Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Brys Potulnie Na Pierwsza Strone,,,jak Pancia Mowi To Mowi,,,wiem Wiem Ty I Tak Jestes Uparty Wiec Jakbys Nie Chcial Tam Isc To Cie Zadna Sila Nie Zaciagne,,
Ale Tam Jest Fajnie,,,moze I Ktos Cie Wypatrzy!!!

Posted

Oj juz wiem w czym namotalam,,,,,!!!!!!
A co do historyjek o psach to rzeczywiscie mam ich tyle dzieki temu ze przez 6 ostatnich lat zylam bardzo i ntensywnie ze zwierzetami,,2 schroniska, stadnina koni, schronisko dla koni, odkarmianie dzikich ptakow w domu albo i wspecjalnie urzadzonej dla nich pracowni,, wiec opowiadan mam co nie miara...
Dzis niestety nie napisze tej obiecanej,,bo wezwali mnie do pracy,,,mialam miec wolne ale tak ladnie poprosili ,wiec makijaz , wlosy , ubior i do pracy ,,ale ja jej nie znosze,,,sami faceci oblesni tam przychodza,,,dlatego tak bardzo lubie ich teraz wkurzac opowiedaniami o robalach,,,
A nasz Brys do gory,,,
Jak mial isc Jozek mialam pierwszy raz sprobowac tekile za jego powodzenie ,,niestety nie sprobowalam i nie uczcilam bo byl Wain ,,szefcio,,,i moze dlatego nic nie wyszlo ,,,ale jak pojdzie Brys to obiecuje ,,,tekila na 100% z tancerkami,,,,:evil_lol:

Posted

A pewnie ze bede dreczyc ,,ja jestem taka uparta i nie poskromiona jak moj Hop ,,wiec sie nie dam,,,a jak uda sie z Brysiem to Akucha tekila obowiazkowa..
A takie dobre dziecko do londynu przyjechalo!!!1:evil_lol:

Posted

niestety zaraz sie rozloze z nerwow,,mam starszniexwolno cho#dzacy komp,,ale wchodzac na pierwsza str zobaczylam ze nie ma ani opisow ani zdjatek???
Znikly??albo moj komp mi ich nie otworzyl//???

Posted

Sa zdjatka,wiewiorko,sa :)
Grzeczna zawsze bedziesz,chocbys litry tekili za zdrowie Brysia wypiła.
Ja tez juz jakies wota chciałam obiecac za adopcje Brysia,ale wiem,ze targi ze sw.Franciszkiem nie popłacaja.

Brys szuka domu i swojej pani.Potrzebuje domu,ogrodu,budy,jedzonka.i miejsca w sercu.

Posted

Oj,ten Brys,tak bardzo czeka na spacer,cieszy sie jak szczeniaczek.Chciałby sie bawic,podskakiwac.
A jest bydlaczkiem .

Marzy mi sie dla niego dom,buda,ogrod.

Wiewiora1,rottweiller poszedł do domu!Ostatnio był sasiadem Brysia.