Avaloth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Justys95 napisał(a): Dzięki Cioteczko :loveu: nmzc Babeczko :evil_lol::loveu: kiedy nas nowymi fotkami zachwycisz ? :lol: Quote
Bewarka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Akadna']Hej Juś. ;)!Hej Werkuś :loveu: [quote name='chester07']nmzc Babeczko :evil_lol::loveu: kiedy nas nowymi fotkami zachwycisz ? :lol:Oh to moja słodka tajemnica...:evil_lol: No, ale w sumie 1 moge dać :lol: Quote
Bewarka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Dałabym wam, bo wczoraj byłyśmy u Daktyla, ale nie wiem gdzie mi je brat zapodział na dysku :mad: Quote
Bewarka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']to szukaj szukaj Szukam, szukam...i nigdzie nie moge ich znaleźć! Pewnie gdzieś na płytce są :shake: [quote name='Acctiually']No tylko jedna fotka,oszlałaś!1:D Skąd wiedziałaś? :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 jedna fotka... zdecydowanie pragniemy więcej! :diabloti: szukaj! :P Quote
Bewarka Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Acctiually']Hmm miałam takie przeczucie;D Podziwiam, podziwiam... :cool3: [quote name='basia bonnie']jedna fotka... zdecydowanie pragniemy więcej! :diabloti: szukaj! :PAle to zabrzmiało :evil_lol: Szukam i szukam...mam dużo fajnych, zaległych fot, więc nie chcę robić nowych :shake: ale jeśli nie znajdę lub brat mi nie da płyty to będę zmuszona zrobić nowe :cool3: No i jeszcze mam foty z wczorajszego koncertu gdzie wystąpił...Blues Brothers!!! :multi: Ale tylko z ostatniej piosenki, bo wcześniej nie wpadłam na pomysł, aby zrobić zdjęcia z komórki... Quote
Bewarka Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='basia bonnie']Wstawiaj foty z koncertu! :) Na razie brat przeniósł tylko 4, jak przeniesie resztę to dam, a na razie wczorajsze fotki zwierzakowe ;) [quote name='Rudzia-Bianca']pozdrawiamy bardzo słonecznie Dziękujemy za pozdrowionka! :multi: Quote
basia bonnie Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://images34.fotosik.pl/299/349d773fdeaa1616.jpg Pysiooo :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Fotki:milti: jakie śliczne:loveu: A co to za Onek?? Quote
Bewarka Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='basia bonnie']http://images34.fotosik.pl/299/349d773fdeaa1616.jpg Pysiooo :loveu: :loveu::p [quote name='Acctiually']Fotki:milti: jakie śliczne:loveu: A co to za Onek?? Ozzy, sąsiada ;) Quote
Avaloth Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ładny onek :loveu: a Nika jak zwykle :eviltong: a tak z ciekawości skąd się wzięło imię Nika ? :) Quote
Bewarka Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Bo jak przyjechała AgaG z nią to się przesłyszałam i zamiast Mika usłyszałam Nika...i tak zostało, bo to pierwsze za bardzo pospolite :evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Foty mam z wystawy w Krk, ale nie będę wszystkich wstawiać. No a są na wątku wystawy poczynając od tej strony. :eviltong: Quote
Avaloth Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Justys95 napisał(a):Bo jak przyjechała AgaG z nią to się przesłyszałam i zamiast Mika usłyszałam Nika...i tak zostało, bo to pierwsze za bardzo pospolite :evil_lol: aha :evil_lol: fajnie w sumie :eviltong: forki z wystawy widziałam, bardzo ładne :loveu::loveu: ja też mam ich koło 150 xD Quote
marzenna79 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Georgia]Witaj Justynko !!! :multi: Buziaczki dla Ciebie i Nikusi !!! :loveu::loveu::loveu: Wróciłam. :multi: [/FONT] Quote
Bewarka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Marzenko! Jak ja Cię tu dawno na forum nie widziałam! Wielki powrót :multi: Quote
Bewarka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 basia bonnie napisał(a):Hej :) Co u Was? :loveu: Cześć :multi: U nas? A jakoś leci. Nudnawo troszkę, ale się żyje. :) Jutro idę się z koleżanką zapisać na rajd pieszy, który jest w piątek za tydzień. A za niedługo może popstrykam kilka fot. Quote
Recommended Posts