wiewiora1 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 O jkaby komus udalo ie wrzycic naszego Brysia na allegro to super,,Jak ja zadzroszcze wam , ze sie znacie na wrzucaniu zdjateki robieniu innych rzeczy i macie czestszy dostep do internetu , ale mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni , i ja sie naucze ,, Aco do Brysia, to przy nim nie kazdy moze grzebac,, On nie pozwala na to co sie jemu nie podoba,, Mysle ze najlepszym rozwiazaniem jest dac go w dobre rece,,kiedy juz zaua komus,,bedzie mozna dzialac bardziej profesjonalnie,,, Oczywiscie mozna przytrzymac go do zabiegu , ale jedno nie hcaiane ogladniecie jego jajek,ze tak nazwe i koniec ufnosci ,, Brys ma wielki uraz co do ogladania jego genitali.. Kurcze nie wiem co robic,, wiem ze ludzie obawiaja brac chorego nie pewnego zdrowosciowo psa,,,ale wyrazy stylistyczne uzywam, nie ma co,, nie pewnego chorobowo psa.. Brys jest taki kochany i przez wiele lat fajnie sie z soba dogadywalismy,, On duzy uparty , ja troche mniejsza uparta,, super paczka, Mysle wiec ze teraz moze znalesc nowego kompana,,,z ktorym sie dogada,,,To wcale nie musi byc kobieta, ale on je chyba woli,,te glaskankai wieksza uleglosc Quote
akucha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Cioteczko Kaerjot, wystaiłabyś Brysia na allegro??? Ja napiszę tekst... Bryś szuka domu bez dzieci, najlepiej chciałby znaleźć babeczkę z ikrą! Quote
kaerjot Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No i gdzie ten tekst, się grzecznie pytam. Quote
wiewiora1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 nO TO CZEKAMY NA TEKST , NA ZDJATKA I bRYS ZABLYSZCZY W NOWYM MIEJSCU GDZIE GO MOZE ZOBACZA Quote
wiewiora1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 tO TAKI DUZY PIESZCZOCH.. JEST POCIESZNY ,I KAZDEGO DNIA CZEKA NA SWOJA PORCJE PIESZCZOT nIE JEST NIEBEZPIECZNA BESTIA, CZASEM SKAPNIE MU SLINKA , ALE TO NIE OZNAKA LUDOZERSTWA!!!!! bRYS ZAPEWNO ZAUFA KOMUS , TAK JAK MI CZY BRAZOWEJ...JEDNO CO JEST PODSTAWA W OBEJSCIU SIE Z NASZEYM WIELKOLUDEM TO NIE OKAZYWAC STRACHU,,BO I DLACZEGO ,,TYLKO DLATEGO ZE JEST DUZY,,, ALBO ZE BEDZIE SKAKAL Z RADOSCII,, tO NA PRAWDE BARDZO LAGODNY PIES ,CZASEM MIEWA HUMORY,,ALE ZA PRAWDE KTOZ Z NAS ICH NIE MIEWA? TRZYMAMY KCIUKI ZA NASZA KRUSZYNKE, NAJPRZYSTOJNIEJSZA,,NIECH SIE PRZEKONA JESZCZE BARDZIEJ ZE LUDZIE TO FAJNE BESTIE!! Quote
przyjaciel_koni Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Prosimy szybciutko pieknego obrońcę inteligentnych kobiet wystawiać na Allegro !!!!!!! Kto w końcu ma napisać tekst ???? Bryś - pokaż się wszystkim !!!!! Szukamy domu !!!!!! Quote
akucha Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 kaerjot napisał(a):No i gdzie ten tekst, się grzecznie pytam. Jutro napiszę tekst. Wybaczcie cioteczki, muszę dojrzeć (grypa), ale jutro na bank!!! Quote
wiewiora1 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Przepraszam cioteczki , ale moze nie dopadnie mnie grypa w przyszlym i kolejnym tygodniu , ale bede miala maraton w pracy , cale noce,,,po kilkanascie godzin, i nie wime czy bede tak czesto zagladac na strony naszych psiakow , ale jak tyylko bede zwlekac sie z lozka bede jak dzis siedziec w kawiarence, no moze nie na kawie ale na dogo,,,to chyba wiekszy narkotyk i uzaleznienie Quote
