Ania :) Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Morus widać w raju :) tyle rąk do miziania :D Quote
Patikujek Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Mój kudłacz w wieku półtora roku też taki niedopierzony był Quote
Oscar Patric Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 17 godzin temu, Tyś(ka) napisał: To prawda, kundliszon kocha dzieci i kocha leżeć na łóżku. W sumie to nawet nie wiem, która miłość jest większa ;) Pierwsza noc Morusa była oczywiście spędzona u nas na łóżku. Sam nie umiał wejść, a mocno się o to upominał. A pomyśleć, że wcześniej to chował się po kątach i sikał z przerażenia na widok człowieka... u nas już pierwszego dnia się rozpanoszył ;) Taki "mały" paps, 10msc. Z serii: - Co ty robisz na łóżku? - Nie wiem. Chyba wróżki mnie przeniosły. ALE TO NIE JA. Kurzeł z kolei nadal się ofutrza - na dzień dzisiejszy ma nieco ponad 1,5roku. Popatrzcie na te frędzle po bokach :D śliczności :) Quote
*Magda* Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Tyś, kasa się znajdzie. Prędzej czy później, ale się znajdzie-trzeba w to wierzyć ;) Quote
Istar19 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 trzymam kciuki za akcję "Dzikusek" - będzie dobrze ! Quote
Ania :) Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Tak jak mówiłam, nie dużo, ale coś tam wysłałam :) trzymam kciuki za akcję :) U nas dzisiaj też było takie ładne niebo :) Quote
Istar19 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 będę trzymać mooocno ! U nas też było takie niebo ! Quote
Istar19 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Ooo, cudne foto! Istar, a kiedy zajrzyj do swojej galerii, co? :p jak doba się wydłuży ! ;) Quote
Tyśka) Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Oj, możesz czasem wejśc i napisać chociaż jedno zdanie, np. że żyjecie :D To aż tak nie zabierze Ci dużo czasu :) Quote
mar....ka Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 dobre te bingo :) zawsze moja babcia mówiła, że różowe niebo wróży wiatr- powiem Wam sprawdza się Quote
Chesti Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Hej Trzymam kciuki za łapankę. Śledzę wątek dzikusków na bieżąco, ale się nie udzielam bo na razie nie mam nic konkretnego do dodania od siebie. Mam w planach bazarek bo mam kilka rzeczy na zbyciu, ale żeby się całkiem zadeklarować to muszę to wszystko poukładać tak żeby miało ręce i nogi. Wtedy będę się odzywać konkretnie. Kciuki trzymam cały czas i jestem myślami z Wami :* MUSI się udać! 1 Quote
Oscar Patric Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 O 8.12.2016 o 19:08, Tyś(ka) napisał: To prawda. Masz rację. Ale wiesz, przeżywam wszystko strasznie. W sumie bardziej przejmuję się samą akcją łapania... chciałabym być na miejscu, a nie tak z daleka... Kciukuj! Mocno! Ja sie tak maturą nie stresowałam, co tymi dzikuskami :p. U nas dzisiaj takie było niebo :) piękne :) Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 odliczaj dni i w domku narób dużo zdjęć P.S. uściskaj ode mnie Moruska i Kurzeła :) (jeśli ten ostatni nie wydrapie Ci oczek za porzucenie :P) Quote
Patikujek Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Biedna Zdrapka :( A tak ogólnie to czemu to tak nawraca ciągle? Quote
Recommended Posts