malawaszka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='zerduszko'] I nie jest gruba, jest dobrze zbudowana :lol:[/QUOTE] to tak jak ja - i grubokoścista jeszcze :roflt: Quote
wilczy zew Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='malawaszka']to tak jak ja - i grubokoścista jeszcze :roflt:[/QUOTE] przesadzasz,zdjęcia tego nie potwierdzają-pokazują normalną figurę :cool1: Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Crys']Psiaki słodkie są xD[/QUOTE] Słodkie, mądre i grzeczne :) Quote
Jasza Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Boże, jakby takie małe paskudy na mojego Reksia tak szczekały to by z nich nie został nawet ogonek... Kluska cierpliwa jest. Ludwiczek cudny. Lea też...i ściana...i podloga nawet ;-) Zerduszko - doszły pieniądze z bazarku??? Quote
zerduszko Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Jasza napisał(a):Boże, jakby takie małe paskudy na mojego Reksia tak szczekały to by z nich nie został nawet ogonek... Kluska cierpliwa jest. Mogłabyś się zdziwić ;) U mnie to Kluska jest pierwszy awanturnik i proszę. Nawet uspokaja Liz jak przegina. Jasza napisał(a):Zerduszko - doszły pieniądze z bazarku??? Jeszcze nie. Quote
ania z poznania Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 A ja jestem w Niemczech, wracam w piątek i dopiero wtedy szaleństwa zobaczę :placz: Quote
Crys Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Boluś w nowym otoczeniu :D Kayra nie odstępuje go na krok :P wystarczy, że szczeknie ona się pojawia :D Quote
zerduszko Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Ale cwaniak śliczny :D Wszędzie się odnajdzie ;) Quote
Jasza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 To Boluś w DT? Czy się załapał na dogomaniacki DOM? Quote
zerduszko Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Jasza napisał(a):To Boluś w DT? Czy się załapał na dogomaniacki DOM? W DT, na razie ;) A dziś dzwoniła chętna Pani na niego. Wczoraj byłam z nimi u weta, zostały na początek odrobaczone. Oczywiście żebym nie miała za luźno w domu, to mi wczoraj brudny wygłodzony rozdarty kociak wszedł pod nogi w środku nocy :( Moze zginął komuś..... Quote
malawaszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='zerduszko'] Oczywiście żebym nie miała za luźno w domu, to mi wczoraj brudny wygłodzony rozdarty kociak wszedł pod nogi w środku nocy :( Moze zginął komuś..... następna optymistka :lol: poka kotka! Quote
zerduszko Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='malawaszka']następna optymistka :lol: poka kotka! Boje się czy komuś kota nie zgarnęłam z ulicy. Ale tak się darło, że nie mogłam zostawić :( Jak wyjdzie zza pralki, to zrobię foty :lol: Ale podobna do tej Twojej ostatniej http://img225.imageshack.us/img225/4083/dsc0040kx.jpg tylko ma więcej czarnego na tyle. Quote
zerduszko Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Jasza napisał(a):Fajna jesteś Zerduszko.... Mój Damian uważa inaczej ;) Wracam wczoraj do domu o 1.30, obiadu niet, wody nie było jak wychodziłam, więc gary zalegają, podłoga usyfiona... i zamiast 2 szczeniaków mam 1 szczeniaka i 1 rozdartego kota. Quote
malawaszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 zerduszko napisał(a):Mój Damian uważa inaczej ;) nie zna się :D Quote
Crys Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 To widzę, że dalej małe "zoo" w domku :) Bolek zaczął jeść, ale dalej mu rozmaczam jedzonko troszkę. W nocy się budziłam tylko jak piszczał, że chce do łóżka :PP jak to mama mówi "kolejny poduszkowiec" xD Ładnie się załatwia na dworze jak go Kayra nie straszy i nie goni :P A jak włączyłam odkurzać, to jedno uciekało za drugim :P o mało się nie podeptały uciekając :P Wiesz może gdzie on w ogóle spał?? Bo dałam mu posłanko małe i jakoś za długo w nim nie chce spać. Quote
Jasza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 zerduszko napisał(a):Mój Damian uważa inaczej ;) Wracam wczoraj do domu o 1.30, obiadu niet, wody nie było jak wychodziłam, więc gary zalegają, podłoga usyfiona... i zamiast 2 szczeniaków mam 1 szczeniaka i 1 rozdartego kota. Mój Damian też ;-) Quote
zerduszko Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Crys napisał(a):To widzę, że dalej małe "zoo" w domku :) Raczej schronisko ;) Nie wiem gdzie one spały, mi się wydaje, że w łóżku :) Quote
Crys Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 To ja się nie dziwie, że mi się do łóżka pcha :P Quote
Crys Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ładniutka, ale wole pieski :P Ale koteczek słodki ;) Quote
zerduszko Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Crys napisał(a):Ładniutka, ale wole pieski :P Ale koteczek słodki ;) Też wolę, ale szkoda mi jej. Nad szczeniakiem na pewno by się ktoś ulitował, a kociaka olewali, bo sobie poradzi... Jak się rzuca na żarcie bidulka, a w uszach ma syf okropny :( Quote
Recommended Posts