Bewarka Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Akadna napisał(a):Jak nie ciebie to Nikę :evil_lol: O nie, ja proponuję pluszaka xD Kati16 napisał(a):Witanko :hand: Hejas :p Kinia napisał(a):Cześć! Co tam u Was? Kocham was :loveu: :lol: No więc dziś nic takiego się nie wydarzyło (wstałam dopiero o 11:00 :diabloti: A jutro school :placz: A wczoraj na spacerze widziałam jakiegoś chłopaka z psem xD Ani go nie ciągnął, ani nie krzyczał, ani pretensji nie miał - a ostatnio ludzie jacyś dziwni są. Prócz takich trzech pań, które często widzę, że chodzą razem ze swoimi małymi pieskami na spacery i jakiś pan z pekińczykiem, z którym Nikusia lubi się bawić to wszyscy albo odciągają swoje psy na kilometr, albo wychodzą na około bloku lub tylko na ławeczkę przed blokiem i zawsze im źle...:cool1: Acia_ napisał(a):Hej MamuCiu :evil_lol: . O, curóś, :multi: I dwie foty takie brzyyydkie jak Nika łazi z klikerem w pyszczku. Quote
Tepes Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Haha zamiast Ty uczyć ją klikerem ona uczy Ciebie:evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Samturia napisał(a):mniamo kliker :cool3: No, jest na nim napisane "Eukanuba" :lol: Acctiually napisał(a):Haha zamiast Ty uczyć ją klikerem ona uczy Ciebie:evil_lol:Hihi...:evil_lol: Ma twardy orzech do zgryzienia :diabloti: Wiecie co dziś jest? 1 września horera. :razz: Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Justys95 napisał(a): Wiecie co dziś jest? 1 września horera. :razz: Dziś była rzeź dla biednych niewinnych uczniów xP Quote
Bewarka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Kinia napisał(a):Cześć! Jak tam w szkole? Hej! Normalnie :lol: Acctiually napisał(a):Dziś była rzeź dla biednych niewinnych uczniów xPHahah :evil_lol: Jak myślicie, którą? Nr 1 Nr 2 Nr 3 Nr 4 Nr 5 ;) Quote
Kinia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jak w szkole może być normalnie co? Mi się najbardziej podoba numer 5. 1 i 2 to w ogóle mi nie pasuje to zamknięcie. 4 nie podoba mi sie kolor 3 kolory takie sobie ale ujdzie;) Quote
Bewarka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Kinia napisał(a):Jak w szkole może być normalnie co? Mi się najbardziej podoba numer 5. 1 i 2 to w ogóle mi nie pasuje to zamknięcie. 4 nie podoba mi sie kolor 3 kolory takie sobie ale ujdzie;) Normalnie -> tak jak zawsze -> niedobrze :evil_lol: Dzięki za poradę :) Quote
Kinia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A to bie która się podoba? Kazdy ma swój gust Quote
Bewarka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Kinia napisał(a):A to bie która się podoba? Kazdy ma swój gust Wszystkie dlatego się pytam :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 do pyszczka Nice w żółtym :) śliczna obróżka . Quote
Bewarka Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Acctiually napisał(a):Mi się podoba 3 i 4!:) Dzięki za oddanie głosu ;) Rudzia-Bianca napisał(a):do pyszczka Nice w żółtym :) śliczna obróżka .Też tak myślę, dziex :) Quote
Bewarka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Kati16 napisał(a):Hej ;) Co u Was? Cześć :multi: A wiesz...szkoła, szkoła, szkoła, weekend...;) A dziś przyszła mi torba :) Nawet nie pamiętałam, który wzór wybierałam. Chyba strzelałam, bo mi przyszła ta :lol:: Ale w rzeczywistości jest dosyć duża, szorstka i ma nie tak intensywny i mocny kolor jak na zdjęciu. Koleżankom mamy z pracy (apteki szpitalnej) strasznie się ona spodobała (ta torba), bo ta co jeździ z paczkami zna moją rodzicielkę i akurat była w szpitalu to dała...Jest lepsza niż myślałam, chcecie foty z mojego aparatu? ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 fajna torba :) pewnie że chcemy foty , co za pytanie :evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Dzięki. Od nowej strony dam...:eviltong: Quote
Bewarka Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Kopanko :) Mam nadzieję, że mnie mama nie zabije :diabloti: Quote
Bewarka Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Kinia napisał(a):O mała koparka:loveu: Nom :p I torba :evil_lol: :evil_lol: :lol: Na tym zdjęciu wyżej kolory są najmniej przekłamane ;) Quote
Recommended Posts