Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, jesteśmy już po wizycie. Zobaczymy jaki będzie efekt. Pogadaliśmy, pooglądaliśmy piesa. Nie wiem czy nas to nie przerośnie, ale nie będzie tak źle - mam nadzieję. Póki co jesteśmy zdecydowani, ale ostateczna decyzja nie należy do nas, bo nie wiem jak wypadliśmy :(

Posted

Jak coś będę wiedzieć, to zaraz się pochwalę. Ale jakoś tak czuję przez skórę, że ta psinka do nas nie trafi :(, że się dla niej nie nadajemy, bo maszer ze mnie żaden :(

Posted

Gerimne napisał(a):
Jak coś będę wiedzieć, to zaraz się pochwalę. Ale jakoś tak czuję przez skórę, że ta psinka do nas nie trafi :(, że się dla niej nie nadajemy, bo maszer ze mnie żaden :(

Pani Iwonko psiak zmienia nasz siedzący tryb życia w bardziej aktywny :) wszystko można zmienić ...tym bardziej że Wy to chcecie zrobić :)
Trzymam kciuki ;)

Posted

Trochę mnie nie było, a tu takie wieści ... :crazyeye:

Witam wszystkich - witaj Gerimne :loveu:

Mam nadzieję, że wypadliście dobrze ;)

wiga138 napisał(a):
wysłałam dla Balto 60 :)

Twoja kasa już na koncie Balto - dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Pani Iwonko psiak zmienia nasz siedzący tryb życia w bardziej aktywny :) wszystko można zmienić ...
Trzymam kciuki ;)

Oj tak, niektóre psiaki potrafią rozruszać swoich opiekunów :) Również trzymam :kciuki: