nie zabiore...:roll: otóż... Pewien pan miał córe, która bardzo chciała psa...kupił więc jej owczarka szkockiego (była wtedy na nie moda, bo wiadomo-Lessie :cool3:) ale ta dziewczynka podrosła i od razu piesek się znudził...więc ten pan musiał wyprowadzać codziennie rano, wieczorem i po południu swojego piesa. Olek (bo tak miał na imie ten collie) był bardzo pięknym psem (nie wiem dokładnie czy miał rodowód czy nie...) i zawsze zostawał wyprowadzany o tej samej godzinie i przechodził koło naszego domu...bo naprzeciwko nas jest skarpa a za nią las...no i wczoraj wieczorem (około 20:00) mama zrzucała ze skarpy kije, patyki itp. i wtedy szedł ten pan...ale bez psa...:roll: Moja mama się zapytała: "A gdzie pies?" a on? On w płacz....i zaczął opowiadać, że od 12-tu lat wychodził z nim codziennie o tej samej godzinie, a teraz jego pies zdechł...zrobił mu się kamień na tylnej łapie, ale prawde mówiąc to i tak wszystko dlatego, że serce nie wytrzymało i wysiadło....:-( no i ten pan (z przyzwyczajenia) wyszedł sam na spacer ze smyczą...bo nie miał z kim...:shake: pytałam się mamy (bo wiadomo-ona mi to wczoraj opowiedziała) dlaczego sobie nie kupi, albo nie przygarnie innego psa, a ona odpowiedziała tylko "nie wiem" :razz: aha...i ten Olek zdechł podobno tuż przed świętami...:-( :cool1: Quote
basia bonnie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 jejku...:placz: to bardzo przykre...:-( Biedny Olek... Quote
marzenna79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Śliczna mordeczka Nikusi...:loveu::loveu: A tu co to za fotelowa dama ??????? :cool3: :loveu: Pozdrawiamy Was serdecznie.:multi::multi: A Nikusię miziamy za uszkiem.:loveu::loveu: Tak mi przykro, ze Olka już nie ma... Quote
Bewarka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='ß@$!@']jejku...:placz: to bardzo przykre...:-( Biedny Olek...Biedny, biedny :-( [quote name='marzenna79']Śliczna mordeczka Nikusi...:loveu::loveu: A tu co to za fotelowa dama ??????? :cool3: :loveu: Pozdrawiamy Was serdecznie.:multi::multi: A Nikusię miziamy za uszkiem.:loveu::loveu: Tak mi przykro, ze Olka już nie ma... Dziękujemy i...... :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ojej... [*] co do tego ze ten pan poszedl sam na spacer jest całkiem wytłumaczalne... przyzwyczajenia wchodza tak w krew ze sie nie odzwyczaić od czegoś. Jak mój dziaduś umarł, to ja pozniej siedzialam w pokoju sama i goladałam wiadomości bo zawsze z nim oglądałam.... chociaz ich nie znosze Quote
Marzenuś Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Biedny Olek Biegaj zdrów i radosny za Tęczowym Mostem... Quote
gogunia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj Justys;), śliczne zdjęcia:loveu: :loveu: To dla Olka [*] :-(. Quote
Bewarka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ojej... co do tego ze ten pan poszedl sam na spacer jest całkiem wytłumaczalne... przyzwyczajenia wchodza tak w krew ze sie nie odzwyczaić od czegoś. Jak mój dziaduś umarł, to ja pozniej siedzialam w pokoju sama i goladałam wiadomości bo zawsze z nim oglądałam.... chociaz ich nie znosze No ja też rozumiem...po mojej babci (ona na szczęście jeszcze żyje....tylko już do nas nie przyjezdza z powodów zdrowotnych) nauczyłam się oglądać W-11....teraz jest to dla mnie super...;) Dla Olka [quote name='Marzenka18']Biedny Olek Biegaj zdrów i radosny za Tęczowym Mostem... Oh tak....:-( on był taki piękny.... [quote name='gogunia']Witaj Justys;), śliczne zdjęcia:loveu: :loveu: To dla Olka :-(.Cześć i dzięki...:cool1: Olek na pewno się odwdzięczy.... Quote
Recommended Posts