Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia napisał(a):
Nie ma to jak chowanie sie z w cieniu:)

O tak, zwłaszcza jak jest gorąco. ;)

A dziś mnię jakaś baba wstrętna wkurzyła :cool1: I jeszcze do tego nie wiem kto to jest. Idę sobie pod blokiem nr 19 z Nikusią, grzecznie, bez hałasu, pies na smyczy przy nodze, a owa pani odwraca się do mnie po czym wydobywa z siebie słowa treści mniej więcej takiej "Co ty tu robisz Wywiałówna?! Na swoją trawę! To nasze jest! Ja do was nie przychodzę to czemu wy na naszą trawę!?! Do siebie a nie tutaj!" :razz: Mogłabym powiedzieć coś niecenzuralnego, ale ograniczyłam się do zmarszczenia brwi i niereagowania w żaden sposób na chamstwo i nietolerancyjność. Poszłam dalej tak jak zamierzałam wcześniej a ona stała z daleka i coś pokrzykiwała. Jakaś pani jej się spytała ze zdziwieniem, nie słyszałam dokładnie co, bo daleko już byłam, ale coś jak "O co chodzi?". ;)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justys95 napisał(a):

A dziś mnię jakaś baba wstrętna wkurzyła :cool1: I jeszcze do tego nie wiem kto to jest. Idę sobie pod blokiem nr 19 z Nikusią, grzecznie, bez hałasu, pies na smyczy przy nodze, a owa pani odwraca się do mnie po czym wydobywa z siebie słowa treści mniej więcej takiej "Co ty tu robisz Wywiałówna?! Na swoją trawę! To nasze jest! Ja do was nie przychodzę to czemu wy na naszą trawę!?! Do siebie a nie tutaj!" :razz: Mogłabym powiedzieć coś niecenzuralnego, ale ograniczyłam się do zmarszczenia brwi i niereagowania w żaden sposób na chamstwo i nietolerancyjność. Poszłam dalej tak jak zamierzałam wcześniej a ona stała z daleka i coś pokrzykiwała. Jakaś pani jej się spytała ze zdziwieniem, nie słyszałam dokładnie co, bo daleko już byłam, ale coś jak "O co chodzi?". ;)

ludzie to są dziwni :crazyeye:

A tyłeczek Nikusi taki śmieszny :) gdzie ona tam zaglądała ?

Posted

Kati16 napisał(a):
Ehh dziwna baba :mad::razz: Ciekawe czy kupiła sobie tą trawe skoro mówi żę to jej :D :D

Śliczną masz psinkę :loveu:
Hehe...:lol:

Dzięki :p

Kinia napisał(a):
Jakaś głupia baba. Jej trawa...lol

W głowie ma nie po kolei...
Rudzia-Bianca napisał(a):
ludzie to są dziwni :crazyeye:

A tyłeczek Nikusi taki śmieszny :) gdzie ona tam zaglądała ?
Hej!
A no są...

Patrzyła na okolicę...;)

Posted

Nowa strona, więc foty daję ze spacerku :) Tylko 5 zrobiłam :]

Pod moją przyszłą szkołą :/ ("Pani sobie patrzy na jakieś listy a ja wącham chodnik...")

I już pod domem...

Posted

[quote name='Kinia']Pod szkołę poszłaś z nią??
Tak, bo na drzwiach od szkoły była lista klas, żeby wiedzieć z kim się będzie chodziło ;)
[quote name='Acctiually']No no Nika wyspacerowana:)
A jak! :p
[quote name='Kati16']Niuchaczowa :diabloti:
Hihi...:lol:

Za niedługo powinna dojść nowa obróżka, więc pokażę na modelce :loveu:

Posted

[quote name='Kinia']Bardzo mi się ten Rogz podoba:) A Nice bardzo pasujeDzięki, zgadzam się ;)

[quote name='aleb']Dokładnie, ślicznie jej w tym Rogzie :)
:p
[quote name='Acctiually']Bardzo ładnie jej w tym Rogzie:Loveu:
:D

Musze zarzucić jakimś tematem, bo patrząc na niektóre strony galerii daleko wstecz i z doświadczenia wiem, że jak jest temat to są ludzie. Więc ekhm :diabloti: u mnie płytki robią na schodach i musze przez garaż łazić. xD

Ale żem palnęła z tym tematem, kto się dołączy? :cry: :lol: