wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 oJ ALE BRZYDKIE SLOWO UZYLAM,,,OJ WIEWIORA WIEWIORA WSTYDZ SIE!!!:evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 A Brys Potulnie Na Pierwsza Strone,,,jak Pancia Mowi To Mowi,,,wiem Wiem Ty I Tak Jestes Uparty Wiec Jakbys Nie Chcial Tam Isc To Cie Zadna Sila Nie Zaciagne,, Ale Tam Jest Fajnie,,,moze I Ktos Cie Wypatrzy!!! Quote
akucha Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Lubię Twoje opowiadania o psach :lol: Powinnaś napisać ksiązkę, takie psie historie z własnymi refleksjami... Quote
brazowa1 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Oj,wiewiora...:loveu: Ale namotałas......zaraz napisze w czym.:lol: Quote
wiewiora1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Oj juz wiem w czym namotalam,,,,,!!!!!! A co do historyjek o psach to rzeczywiscie mam ich tyle dzieki temu ze przez 6 ostatnich lat zylam bardzo i ntensywnie ze zwierzetami,,2 schroniska, stadnina koni, schronisko dla koni, odkarmianie dzikich ptakow w domu albo i wspecjalnie urzadzonej dla nich pracowni,, wiec opowiadan mam co nie miara... Dzis niestety nie napisze tej obiecanej,,bo wezwali mnie do pracy,,,mialam miec wolne ale tak ladnie poprosili ,wiec makijaz , wlosy , ubior i do pracy ,,ale ja jej nie znosze,,,sami faceci oblesni tam przychodza,,,dlatego tak bardzo lubie ich teraz wkurzac opowiedaniami o robalach,,, A nasz Brys do gory,,, Jak mial isc Jozek mialam pierwszy raz sprobowac tekile za jego powodzenie ,,niestety nie sprobowalam i nie uczcilam bo byl Wain ,,szefcio,,,i moze dlatego nic nie wyszlo ,,,ale jak pojdzie Brys to obiecuje ,,,tekila na 100% z tancerkami,,,,:evil_lol: Quote
akucha Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Też nie piłam tekili, hmmm... Wiewióra, ty się tam nie daj!!! Dręcz dalej tych paskudów, co to zwierząt nie lubią. A Bryś na pierwszą, domu szukamy!!! Quote
wiewiora1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A pewnie ze bede dreczyc ,,ja jestem taka uparta i nie poskromiona jak moj Hop ,,wiec sie nie dam,,,a jak uda sie z Brysiem to Akucha tekila obowiazkowa.. A takie dobre dziecko do londynu przyjechalo!!!1:evil_lol: Quote
akucha Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 No wiesz, podróże podobno kształcą :evil_lol: A jak dziecko dobre, to szybko się uczy :diabloti: A co!!!! Brysiu, jak tam chłopie, czarujesz jakiś domek??? Quote
przyjaciel_koni Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Bryś będzie na 100% wspaniałym obrońcą dla niewielkiej kobiety !!!! To okazały i piękny pies !!!! Szuka swojego miejsca na ziemi !!!!! Quote
akucha Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Szukamy kobietki, której Brys nie straszny :lol: Misiek taki nadmorski to jest... Quote
Kasia25 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :cool3: Bryś Bodyguard , broniłby, chronił, a jak KOCHAŁ!!!! Quote
wiewiora1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 niestety zaraz sie rozloze z nerwow,,mam starszniexwolno cho#dzacy komp,,ale wchodzac na pierwsza str zobaczylam ze nie ma ani opisow ani zdjatek??? Znikly??albo moj komp mi ich nie otworzyl//??? Quote
wiewiora1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ale sieje panike,,,ok juz zdjatka sa!!!!!!! :mad: Quote
brazowa1 Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Sa zdjatka,wiewiorko,sa :) Grzeczna zawsze bedziesz,chocbys litry tekili za zdrowie Brysia wypiła. Ja tez juz jakies wota chciałam obiecac za adopcje Brysia,ale wiem,ze targi ze sw.Franciszkiem nie popłacaja. Brys szuka domu i swojej pani.Potrzebuje domu,ogrodu,budy,jedzonka.i miejsca w sercu. Quote
przyjaciel_koni Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bryś - pokaż się w całej okazałości !!!!!! Komu obrońca kobiet ???!!!!!!!!!!! Ale tylko poważne oferty poprosimy !!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Z Brysiem chocby na koniec swiata! ja bym sie nie bała mieszkac sama w domu,gdzie po ogrodzie biegałby taki obrońca. Quote
akucha Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Bryś na pierwszą stronę, komu taki obrońca???? Z nim samotnośc i odludzie nie będzie straszne!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Kawał pięknego Brysia !!!!!!!! Obrońca kobiet poszukuje swojej stałej opiekunki !!!!! Takiej "na zawsze". Quote
akucha Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Kawał "chłopa z jajami" szuka włascicielki!!!! Bandyto, bój się!!!!! Quote
akucha Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dźwigam byczysko na pierwszą stronę, ufff.... Quote
brazowa1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Brys na gore i pokazywac sie.Za godzinke bede u niego,w schronie,on jako pierwszy zalicza spacer. Quote
akucha Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dobrze, że one mają Brazową!!!! Brysiu, czaruj domy, niech ci się jakiś dobry trafi! Quote
brazowa1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Oj,ten Brys,tak bardzo czeka na spacer,cieszy sie jak szczeniaczek.Chciałby sie bawic,podskakiwac. A jest bydlaczkiem . Marzy mi sie dla niego dom,buda,ogrod. Wiewiora1,rottweiller poszedł do domu!Ostatnio był sasiadem Brysia. Quote
Recommended Posts