Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnio tam zajrzałam i niby foro jest ;)
ale ja tak szczerze mówiąc nie widze sensu tworzenia nowych forów skoro jest już tykle na ten sam temat. Ale na twoje wchodzić od czasu do czasu będę ;)

Posted

hehe...dzięki :) jakaś ty dobroduszna :lol: ja czasem chciałam się do czegoś dokształcić z for i szukam i szukam i nie ma, a tego co nie potrzeba to jest dużo :D

Posted

[quote name='Aga K']aleś mi dogadała :cool3:no co...:oops: :lol: nie no żartuje...ale na moje forum możesz przyjść...:diabloti:

[quote name='marzenna79']Witaj Justynko ! :multi::loveu:
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!! :loveu::loveu:
Mizianko dla Nikusi ...:loveu::loveu:

Dziękujemy!!!A Nikusia już wymiziana :p

A tak poza tym to chyba musze ograniczyć kompa...bo możliwe, że będe musiała nosić okulary, bo wzrok mi się psuje...NIE!!!!

Posted

goldenka245 napisał(a):
Hej:loveu: Super proszące fotki:loveu: Jaki ty masz aparat?

Dzięki...:p Canon Power Shot (lub razem :evil_lol:) A530 :)

Posted

justys95 napisał(a):
No zabójcza, zabójcza...:cool3: no a twój aparatek też jest bowskiii....:)

A ja może we wrześniu na urodziny lustrzanke!:multi: Podsłuchałam wczoraj moich rodziców...:oops:

Posted

goldenka245 napisał(a):
A ja może we wrześniu na urodziny lustrzanke!:multi: Podsłuchałam wczoraj moich rodziców...:oops:

oj nie ładnie podsłuchiwać...BEDZIESZ MIEĆ APARAT!!!!!Będziesz mieć lustrzanke...(:evil_lol:)

Posted

justys95 napisał(a):
Poczekamy zobaczymy...może na dzień dziecka ci kupią...:evil_lol: no bardziej młodzieży...:)

hehe... wątpie ;P Dobra ja już ide, bo ja jeszcze w piżamie:evil_lol:
Buziak ;*

Posted

goldenka245 napisał(a):

Osz ty! Nie wolno tak :evil_lol: Przed tobą chyba nie ma tajemnic :eviltong:

Posted

haska_12 napisał(a):
Osz ty! Nie wolno tak :evil_lol: Przed tobą chyba nie ma tajemnic :eviltong:

No widzisz nią...taka jest niegrzeczna :diabloti:

Posted

Dobry wieczór! Widzę, że o podsłuchiwaniu rozmowa. Na mnie facet od karate mówił James Bond w spódniczce, bo zawsze coś za dużo usłyszałam (nawet nie specjalnie, ale niestety słuch miałam zbyt dobry :lol: ). Ale już wyrosłam ;) .

Posted

*Monia* napisał(a):
Dobry wieczór! Widzę, że o podsłuchiwaniu rozmowa. Na mnie facet od karate mówił James Bond w spódniczce, bo zawsze coś za dużo usłyszałam (nawet nie specjalnie, ale niestety słuch miałam zbyt dobry :lol: ). Ale już wyrosłam ;) .

James Bond........:evil_lol: pasuje do Ciebie...:eviltong: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
_ChiQuiTa_ napisał(a):
Czeeść :)
Widzę że Nika robi to co ja dzisiaj cały dzień :D:diabloti:
To jesteście podobne bo ona też to robi calutki boży dzień...:diabloti: :cool1: