Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol::lol::lol:

rashelek napisał(a):
I czekam na zimowe! Duuuuuużo zimowych :mad:

Jasne, że było dużo... ponad setkę... ale gdy usunęłam te najbardziej rozmazane i te, gdzie psa już nie widać oraz te, gdzie widać Morusowy zadek (najczęstszy widok na spacerze ;)) to pozostało niewiele... Ale obiecuję, że na tych zdjęciach sesje zimowe się nie skończą :cool3:

Zaraz dodam te zimowe :P.

Posted

Bo przez zaspę skakać to jest to co Morusy lubią najbardziej :p

A tam co do licha?

Cholercia, znowu nas gonią!

Zgubiliśmy ich?

A jednak NIE! AAAA :lol:

Posted

Trzeba zwiewać z tego lasu ile sił w łapkach! Bo nas jeszcze dopadną!

MAMOOOO! Ratuuj! :cool3:

Dzięki Tobie mnie nie rozszarpią. Ha! Jestem wielki :p

Dziękujemy za uwagę. :)

Posted

Pięknie psa dręczysz jakimiś potforami spod łóżka i teraz przed nimi w lesie ucieka :mad: :lol: Super zdjęcia :loveu: Ja już się nauczyłam swojej robić tak zdjęcia, żeby za dużo doopy nie było, ale i tak często tylko ją oglądam

Posted

Kirinna napisał(a):
jak się przyjrzeć to umaszczenie ma prawie jak berneńczyk:)

Fakt :lol:

rashelek napisał(a):
Pięknie psa dręczysz jakimiś potforami spod łóżka i teraz przed nimi w lesie ucieka :mad: :lol:

No i się wydało :diabloti:

rashelek napisał(a):
Super zdjęcia :loveu:

Nadal zbieram na lustro...

rashelek napisał(a):
Ja już się nauczyłam swojej robić tak zdjęcia, żeby za dużo doopy nie było, ale i tak często tylko ją oglądam

Zdradź ten sekret na nie-zadkowe zdjęcia :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):

Zdradź ten sekret na nie-zadkowe zdjęcia :evil_lol:

Idziesz tak z 5m przed psem i robisz zdjęcia jak biegnie do Ciebie albo gdzieś obok :lol: Dlatego nasze najczęściej są "od boku" albo "frontowe" :D

Posted

Monikax0x napisał(a):
Ślicznie <3
Ciekawa opowieść obrazkowa :P

Dziękujemy :)

rashelek napisał(a):
Idziesz tak z 5m przed psem i robisz zdjęcia jak biegnie do Ciebie albo gdzieś obok :lol: Dlatego nasze najczęściej są "od boku" albo "frontowe" :D

Niewykonalne. Zanim mój aparat załapie to psa już w kadrze... nie ma :lol: A jak idę dalej to M. nagle zawraca, robi szybki obrót i wbiega na mnie :diabloti: Więc zamiast robić zdjęcie to ratuję swoje życie :razz:

Posted

Uroki naszych kochanych cyfrówek :D Moje pierwsze sesje z Miką ograniczały się do "siad" i zdjęć, kiedy się nie ruszała. Teraz już się wyrobiłam i nawet ruch udaje mi się złapać! Ba! Nawet czasem jak skaczą! Ale to zdjęcie jedno na sto... Aj przydałoby się Lustro :shake:

Posted

rashelek, też ckni mi się za lustrem :D... niestety, małpiatka jaką posiadam ma za mało funkcji, dla mnie za mało... U mnie też powoli coraz lepiej ze zdjęciami, acz niestety owa cyfrówka, by robić ładne zdjęcia musi mieć odpowiednie warunki atmosferyczne... w deszczu czy podczas padania śniegu już nie daje rady... Natomiast miałam okazję robić zdjęcia lustrem - no bajka po prostu :).

Kirinna
, jasne że tak :). Wielu ludziom się wydaje, że jak się ma lustro to ono samo robi zdjęcia :P. A przecież
75% zależy od fotografa, dopiero pozostałe 25% od aparatu... Sama jednak widzę różnicę pomiędzy lustrem a cyfróweczką i tak sobie ubolewam nad tym, że jeszcze nie mam tego pierwszego ;). Nic na to jednak nie poradzę:). Trzeba żyć dalej :D.

Na feriach będzie więcej zdjęć. Obiecuję :)

Posted

Marta1990 napisał(a):
Odwiedzam malucha :)

Witamy, witamy po dłuższej nieobecności :).

Istar19 napisał(a):
a ja sobie zapiszę malucha. jest boski :D kocham takie futrzaste cosie ;)

Witamy nowych gości : ) (no, nie takich nowych :razz:). Skąd wiedziałaś, że jego jeden z przydomków to... Boski? ;)
A za komplementy dziękujemy.

Istar19 napisał(a):
a na śniegu szaleje jak moja Holi :D

Bo ten typ tak ma :diabloti:

Posted

Patik napisał(a):
Dawno tu nie byłam ,ale śliczne zdjęcia i macie piękną pogodę u nas piękna wiosna tej zimy jak na razie ;P:P

Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: U nas śnieg nieco stopniał, ale zapowiadają na weekend piękną zimę, więc będą nowe fotki :cool3:

Istar19 napisał(a):
co dziś u Boskiego Moruska słychać ?;-)

Jak w najbliższym porządku. Mam trzy filmiki szaleństw na śniegu, ale nie wiem czy wstawiać, czy poczekać na lepszej jakości, bo te obecne są robione moim złomem (czyt. telefonem). ;)

Ostatnio M. coraz częściej pokazuje, że mu jajca ciążą :diabloti:. Myślę, że ciachniemy go wraz z kocurami :). No, i dzisiaj miał powrót... agresji... rzucił się na jakiegoś pana z zębiskami - tyle dobrego, że na "stój", zatrzymuje się natychmiast. Zdołałam go tą komendą przywołać do porządku, acz... dla nas i tak nie jest to dobry znak... :( Miałam nadzieję, że agresja lękowa już została pochowana...

Jean napisał(a):
Morusek w śniegu - pierwsza klasa :smile:
Widac że nie przeszkadza Mu, że zimno, futro grzeje! :smile:

Bo śnieg to to, co Dziadek Mróz lubi najbardziej :eviltong:

Posted

ewes napisał(a):
Witam :)
Będę do Was zaglądać na pewno ;)...

Witamy serdecznie :)
I do Was zajrzymy :)

Dzisiaj mam jedynie filmik mojego najbardziej kocurowatego kocurka :D i przytulaka jakich mało.
Pozwolę sobie go wstawić ;)

[video=youtube;9NOLRxaXPaM]http://www.youtube.com/watch?v=9NOLRxaXPaM[/video]