Majkowska Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 O bostwa jaki kić .<3 Ej jak wy te paczki zdobywacie? Kurcze,ja też chcę,przyda mi się dla moich działkowców... Wszystkim przysyłają? Quote
Guest TyŚka Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Kociak wygląda jakby go piorun strzelił, totalny rozczochraniec. Jestem ciekawa co z niego wyrośnie, wg babci on "jest ładny, ale na nogi nie powala" :D Dla mnie jest chodzącym cukiereczkiem. U nas te paczki po wszystkich domach kurier rozdał, chciał nam dać więcej, bo stwierdził, że nie chce mu się dźwigać :P. Teraz zapisałam się na pace kociaka i liczę na to, że mi dadzą :D Kundel od razu ogarnął, że w transporterze coś niosę i my wariuje pod oknem do tej pory. Chyba chce mieć nowego kolegę... Quote
maxishine. Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Moją tajemnicę znasz, ale ciiii wygadam się jak to coś trafi do mnie. :D A kociak.... <3 Quote
angineuuka Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Moją tajemnicę znasz, ale ciiii wygadam się jak to coś trafi do mnie. :D A kociak.... <3 chomiczeł? :D Quote
maxishine. Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Nie jest be, ale nie mogę mieć. :) Jak będę na swoim. :D Quote
Guest TyŚka Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Chyba mamy drugiego sralinka... :/ Kuweta mu nie po drodze. Quote
marta1624 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Tyśka może jeszcze zestresowany zmianą? Daj mu czas :) Quote
Majkowska Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 [quote name="TyŚka" post="16236286" timestamp="1432757231"] Chyba mamy drugiego sralinka... :/ Kuweta mu nie po drodze.[/quote Ej Srajon jest tylko jedden! Przypomniało mi się jak mała Inka narobiła mi na łóżko i przykryła poduszką... odkryłam kołdrę a kupa odpełzła... Quote
Guest TyŚka Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 On sika wszędzie, ale do kuwety mu nue po drodze. Potrafi nalać w miejscu, gdzie śpi... Jutro idę do weta, niech wykluczy kwestię zdrowotną. Mam wrażenie, że sika tam, gdzie stoi, nie wyrabia się. I wg mnie nie ma tych 3msc. Quote
maxishine. Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Ty$ ja po zdjęciu śmiem twierdzić że ma max 2 mce. Miałam nieraz i dwumiesieczne kociaki, i trzymiesieczne, różnica jest większa. :) Quote
maxishine. Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Ty$ kroi się, szukamy teraz transportu. :) Już jutro może do nas jechać, ale potrzebna kasa. Quote
Erykowa Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Hej SLiczny.Powodzenia w nauce korzystania z kuwety i w ogóle duzo zdrówka dla maluszka ! Quote
Guest TyŚka Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Mnie też wydaje się, że nie ma tych 3msc, jest za mały i za nieporadny na ten wiek :p. Uwaga, nie chcę zapeszać, ale wczorajsza kupa i dzisiejsza trafiła do kuwety. Siku też :). Spał na mojej twarzy, ślicznie, całą noc,trochę nie ogarnął, czemu wstaję o tak wczesnej porze, przez całe 10min siedział i się gapił jak na ćpany. Jak wróciłam, natychmiast poskarżył się mamusi , a teraz lata aż się za nim kurzy.Ślicznie reaguje na dźwięk sypanej karmy, a na dźwięk głosu wychodzi ze swoich ulubionych miejsc do spania (czyli z łóżka i z krzesła). Uwielbia być na wysokości, dzisiaj odkrył moją tablicę korkową, która jeszcze z czasów Lucjana nie ma nic... bo jemu służyła za drapak. Ogólnie to dalej nie mam dla niego imienia, oficjalnie jest Puszkiem Okruszkiem, ale ja wołam na niego Ćpun i Kurzyk. ;p Jest baaardzo słodkim gówniarzem:). Karola, to trzymam kciuki za kasę (bazarek nie wchodzi w grę?) oraz za dogadanie się stada. Ja ogólnie podziwiam Was, sama nie miałabym odwagi wziąć kolejnego zwierza na tak małą przestrzeń, ale ogólnie u mnie to zwierzęce stado ma liczyć maksymalnie 2 psy i 3 koteły, innych futer nie planuję :D Quote
maxishine. Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Ty$ kasa potrzebna na już, na bazarki nie mamy czasu. :) Quote
Kazuro Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Jaki słodziaszny koteczek ^^ a nie może zostać Potworem? :D Quote
Guest TyŚka Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Finansowo Cię, Karola nie wesprę, nawet jakbym chciała. Nie dam rady ;) Sama mam dwa futra do wykarmienia, a maluszek już odkrył kwiatki. To toaki rozbójnik, że wyczuwam wiele strat :) Właśnie - dwa futra. Kundel żyje, jest nadal kochany... no może troszkę mniej, ale spacerek dzisiaj długi był, potem mógł wejśc do pokoju z potworkiem. A Potworek - może być :D I tak reaguje najbardziej na żarcie, więc dla mnie jest i Potworem, i Ćpunem, i Kurzykiem, i Wypłoszem :D Puszkiem też może być. Wszyscy widzą go tak: A jego prawdziwe oblicze jest takie: "Żryyyć!" PS: Moja mama, która była najbardziej przeciwna kotu i była obrażona, że jednak jedzie do nas i to kocur, nie kotka ! dzisiaj po pracy przyszła do mojego pokoju i bawiła się z kotem. Tylko powtarzała "muszę już iść, ale on mi nie pozwala". A wypłosz akurat do mamy się tulił, miział, przymilał - wie, jak skraść serce :D. Ogólnie fajnie umie się zachować, w każdej sytuacji się odnajduje. <3 Quote
marta1624 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Genialny kociak <3 No i żeby nie było Morus też :) Quote
Recommended Posts