kaerjot Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Proszę zajrzyjcie też tutaj KUKI :placz: Quote
przyjaciel_koni Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Biedactwo ten Kuki !!!! A wielki i piękny Bryś poszukuje domu - prosi o każdą pomoc !!!! Quote
brazowa1 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Brys... Tydzien temu mowie kierownikowi o Brysiu,ze wiem,jak wyglada,ale moze ktos go wezmie i dałyśmy go na fora o psach.Ze dałysmy takze Szczeżuja i Szuwarka,chyba sie usmiechna,bo sie niemozliwe wydawało. a za godzine przychodzi babeczka po Szuwarka... Czekamy na taki cud dla Brysia. Quote
kaerjot Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dla Brysia, Szczeżuja, Kluseczki, Ramisia, Jamala, Pirata, Bratanka, Czartka, Dżekiego i ........................................ niestety jeszcze wielu innych Quote
wiewiora1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ale w tym wszystkim chyba najciezsza droge ma Brys , ze wzgl zdrowotnych ,,a niedlugo jak dolaczy Hop to i on bo to nie jest najgrzeczniejszy kudlacz Quote
akucha Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Teks już się pisze! Już niedługo Bryś zawita na Allegro, zobaczymy, czy dom się znajdzie. Mam nadzieję, że tak :lol: Zawsze warto!!! Quote
Kasia25 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Pewnie, że warto!!!!!!! Akucha jak dobrze, że jesteś na dogo!!! Te Twoje teksty, to już nie jedno życie uratowały:multi: Bryś, musi po prostu trafić na swego człowieka Quote
akucha Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Wiesz, najtrudniej jest opisać jego męskie walory... :cool1: On jest pieknym psem, wyjątkowy ma wygląd... Quote
Kasia25 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No fakt, może ciotki cos podpowiedzą, bo ja nie mam pomysłu na razie................ Quote
kaerjot Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Widziałam dziś Brysia, znaczy wcześniej już też go widziałam, tylko nie zwróciłam uwagi na jego hm, walory. Akucha moim zdaniem nie ma co owijać w bawełnę, potraktujmy sprawę z humorem. Chłop z jajami szuka domu Quote
wiewiora1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 eJ TO DOBRE!!!! TZN TEN AKURAT CHLOP JEST JUZ BEZ JAJ ,ALE TYTUL MI SIE PODOBA.... a TAK ODBIEGAJAC OD TEMATU , TO BUSZUJAC PO STR,,PO PRZECZYTANIU IMIENIA BUNIA POWROCILY WSPOMNIENIA,,, tO BYLA MALA RUDA . GRUBA PSINA CHODZILA ZA MNA KROK W KROK,,,A NAJWSPANIALSZA PRZYGODA,,,, JAK Z cINKA KTORA MOZE PAMIATACIE , Z bUNIA I MONA, POSZLISMY NA SPACER DO LASU ,,BYLA ZIMA ,SNIEBU PO KOLANA A PRZED NAMI GORKA Z KTOREJ TRZEBA BYLO ZEJSC,,,NO WIEC TAK JA USIADLAM ZACZELAM ZJEZDZAC NA DUPSKU MONA Z RADOSCI I ZE SMIECHU CO ROBI PANCIA ZACZELA PO MNIE SKSKAC ,DO NAJPRZYJEMNIESZYCH TO NIE NALEZALO,ALE JAKOS TO ZNIOSLAM,,,ZAS BUNIA,,,BUNIA GRUBAS MALY POLOZYLA SIE NA PLECACH I ZJECHALA ,,,TO BYL DOPIERO UBAW,,, DLACZEGO TO WSPOMINAM ,,,NIE WIEMM,,,CHYBA DLATEGO ZE TAK BARDZO MI BRAK TYCH SPACEROW ,,MOICH PSOW UWIELBIALM GDY W GDYNI CIAGNAL SIE ZA MNA SZNUR PSIAKOW,,, WSZYSCY NAWET WIEDZIELI ZE JESTEM W KIBELKU ,,,A PO CZYMMM,,,,, BO Z 6 PSIAKOW WAROWALO POD DRZWIAMI,,,TAK JAKBY CZEKALY NA JAKAS PROMOCJE... oJ TO BYLY CZASY,, mOZE I BRYS KIEDYS BEDZIE TAK CHODZIL ZA SWOJA PANCIA NA SWOJEJ POSESJI,,,, OBY TAK BYLO,,,TO BEDZIE JEGO PREZENT POD CHOINKE,,,, aLE WIDOK BRYSIA NA PLECACH ZJEZDZAJACEGO TO BYLO BY COS,,,, nA PIERWSZYCH STR GAZET!!!!!! Quote
brazowa1 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Bunia na sankach,to musiało byc cos!!!:lol: A Brys zaczyna sie robic rozkoszniaczek,dzis tak z trzy razy spojrzał na mnie z mina: bawimy sie? Ja bym sie z nim pobawiła,ale gdzie?jak on musi byc na smyczy a ma wielka ochote na dzikie podskoki? Wiec mu nie odpowiadam na jego zaproszenia do zabawy,mimo,ze serce mi sie kraje. Kaerjot super nazwała Brysia-chłop z jajami. Rozmawiałam z wetka dzis.Sprowadziła dwoch weterynarzy,w tym jednego uznanego,z lecznicy na Stryjskiej i orzekł;nieoperacyjne,on sie tez nie podejmuje. powiedział,ze pies z tym moze zyc jeszcze długo,bo procz dyskomfortu,ze " mu głowa dziecka dynda miedzy nogami" i fatalnego widoku prawdopodobnie nic mu to nie robi. Jezeli ktos sie zgłosi,bedzie mógł dowiedziec sie wszystkiego u weta. Ola....................a teraz smutne bedzie.....Lidka sie załamała,ja tez.Hiena-Zorro wrocił.Po 5ciu latach. Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 hiena byl kolo mnie w oliwie ,,pilnowal obiektow skm,,,Przeciez byl doskonalym w tym co robil, wiec dlaczego wrocil,,,jaki byl powod? Kurcze ,,jak to wszystko jeszcze z 2 krotnoscia boli tu tak bardzo zdala, od schronu# no to mamy kolejnego kandydata na dogo.. a ty prosze napisz dlaczego go oddano A co do BRYSIA TO WIEM JAK ON UWIELBIA SIE BAWIC,,TO TAKI DUZY ROZKOSZNY SZCZENIAK NO TO JAK KILKU WETOW WIECEJ STWIERDZILO ZE NIE DO OPERACJI ,,NO TO SWIETE SLOWA Quote
akucha Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 No to trzymamy za Brysia!!!! Niech Allegro przyniesie mu dom na który sobie zasłużył. Kaejrot:loveu: :loveu: :loveu: Wiewióra, napisz coś o Kundzi. Brązowa kiedyś o niej wspominała, miała mi przysłać zdjęcie... Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 kUNDZI??? MYSLISZ O TEJ SUCZCE Z JEDYNKI..CO SIEDZI Z MALYMI SUCZKAMI??? kUNDA!!!!! a CZY ONA JESZCZE JEST W SCHRONIE???wSTYD MI SIE PRZYZNAC IM JESTEM DALEJ I ODLEGLOSCIOWO I DNIOWO , CZY TERMINOWO OD SCHRONU TYM MNIEJ PAMIETAM I NIE WIEM JAKIE ZMIANY ZASZLY... mYSLE ZE BRAZOWA MOZE CI WSZYSTKO LEPIEJ WYTLUMACZYC... aLE ZA TO NA DNIACH NAPISZE WAM WZRUSZAJACA OPOWIESC JEDNEGO Z PSOW,,,, WIEC DO ZOBACZENIA,,,, Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 jA TO JESTEM OKROPNY CZLEK,,MUSIALAM BYC CHYBA W PRZESZLOSCI JAKIMS DZIKIM ZWIERZEM NIE LUBIACYM OGRANICZEN,,NIE WIEM DLACZEGO TAK BARDZO NIE NAWIDZE KLATEK I INNYCH SKREPOWAN,,,KIEDY MYSLE O ADOPCJI BRYSIA PIERWSZE CO MI PRZYCHODZI NA MYSL TO,,,,DZIKI BOGU OPUSCI TA MALA CHOLERNA KLATKE,,KOJEC,,,ZWAL JAK ZWAL,, WIEC MOZE NIEDLUGO BEDZIE SOBIE BIEGAL SWOBODNIE ,,, Quote
Recommended Posts