Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
17 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

To prawda, kundliszon kocha dzieci i kocha leżeć na łóżku. W sumie to nawet nie wiem, która miłość jest większa ;) Pierwsza noc Morusa była oczywiście spędzona u nas na łóżku. Sam nie umiał wejść, a mocno się o to upominał. A pomyśleć, że wcześniej to chował się po kątach i sikał z przerażenia na widok człowieka... u nas już pierwszego dnia się rozpanoszył ;)

Taki "mały" paps, 10msc. Z serii:
- Co ty robisz na łóżku?
- Nie wiem. Chyba wróżki mnie przeniosły. ALE TO NIE JA.

Zdjęcie0425.jpg

Kurzeł z kolei nadal się ofutrza - na dzień dzisiejszy ma nieco ponad 1,5roku. Popatrzcie na te frędzle po bokach :D
15326061_1261364623951650_838777138311993334_o.jpg

śliczności :)

Posted

Hej

Trzymam kciuki za łapankę. Śledzę wątek dzikusków na bieżąco, ale się nie udzielam bo na razie nie mam nic konkretnego do dodania od siebie. Mam w planach bazarek bo mam kilka rzeczy na zbyciu, ale żeby się całkiem zadeklarować to muszę to wszystko poukładać tak żeby miało ręce i nogi. Wtedy będę się odzywać konkretnie. Kciuki trzymam cały czas i jestem myślami z Wami :*

MUSI się udać!

• Upvote 1
Posted
O 8.12.2016 o 19:08, Tyś(ka) napisał:

To prawda. Masz rację. Ale wiesz, przeżywam wszystko strasznie.
W sumie bardziej przejmuję się samą akcją łapania... chciałabym być na miejscu, a nie tak z daleka...

Kciukuj! Mocno!
Ja sie tak maturą nie stresowałam, co tymi dzikuskami :p.

U nas dzisiaj takie było niebo :)
4e89d54f4fa4a29emed.jpg

piękne :)