Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytałam wątek - biedna, biedna psina. Ja do końca września nie wiem ile mogę zadeklarować, mam jeszcze inne zobowiązania i nie wiem jakie będą wpływy. Ale z całą pewnością coś zdeklaruję miesięcznie. Więc proszę o cierpliwość do końca wrzesnia i numer konta na pw.

Posted

dzięki [B]Ginn[/B] :)

do tej pory nie układało się Balto, ale mam nadzieję, że wspólnymi siłami zmienimy jego los na lepszy.
Duża szansa to pobyt w hotelu, kontakt bliski z ludźmi, psami.. Myślę, że Balto sobie poradzi ma w sobie to COŚ :)

Posted

[quote name='Soko']Dobre wieści - tablica ogłoszeń już załatwiona, dyrektorka nawet zaoferowała mi całkiem osobną do powieszenia ;) w przyszłym tygodniu mam obgadywać co tam będzie i jak. :)[/QUOTE]

Super :) a Balto bardzo fotogeniczny jest ;)

Posted

jakoś trzeba dać radę :) nie zostawimy przecież Balto :)

Jamor mówi, że Balto charakter ma b.dobry, to świetny psiak
Ogólnie Balto jest zrównoważony, wesoły i lubi się bawić :) Nie ma w nim agresji, dominacji, jedynie stosunek do kotów, małych zwierząt - typowo dla huskich - jako obiekty łowów..

Posted

[quote name='sylwija']jakoś trzeba dać radę :) nie zostawimy przecież Balto :)

Jamor mówi, że Balto charakter ma b.dobry, to świetny psiak
Ogólnie Balto jest zrównoważony, wesoły i lubi się bawić :) Nie ma w nim agresji, dominacji, jedynie stosunek do kotów, małych zwierząt - typowo dla huskich - jako obiekty łowów..[/QUOTE]

To czekamy na teks do ogłoszeń :)