Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akadna']Hej Juś. ;)!Hej Werkuś :loveu:

[quote name='chester07']nmzc Babeczko :evil_lol::loveu:
kiedy nas nowymi fotkami zachwycisz ? :lol:Oh to moja słodka tajemnica...:evil_lol: No, ale w sumie 1 moge dać :lol:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']to szukaj szukaj
Szukam, szukam...i nigdzie nie moge ich znaleźć! Pewnie gdzieś na płytce są :shake:
[quote name='Acctiually']No tylko jedna fotka,oszlałaś!1:D
Skąd wiedziałaś? :loveu:

Posted

[quote name='Acctiually']Hmm miałam takie przeczucie;D
Podziwiam, podziwiam... :cool3:
[quote name='basia bonnie']jedna fotka... zdecydowanie pragniemy więcej! :diabloti: szukaj! :PAle to zabrzmiało :evil_lol:

Szukam i szukam...mam dużo fajnych, zaległych fot, więc nie chcę robić nowych :shake: ale jeśli nie znajdę lub brat mi nie da płyty to będę zmuszona zrobić nowe :cool3: No i jeszcze mam foty z wczorajszego koncertu gdzie wystąpił...Blues Brothers!!! :multi: Ale tylko z ostatniej piosenki, bo wcześniej nie wpadłam na pomysł, aby zrobić zdjęcia z komórki...

Posted

[quote name='basia bonnie']Wstawiaj foty z koncertu! :)
Na razie brat przeniósł tylko 4, jak przeniesie resztę to dam, a na razie wczorajsze fotki zwierzakowe ;)
[quote name='Rudzia-Bianca']pozdrawiamy bardzo słonecznie
Dziękujemy za pozdrowionka! :multi:

Posted

Bo jak przyjechała AgaG z nią to się przesłyszałam i zamiast Mika usłyszałam Nika...i tak zostało, bo to pierwsze za bardzo pospolite :evil_lol:

Posted

Justys95 napisał(a):
Bo jak przyjechała AgaG z nią to się przesłyszałam i zamiast Mika usłyszałam Nika...i tak zostało, bo to pierwsze za bardzo pospolite :evil_lol:

aha :evil_lol: fajnie w sumie :eviltong:

forki z wystawy widziałam, bardzo ładne :loveu::loveu:
ja też mam ich koło 150 xD

Posted

basia bonnie napisał(a):
Hej :)
Co u Was? :loveu:

Cześć :multi: U nas? A jakoś leci. Nudnawo troszkę, ale się żyje. :) Jutro idę się z koleżanką zapisać na rajd pieszy, który jest w piątek za tydzień. A za niedługo może popstrykam kilka fot.