Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Widze Nika chciała się do Chin dokopać:evil_lol: Super taśka!:) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 lepiej się przyznaj co Nice zakopałaś w ogródku :evil_lol: Quote
C&B Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ooo to jakbym widziała Czikę na plaży kopiącą wodorosty :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Witamy się po raz pierwszy, ale nie ostatni :loveu:. Quote
Bewarka Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Kinia napisał(a):I na Twoich zdjeciach wygląda lepiej:) Nom, dzięki :p Kati16 napisał(a):Super torba :cool3::loveu: Dziex, ale niestety nie uda mi się wpakować do niej więcej książek a muszę i teraz nie wiem co mam zrobić... :roll: Acctiually napisał(a):Widze Nika chciała się do Chin dokopać:evil_lol: Super taśka!:) No, ale jeśli po to, żeby zobaczyć olimpiadę, to chyba się trochę spóźniła...:lol: Rudzia-Bianca napisał(a):lepiej się przyznaj co Nice zakopałaś w ogródku :evil_lol:Trupa xD Domka_Czika napisał(a):Ooo to jakbym widziała Czikę na plaży kopiącą wodorosty :)Ja tam się podobieństwa nie dopatrzyłam, ale pies jak to pies :] Klaudysiaczek napisał(a):Witamy się po raz pierwszy, ale nie ostatni :loveu:.Hej :multi: ...Mam nadzieję. :D Kati16 napisał(a):Hej :multi:Cześć Kati! :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 e to jak trupa to wszystko ok :) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kopiąca Nika.. a co na to Mama? Czy juz wie?:evil_lol: pzdr. Quote
Bewarka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):e to jak trupa to wszystko ok :) :p ...........:evil_lol: Asiaczek napisał(a):Kopiąca Nika.. a co na to Mama? Czy juz wie?:evil_lol: pzdr. Nie wie, bo to w takim niewidocznym miejscu :diabloti: Kinia napisał(a):Witam się poniedziałkowo! Hej, hej Kinia! ;) Quote
Bewarka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Kati16 napisał(a):Dobranoc :lol: Dzień doberek xD Quote
basia bonnie Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Przydalyby sie jakies.... FOTKI! :diabloti: Quote
Bewarka Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Haha, Dobereeek :evil_lol:. xD basia bonnie napisał(a):Przydalyby sie jakies.... FOTKI! :diabloti: Fotki? O tej godzinie?! :diabloti: Klaudysiaczek napisał(a):Właśnie, fotki! ;)) Ok, ok...niech będzie. Zaraz jakieś dam :) :p Quote
Bewarka Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 No. I teraz proszę mi tu komentować :cool1: Quote
basia bonnie Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nikusia ma taką nadwagę czy to tylko na zdjęciach tak wyszło?..;) :loveu::loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Na zdjęciach jaki brzusio okrąglutki wyszedł :lol:. Ale co, jak ja to mówię: ''Więcej do kochania'' :p. Quote
Kinia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 O zdjecia widze;) Fajne węszące:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ta fotka jest najostrzejsza i chyba najlepiej tutaj Nikę widać. I chyba rzeczywiście jest Nikusia "krągława"...:lol: http://images29.fotosik.pl/275/525b3889d39e1b10.jpg zdr. Quote
Bewarka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Nikusia ma taką nadwagę czy to tylko na zdjęciach tak wyszło?..;) :loveu::loveu:Na zdjęciahc wszła wyjątkowo grubo, ale w rzeczywistości też troszkę brzucha ma, zwłaszcza po obiedzie :oops: [quote name='Domka_Czika']Ale wącha :loveu::loveu: xD [quote name='Kati16']Super foty :multi: Dzięki! :p [quote name='Klaudysiaczek']Na zdjęciach jaki brzusio okrąglutki wyszedł :lol:. Ale co, jak ja to mówię: ''Więcej do kochania'' :p.Hihi...:lol: :oops: Dzięki! :) [quote name='Kinia']O zdjecia widze;) Fajne węszące:loveu::] Dzięx ;) [quote name='Asiaczek']Ta fotka jest najostrzejsza i chyba najlepiej tutaj Nikę widać. I chyba rzeczywiście jest Nikusia "krągława"...:lol: http://images29.fotosik.pl/275/525b3889d39e1b10.jpg zdr.No właśnie, w najbliższym czasie muszę nią zważyć, bo chyba mi przytyła troszku...:oops: Chcecie ładne fotki Niki i nie tylko? Pewnie, że chcecie...Mam już pozmniejszane, ale nie dam dziś! :megagrin: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 To jakiś szantaż? :diabloti: Narobiłaś nam tylko ochoty na zdjęcia :evil_lol:. Amandka też ma tłuszczyku... Chyba sobie specjalnie na zimę zgromadziła:cool1:. Quote
Recommended Posts