Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 years later...
Posted

****,,,robie gady(weze,trujace zaby,zolwie galapagos,zlosliwe iguany).konie(paskudna Dame ,ktora jest tak agresywna ,ze nikt poza mna i wlascicieli nie ma do niej wejscia),teraz ptaki,,Ale mimo wszystko tesknie ,za psami,,ale nie takimi rozpieszczonymi angielskimi ,,,ale takimi trudnymi polskimi ze schronisk,,,Ile mialam satysfakcji ,z Czarnej ,Brysia ,Hopa,Mony,Trola itp itp,,,,Kurcze ,,tesknie za tymi ciezkimi przypadkami, ,,,,,,Chyba zadne zwierzaki angielskie nie zastapia mi, psow kundli,,trudnych,,,,,Nawet w osterce nosze zdjecie Juzka,,,,,,A nie konia, iguany czy sepa:)
Brys byl kochany i taki ,piekny i duzy:)Mam nadzieje ,ze kiedys wskoczy wysoko,na bude i bedzie mi ziajal w twarz:)

Posted

Dokladnie BRazowa,,,,,Slyszalam ze w Polsce okropne mrozy ,,ok 25 stopni na minusie i snieg,,,,Pierwsze o czym pomyslalam to o ciezkiej psiej niedoli w schroniskach ,,,One marzna w budach itp,,,koszmar
Tutejsze psy w schronisku maja to szczescie ,ze po pierwsze mamy caly czas na plusie a pozatym one sa w pawilonie w swoich osobistych pokoikach itp,,,luksus,,w porownaniu z polska rzeczywistoscia:(

• 2 weeks later...
Posted

masakra jest z tym zimnem.Ostatnio Szrame wyciagnełam z budy i wstawiłam do pawilonu,byla tak chłodna i zmarznieta,że nie wyszla nawet z budy do ukochanej wolontariuszki, Deedee myślała,że juz zamarzła.-30 było tej nocy,a tu pies z sierść jak pinczerek, 16stoletni na mrozie...
a sama wiesz,ile tej słomy psom sie daje-nie moga się w niej zakopać.