Bewarka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 A...bo mi się spać chciało :diabloti: cześć!!! Siedze na kompie teraz, bo potem mamy sobie z koleżanką i Niką mały jogging zrobić...:eviltong: Quote
Mi. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hej Justys:loveu:Co tam slychac?:cool3: super:loveu: Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 U mnie? Dobrze...:) dzięki...:D a u Ciebie jak leci? (już ci starczy tego latania :evil_lol:) Quote
Mi. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='justys95']U mnie? Dobrze...:) dzięki...:D a u Ciebie jak leci? (już ci starczy tego latania :evil_lol:) oj starczy starczy:lol: ... Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='*luthien*']oj starczy starczy:lol: ... hehe...:D a mnie właśnie brzuchol zaczął boleć...no super...:roll: Quote
Sylwia&westie Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ale słodziutko sobie śpi :loveu::loveu: Pozdrawiamy !! Quote
Paulina_mickey Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Yo co tam słychać? u nas tak slicznie na polku:loveu: prawdziwa wiosna za oknem:loveu: Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Sylwia&westie napisał(a):Ale słodziutko sobie śpi :loveu::loveu: Pozdrawiamy !! Hej!!! :D Dzięki...:loveu: :multi: Paulina_mickey napisał(a):Yo co tam słychać? u nas tak slicznie na polku:loveu: prawdziwa wiosna za oknem:loveu:U nas też ślicznie...:p baardzo gorąco...:cool1: a ja właśnie czekam na koleżanke, bo w poniedziałek omawiamy lekture a myśmy jeszcze nie przeczytały...:cool3: ale ja jestem mądra i mam ekranizacje tej książki...:) no i jak mi przyniesie to potem polecimy razem (z Niką oczywiście) na mały jogging...8) :D Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 No i mam te 3 foty które się wgrać nie chciały...:roll: Z Viki...dobermnką... Tu już Boryś sam.... I tu troche rozmazane.... Quote
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Napisał Kamcia_14 Ale piękny glitterek zrobiła Kinguś !!! :loveu: Dzień dobry Justynko i Niki ! :multi::loveu: Miłego popołudnia życzę kochane dziewczynki.:loveu: Dzięki za kciuki.:buzi::calus: No i mam te 3 foty które się wgrać nie chciały...:roll: Z Viki...dobermnką... A gdzie tu się schowała Nikusia ? :shake: Nie widzę jej.:shake:;) Pozdrawiamy i małą panienkę miziamy.:loveu: Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Dziękujemy Marzenko!!! :multi: (my tylko na chwilke) a Nikusia stała sobie koło mnie i się przypatrywała...potem dam jej foty (chyba jutro) :D Quote
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='justys95']Dziękujemy Marzenko!!! :multi: (my tylko na chwilke) a Nikusia stała sobie koło mnie i się przypatrywała...potem dam jej foty (chyba jutro) :D Oj, ta śliczna Nikusia...:loveu::loveu::loveu: Fotki nam dasz potem, tak ? :cool3: Zaraz teraz, czy zaraz potem ?:loveu:?:loveu:?:loveu:?:evil_lol: :eviltong: Zaczekamy cierpliwie na Nikusię i jej pańcię.:roll: Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='marzenna79']Oj, ta śliczna Nikusia...:loveu::loveu::loveu: Fotki nam dasz potem, tak ? :cool3: Zaraz teraz, czy zaraz potem ?:loveu:?:loveu:?:loveu:?:evil_lol: :eviltong: Zaczekamy cierpliwie na Nikusię i jej pańcię.:roll: Zaraz znaczy zaraz...:lol: [quote name='*luthien*']czesc:loveu: :loveu: :eviltong:Cześć Ładnie to tak mi język pokazywać? :diabloti: Quote
Mi. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 justys95 napisał(a):Zaraz znaczy zaraz...:lol: Cześć Ładnie to tak mi język pokazywać? :diabloti: :no-no-no: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :grab: Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 No...! Teraz już ok. :p A zaraz foty...tylko najpierw je musze na serwera puścić...:lol: EDIT:cosik mi sie psuje i nie chce mi się wgrać...na razie mam 1 fote...:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wyszła na tym zdjęciu jak taka paróweczka :) Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Wyszła na tym zdjęciu jak taka paróweczka :) no troszeczke...:lol: ale reszte zdjęć dam jutro...:D Quote
haska_12 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzisiaj będa zdjęcia Nikusi, prawda? :cool1: :diabloti: :cool1: Quote
Bewarka Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='DiDDlina85']Dzien doberek:)Heja banana! :multi: [quote name='haska_12']Dzisiaj będa zdjęcia Nikusi, prawda? :cool1: :diabloti: :cool1: Tak to prawda....:eviltong: ///oto ta reszta///6 fot, które nie chciały sie na serwer wrzucić :cool1: z fleszem...:cool3: I bez...:p I rozmazane...:razz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='DiDDlina85'] niezła doopka:):evil_lol: Gdzie ty się patrzysz :mad: :evil_lol: . Quote
Recommended Posts