malvaaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 mogę tylko trzymać kciuki, niestety nie pomogę finansowo Quote
Ginn Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Przeczytałam wątek - biedna, biedna psina. Ja do końca września nie wiem ile mogę zadeklarować, mam jeszcze inne zobowiązania i nie wiem jakie będą wpływy. Ale z całą pewnością coś zdeklaruję miesięcznie. Więc proszę o cierpliwość do końca wrzesnia i numer konta na pw. Quote
sylwija Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 dzięki [B]Ginn[/B] :) do tej pory nie układało się Balto, ale mam nadzieję, że wspólnymi siłami zmienimy jego los na lepszy. Duża szansa to pobyt w hotelu, kontakt bliski z ludźmi, psami.. Myślę, że Balto sobie poradzi ma w sobie to COŚ :) Quote
obraczus87 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Kochani, prosimy w dalszym ciagu o wsparcie! Quote
sylwija Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='Soko']Dobre wieści - tablica ogłoszeń już załatwiona, dyrektorka nawet zaoferowała mi całkiem osobną do powieszenia ;) w przyszłym tygodniu mam obgadywać co tam będzie i jak. :)[/QUOTE] Super :) a Balto bardzo fotogeniczny jest ;) Quote
Livka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Kto jeszcze wesprze naszego Balto ??? :sadCyber: Quote
Livka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 piescofajnyjest i mari 23 bardzo dziękujemy za wpłaty dla Baltusia :Rose::Rose::Rose: Quote
obraczus87 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Livka']Kto jeszcze wesprze naszego Balto ??? :sadCyber:[/QUOTE] Właśnie, kto jeszcze?? Quote
piescofajnyjest Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ile juz jest w skarpecie Balto??? Quote
Livka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='piescofajnyjest']ile juz jest w skarpecie Balto???[/QUOTE] Aktualne rozliczenie - post nr 2 :) Quote
sylwija Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 stałych to nawet na pół miesiąca nie ma :( oby szybko domek się znalazł mądry, który się nim zajmie.. Quote
Agula99 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Hopsiaj malutki!!! Niech cię ktoś wypatrzy!!!! Quote
Ginn Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ja też jestem. Tak jak powiedziałam pod koniec m-ca określę się ile m-cznie zadeklaruję. Quote
sylwija Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 jakoś trzeba dać radę :) nie zostawimy przecież Balto :) Jamor mówi, że Balto charakter ma b.dobry, to świetny psiak Ogólnie Balto jest zrównoważony, wesoły i lubi się bawić :) Nie ma w nim agresji, dominacji, jedynie stosunek do kotów, małych zwierząt - typowo dla huskich - jako obiekty łowów.. Quote
piescofajnyjest Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 tak...te lowy to ja przerabiam z moimi....:) haszczaczkami Quote
Livka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Balto pięknie dziękuje za wpłatę natalie1988 :Rose::Rose::Rose: Quote
obraczus87 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='sylwija']jakoś trzeba dać radę :) nie zostawimy przecież Balto :) Jamor mówi, że Balto charakter ma b.dobry, to świetny psiak Ogólnie Balto jest zrównoważony, wesoły i lubi się bawić :) Nie ma w nim agresji, dominacji, jedynie stosunek do kotów, małych zwierząt - typowo dla huskich - jako obiekty łowów..[/QUOTE] To czekamy na teks do ogłoszeń :) Quote
PaSja Hera Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Jak bedzie tekst do ogloszen,chetnie pomoge!!!!BALTO TRZYMAJ SIE!! Quote
Livka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [B]Zagadka na dziś[/B] ;) Jest wpływ na konto Balto od Magdaleny M. z Tarnowskich Gór - kto to ??? :cool3: Quote
sajlana Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Hmm..... Magda z okolic Tarnowa? Co wygrałam???? :cool3: Quote
wiga138 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='obraczus87']Właśnie, kto jeszcze??[/QUOTE] Ja :) nr konta na pw poproszę :) Quote
Recommended Posts