Bewarka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Isia & Chester']gratulacje:multi: ! lekko spóźnione :eviltong: a co trzeba było na tym konkursie zrobić? spacerek i jakieś komendy czy coś ? :) śliczna Niczka :loveu:Dzięki :p Jak Cię wywołują to mówią twój numer, twoje imię i nazwisko, imię psa i coś o nim (czyli to co napisałaś - ja np. o jej ulubionej zabawce napisałam). Wchodzi się, trzeba przejść kółeczko i jeśli pies coś umie zademonstrować. Oklaski oczywiście i schodzimy. ;) Miałam gdzieś filmik, może znajdę, może dam...I to jest w amfiteatrze przy Miechowskim Domu Kultury, za rok przyjedźcie :) [quote name='goldenka245']Ja też tak trochę spóźnione, ale GRATULACJE!:multi::loveu: A to zdjecie śliczne:cool3:Dzięki Karolino :loveu: :] I fotki: Miłego oglądania :lol: Quote
Bewarka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 A to informacje ze strony Miechowskiego D. Kultury: Jurorzy konkursu: Magdalena Ozga, Martyna Nowak oraz Marcin Durman W kategorii kotów przyznali: I miejsce - “Rudek” II miejsce- “Dejzi” III miejsce - “Majka” IV miejsce - “Pikolo” V miejsce - “Migro” W kategorii psów: Psy małe: I miejsce - “Milka” II miejsce - “Czarli” III miejsce - “Miki” Psy średnie: I miejsce - “Scoobie” II miejsce - “Gizmo” III miejsce - “Nika” Psy duże: I miejsce - “Lessi” II miejsce - “Hanter” III miejsce - “Agli”, “Adi” oraz “Oskar” Klasa Champion: I miejsce - “Borys” II miejsce - “Stejsi” III miejsce - “Neo” Łącznie w konkursie wzięło udział 5 kotów oraz 27 psów. Wyróżnieni uczestnicy otrzymali dyplomy oraz nadrody rzeczowe ufundowane przez Sklep Zoologiczny Pana Konrada Dulewicza. Pozostali uczestnicy otrzymali nagrody pocieszenia ufundowane przez firmę “Royal Canin”. Quote
Avaloth Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 aha fajnie :) a ile Miechów jest km od Krakowa ? albo ile się jedzie samochodem np ? :eviltong: Quote
Bewarka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Acctiually']Hop siup na kanapę:loveu: Hi, hi :] [quote name='Kinia']Jak ona wskakuje na tą kanape:) Wygodnisia;)No, na ziemi dama siedzieć nie powinna :p [quote name='Isia & Chester']aha fajnie :) a ile Miechów jest km od Krakowa ? albo ile się jedzie samochodem np ? :eviltong:Tak ok. 40 km. :D Ile się jedzie? Zależy czym i z kim? :evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 no tak :D w sumie kiedyś można by zorganizować jakieś spotkanie w naszych okolicach, nie sądzisz ? :cool3::cool3: Quote
Bewarka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Kinia napisał(a):No przecież jeszcze jej korony brakuje:) A no niestety korona to drogie rzeczy są, nie stać mię :diabloti: Isia & Chester napisał(a):no tak :D w sumie kiedyś można by zorganizować jakieś spotkanie w naszych okolicach, nie sądzisz ? :cool3::cool3:A no przydałoby się, tym bardziej, że prawie się spotkałyśmy. ;) Jak myślisz? Wejdź może na wątek o krakowskich spotkaniach jakby ktoś też miał ochotę. Quote
Rybka_39 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Fajne fotki, widać, że Nikusia to rodowita szlachcianka:evil_lol: Szkoda, tylko, ze jej głowy i pysia nie widać:eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 http://images25.fotosik.pl/255/b6ac9ad912d9c34a.jpg Haha w locie :lol: swietne :loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Rybka_39']Fajne fotki, widać, że Nikusia to rodowita szlachcianka:evil_lol: Szkoda, tylko, ze jej głowy i pysia nie widać:eviltong:A no pewnie tak, pewnie tak :D Bo damą to jest, ale modelka z niej nie za dobra :lol: [quote name='basia bonnie']http://images25.fotosik.pl/255/b6ac9ad912d9c34a.jpg Haha w locie :lol: swietne :loveu::loveu:Dzięki, pupcia the best :evil_lol: Zmieniłam nazwę galeryji, bo ona nie zawsze hepi jest ;) Quote
basia bonnie Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Bardzo ciekawa nazwa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 basia bonnie napisał(a):Bardzo ciekawa nazwa :evil_lol: :evil_lol: Nic oryginalnego i fajnego nie przychodziło mi do głowy...:lol: Quote
Avaloth Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 ja zmieniam nazwy galerii jak rękawiczki :D zaraz znów muszę zmienić na wyjazd.. No i się żegnam, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas ^^ wracam 8 sierpnia :buzi: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wchodzenie na kanapę - super! http://images25.fotosik.pl/255/b6ac9ad912d9c34a.jpg Pzdr. Quote
Bewarka Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Kinia']Galeria też jak się patrzy:) No :D [quote name='Isia & Chester']ja zmieniam nazwy galerii jak rękawiczki :D zaraz znów muszę zmienić na wyjazd.. No i się żegnam, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas ^^ wracam 8 sierpnia :buzi:Heh :lol: Chciałam Ci wcześniej to powiedzieć, ale mówię dopiero teraz: Miłego wyjazdu :loveu: [quote name='Kinia']Cześć! Co tam u Was co? A no jutro z rana jadę na wakacje pod Kielce, w sobotę opowiem jak było (ew. w niedzielę) :p [quote name='Asiaczek']Wchodzenie na kanapę - super! http://images25.fotosik.pl/255/b6ac9ad912d9c34a.jpg Pzdr.Dziękujem Asiaczki :multi: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Tak się zmęczyła tym wchodzeniem na kanpę, że po wejściu szybciutko zasnęła... Laleczka!:loveu: Pzdr. Quote
Karolajna Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 O jej dawno mnie nie było ;-) u mnie aktualizacja galerii... Nika słodko śpi :-) Quote
Bewarka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Acctiually']Jak słodko śpi:loveu: No, dziękuję w imieniu królewny...:p [quote name='tusia.']yo! :evil_lol: fotki swietne :DHej! xD A dzięki...:) [quote name='Asiaczek']Tak się zmęczyła tym wchodzeniem na kanpę, że po wejściu szybciutko zasnęła... Laleczka!:loveu: Pzdr.Asiaczki moje :loveu: Dzięki serdeczne :buzi: [quote name='Karolajna']O jej dawno mnie nie było ;-) u mnie aktualizacja galerii... Nika słodko śpi :-)Hi hi, wpadnę potem, bo mam trochę do nadrobienia ;) Quote
Recommended Posts