goldenka245 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 justys95 napisał(a):No widzisz nią...taka jest niegrzeczna :diabloti: Ja?:crazyeye: W którym miejscu? Wypraszam sobie:mad: Quote
Bewarka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Ja?:crazyeye: W którym miejscu? Wypraszam sobie:mad: W jakim miejscu? Wszęęędzie...:diabloti: Ładnie to tak podsłuchiwać, hę? :mad: Quote
goldenka245 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='justys95']No widzisz nią...taka jest niegrzeczna :diabloti: [quote name='justys95']W jakim miejscu? Wszęęędzie...:diabloti: Ładnie to tak podsłuchiwać, hę? :mad: Powiem tylko: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ALE WY WREDNE MAuPY JESTEŚCIE!! :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Bewarka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 orangutany, małpo, orangutany!!! :eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
goldenka245 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='justys95']orangutany, małpo, orangutany!!! :eviltong: :evil_lol: :diabloti: KASZALOTY! :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Będziesz sie kłucić? :diabloti: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 justys95 napisał(a):Będziesz sie kłucić? :diabloti: :evil_lol: nie :D ja sie będe kłócić :diabloti: Quote
Bewarka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 no widzisz...a ja sie tylko kłuce...bo z kłóceniem no to mam problemy...:diabloti: Quote
marzenna79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzień doberek Justynko i śliczna Niki !!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi: Piękna, rozleniwiona Nikusia...:loveu::cool3: Nawet pieskom udziela się senność z powodu niżu atmosferycznego.:shake: Pozdrawiam.:multi::loveu: Quote
Bewarka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dzień dobry Marzenko...:multi: Nikusia tak zawsze ma...a po spacerku przede wszystkim...:cool3: teraz mi szaleje, bo jeszcze z nią na długi spacer nie wyszłam...tylko na krótki...:shake: Quote
Bewarka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dzięki Gosiu!!! :D :) A Nikusia teraz przeniosła się na moje biedne kolana...:lol: Quote
*Monia* Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jakie tam biedne te twoje kolana :evil_lol: . Ty się ciesz, że nie masz większego psiaka, bo wtedy to rzeczywiście byłyby biedne :evil_lol: . Quote
Bewarka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 No właściwie...ale ona (nie zaprzeczę, że) ma wielką pupę...:diabloti: :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='justys95']Dzień dobry Marzenko...:multi: Nikusia tak zawsze ma...a po spacerku przede wszystkim...:cool3: teraz mi szaleje, bo jeszcze z nią na długi spacer nie wyszłam...tylko na krótki...:shake: [SIZE=4]Hej Justynko! :multi::loveu: A o której godzinie chodzisz na dłuższy spacerek z Nikusią ??????? :cool3: [SIZE=4]Dobranoc Justynko !!!!!!! Quote
Bewarka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='marzenna79'] [SIZE=4]Hej Justynko! :multi::loveu: A o której godzinie chodzisz na dłuższy spacerek z Nikusią ??????? :cool3: [SIZE=4]Dobranoc Justynko !!!!!!! Hej! Wczoraj wyszłam ok. 4-5 ale i tak było za gorąco i po prostu padaliśmy...:) no i fajne te emotki "Justyna" :loveu: dzięki Marzenko....:) Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='marzenna79'] Dzień doberek Justynko i śliczna Niki !!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi: Piękna, rozleniwiona Nikusia...:loveu::cool3: Nawet pieskom udziela się senność z powodu niżu atmosferycznego.:shake: Pozdrawiam.:multi::loveu: aaa to teraz sie niz atmosferyczny nazywa...:loveu: Quote
marzenna79 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']aaa to teraz sie niz atmosferyczny nazywa...:loveu: Jak nie niż, to jak ??????? :cool3: Nie rozumiem...Przecież Niki śpi z powodu senności związanej z niżem...:roll: Quote
Bewarka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Matinka']Ale fajne fotencje ;)Dzięki!!! :multi: :multi: :multi: [quote name='MAREA SHAPIRO']aaa to teraz sie niz atmosferyczny nazywa...:loveu:no...niż atmosferyczny...tylko coś mi tu nie gra....my na wyżynach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='marzenna79']Jak nie niż, to jak ??????? :cool3: Nie rozumiem...Przecież Niki śpi z powodu senności związanej z niżem...:roll: No przed chwilką to się w słoneczku wygrzewała w ogrodzie...:loveu: :p :loveu: Quote
Bewarka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 A teraz coś dla wielbicieli cocker spanielków...poznany już wam wcześniej: Borysek :loveu: nasz sąsiad...:p za ogrodzeniem...;) PS:Za chwile dam jeszcze 3 ale mi się władować nie chcą... Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Co tam u was słychać kobitki :eviltong: ? Dawno tu nie byłam , przyznaje się bez bicia ! Ale mam do nadrabiania ! Jeszcze niedawno twoja galerie miała 1000 odpowiedzi :crazyeye: A teraz już prawie 2000 :multi: Pozdrowionka :loveu: :loveu: Quote
Bewarka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Co tam u was słychać kobitki :eviltong: ? Dawno tu nie byłam , przyznaje się bez bicia ! Ale mam do nadrabiania ! Jeszcze niedawno twoja galerie miała 1000 odpowiedzi :crazyeye: A teraz już prawie 2000 :multi: Pozdrowionka :loveu: :loveu:Hej!!! :multi: A ja nawet nie zauważyłam...:lol: [quote name='Paulina_mickey'] Ale słodkie zdjęcie:loveu:Cześć! Dzięki serdeczne!!! :multi: :p ;) Quote
Recommended Posts