Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wkleję tu to co napisalam o moim Miśku, bo to najbardziej odpowiednie miejsce na taki tekst :

Ludzie - jak chcecie być kochani i szczęśliwi z jakąś istotą - bierzcie olbrzyma w sile wieku z nadmorskich terenów !!!!!!

Posted

[quote name='Zosia4']A ja wkleję tu to co napisalam o moim Miśku, bo to najbardziej odpowiednie miejsce na taki tekst :

Ludzie - jak chcecie być kochani i szczęśliwi z jakąś istotą - bierzcie olbrzyma w sile wieku z nadmorskich terenów !!!!!!

Do nikogo nie dotarło??!!!

Posted

Ja sie nie znam nawet na wydrukowaniu,,,ale bardzo bym chciala miec wszystkie pocztowki z naszymi psiakami ,jesli tylko autorka mi na to pozwoli,,,No to oprocz zdjatek umilowalam tez pocztowki,,,Sama wlasnie teraz siedze w kawiarence obladowana artykulami ze sklepu dla plastykow,,,Tu maja wielki wybor wszystkiego ,,,super,,
a Brys do gory,,
Jutro mam wolnosc wiec zagladne dluzej ,

Posted

dzis spacerek,jutro spacerek,chociaz tyle moge mu dac.
Dzis dostał tez suszonego żwacza,dobry jakis człowiek przyniosł przysmaki dla psow.

Brys,do gory idziemy,moze zdarzy sie CUD?

Posted

Dziękujemy za życzenia, my również Szczęśliwych, Pogodnych Świąt życzymy!

Tu nie Cudu dla Brycha trzeba, tylko jego drugiej ludzkiej połówki, przecież ona, gdzieś jest, prawda?

Posted

Kasia25 napisał(a):
eee, tych wielkich jaj to ludzie, będą na Wielkanoc raczej szukać:diabloti:
Ale niezła myśl:lol:

Przepraszam, ale muszę: wyobraźcie sobie Bryśka, jak niesie w zębach koszyk ze święconką.:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Brysku ja siedze w ochydnej pracy a ty w okropnym kojcu,,mam nadzieje ze w koncu sie to zmieni,,chociazby dla ciebie,,,Ja jestem tu krotko a ty juz tyle czasu bezsensownie w jednym ciasnym miejscu