Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No mam fotecki jakieś....tylko uprzedzam, że nie wyraźne...:)

jak ja lubie ten brąz....(:evil_lol:)

Zdjęcie mojego brata i Niki gdy bawili się owcą-jej ulubionym misiem :D

No i....Filmik mojego brata i Niki gdy bawili się owcą-jej ulubionym misiem :evil_lol:

PS:Filmik potem, bo mi wrzuta nie chodzi...:(

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justys95']No mam fotecki jakieś....tylko uprzedzam, że nie wyraźne...:)

jak ja lubie ten brąz....(:evil_lol:)

Zdjęcie mojego brata i Niki gdy bawili się owcą-jej ulubionym misiem :D

No i....Filmik mojego brata i Niki gdy bawili się owcą-jej ulubionym misiem :evil_lol:

PS:Filmik potem, bo mi wrzuta nie chodzi...:(
OOOOOO, foteczki...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mam oglądać poopę Nikusi ???:shake::shake::oops:
Czekam na filmik.;)

Posted

[quote name='ß@$!@']:loveu::loveu:super fotecki!! :loveu::wink:
To Nikulcowa taka mała jest? :crazyeye: ile ma w kłębie?? :crazyeye::pDzięki...a Nikusia nie jest znów taka mała...no może troche :lol: a w kłębie ma bodajże 30 cm. :cool3:

[quote name='Samturia']bo Niki to koonus jest taki :P
wsadź filmik na youtube P:)Zaraz zobacze czy tam się wrzuci... dzięki :p

[quote name='Patikujek_Zabrze']Ale fajna suśka:loveu:
A jak słodko śpi:loveu:Dzię-kuje :multi:

[quote name='marzenna79']OOOOOO, foteczki...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mam oglądać poopę Nikusi ???:shake::shake::oops:
Czekam na filmik.;)
Chwileczke, chwileczke...:lol:

[quote name='Madzia_19']Śliczna Nikusia :p Śpioch z niej ;)No....fenks :)

[quote name='Madzik13']Teraz to wiadomo dlaczego ona tak śpi :razz:

:lol:No popatrz...a ja nie zauważyłam tego....:angryy: oj Nikusia, Nikusia :diabloti:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
hehehhehheh spila nikusie aby byla grzeeczna no to jja cie do TOZU podam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zapraszam do mnie nowe focie
Ja? To ona to wypiła, nie ja...:eviltong: za chwile może odwiedzę twoją galerie...8)

kinga.l napisał(a):
Justys, jak zwykle dzieki za odwiedziny ! :) Fajne fotki , szkoda ze takie niewyrazne ;)
Nie ma za co, dzięki, no szkoda...;)

Samturia napisał(a):
kurde no żeby psa prądem traktować? :shake:
e...a skąd....:eviltong:

Posted

Samturia napisał(a):
justyna psa prądem tak traktuje, że za chwile Nika nam eksploduje.. :)
Sama zaraz explodujesz....:-x

marzenna79 napisał(a):
[SIZE=6]********Dobranoc********

[SIZE=6]Dobranoc*Dobranoc*Dobranoc

[SIZE=5]Justynko witaj i żegnaj nocką.Pa,pa.
Nikusię uściskaj mocno.:loveu::loveu:

Dziękujemy!!!

Posted

goldenka245 napisał(a):
dziwń dobry justynko :D Miłej niedzieli :D

Dziękujemy!!! :D a filmik jest chyba za ciężki, bo już wszędzie próbowałam...:( trudno....

Posted

Żem dziś była z Nikusią na spacerku i przyznam że było bardzo fajnie...:D było dużo piesków a Nika niewiarygodnie się mnie słuchała!!! :-o sama siem zdziwiłam...(dowiedziałam się również, że na osiedlu jest nie jeden, a dwa owczarki szkockie...:)) dziś cały czas sie mnie pilnowała a zawsze to normalnie uciekała jak najdalej do piesków...jestem z niej bardzo, bardzo zadowolona...:p moja Nikusia kochana...:loveu: a teraz sobie odpoczywa, bo sie wylatała...;) szkoda, że nie wzięłam smakołyków, bo bym ją fest nagrodziła...:p w ogóle dziś mój głuptasek był grzeczniutki...:p jest kochana...:multi: ani kupki w domu nie zrobiła, ani siku...supeer!!! I na polku jest cieplutko :sweetCyb: szkoda, że nie wzięłam aparatu...:roll: jakby nie licząc mojej kłótni rodzinnej (:cool1:) to dzień był bardzo fajny...:eggface:

PS:E...nie jest tak zle...myślałam, że się bardziej rozpisze...:diabloti:

Posted

Kłótnie rodzinne są normalką ;) . Dzień dzisiaj naprawdę piękny. My się chyba znowu na spacerek wybierzemy, tylko u nas nie ma się Hexa za bardzo z kim bawić bo psiaków raczej nikt nie wyprowadza na długie spacerki, a jak już wychodzą to na smyczy i tyle, bo każdy swoje podwórko ma :cool1: .

Posted

a u nas tylko pare rodzin na osiedlu (w tym my :p) mamy podwórko własne, a reszte widoczku to z jednej strony pola a z drugiej bloki więc można znalezdz parenaście podczas jednego (ale długiego) spacerku ludzi z piesami...ale rzadko widze na spacerze więcej psów niż 3-4 :cool1:

Posted

U mnie jak idzie ktoś z psem to bardzo często trzyma go baardzo krótko, nie daje powąchać innego a o zabawie mowy wogóle nie ma. Na szczęście są wyjątki, ale to rzadko się zdarza. Hexa ma tu ze 2 czy 3 psich kompanów do zabawy, ale spotkać się mogą bardzo rzadko bo każdy wychodzi o innych porach i w różne miejsca. A i Hexa ma swojego ukochanego towarzysza zabaw (miłość odwzajemniona ;) ). Jest to duży szwajcarski pies pasterski (chyba nic nie przekręciłam :razz: ) i zna go odkąd był małym (hmmm tak z 18kg) szczeniaczkiem :lol: . Ale widują się rzadko, bo tamten miał jakieś problemy ze zdrowiem.